за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Добро утро и од мене _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
good morning _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
Добро утро Ајде за сите спанковци по едно кафенце _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Doro utro Paleska fala za kafenceto _____________________________Биди тоа што си
добро утро имајте прекрасен ден
dobro utro i od mene kako ste
_____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Zenista! Ubav dena da si imame
_____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Добро утро и од мене . Надица кој ти е бе диџеј Теди _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
dobro utro
Dobro utro imajte ubav den _____________________________Биди тоа што си
dobro utro!!!
Dobro utro i od mene,kako ste,shto e novo?!
Добро утро и од мене! < Поракaта ја уредил Maca25 -- 18.2.2011 9:04:38 > _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Добро утро _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Добро утро! Ви посакувам на сите убав ден! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
имајте пријатен ден _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
_____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
dobro utro i od mene
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива