за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
dobro utro _____________________________zivej go sekoj dena kako posleden
Dobro utro RR-ki _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Добро утро! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
dobro utro
Dobro utro! Se spremame za aprililili, interesno ke bide sega na uciliste _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Dobro utro _____________________________Биди тоа што си
Добро утро и од мене _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
DOBRO UTRO
Добро утро!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Добро утро! _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
_____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
добро утро и од мене се расонуваме со Софија _____________________________Daughters are another version of yourself, but only better !
dobro utro koj e za edno kafence
Dobro utro Jas sum za kafence seuste nemam pieno _____________________________Биди тоа што си
good morning i od mene:) _____________________________Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
dobro utro! imajte ubav den! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 dobro utro! imajte ubav den!
dobro utro na site _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Dobro utro na site RR-ki. _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
добро утро
dobro utro devojcinja imajte prijaten den < Поракaта ја уредил mama26 -- 16.4.2011 9:23:27 > _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
dobro utro i prijaten den a voedno i vikend
_____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива