за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Dobro utro Imajte ubav prodolzen vikend _____________________________Биди тоа што си
Dobro utro zenski _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
dobro utro _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
dobro utro zenicki
Dobro utro dami, imajte prekrasen vikend _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
dobro utro i od mene uf pak sonce denes _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Dobro utro na site
добро утро, имајте прекрасен викенд надвор од домот, прекрасно е за шетање _____________________________Daughters are another version of yourself, but only better !
dobro utro ................dobro utro...............dobro utro...............
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamamoni добро утро, имајте прекрасен викенд надвор од домот, прекрасно е за шетање
Dobro utro na site, se nadevam na ubav, topol i soncev den _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Добро утро конечно Петоккк и повторно дешавки и овој викенд но овој пат само дипломска и роденден
Dobro utro! _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Добро утро и од мене, јас ранобудна денес, за промена се најадов бурек и сеа ако ме фати дремка... _____________________________Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
Dobro utro mamicki..na zdravje kafe..uste dva dena pa vikeeeeendd
Уф, ме збуни Михаела! Јас дека не одам на работа, мислев денес петок Добро утро и од мене! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Добро утро, жени! _____________________________Live and let live
Aaaaaaaa jas so dusa go cekam vikendot, a koga ke dojde cistenje sreduvanje edno drugo umor kolku sakas
Добро утро! _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Добро утро! Нема поубаво нешто од утринско кафе и содржините на РР рано насабајле _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
добро утро и од мене и јас сум дома со надица се гледаме уживаме во малкуте самостојни заеднички поминати моменти и по малку ѕирнувам на рр _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Добро утро! Денес е петок, имајте убав ден и уште поубав, сончев викенд! _____________________________Live and let live
Добро утро и од мене! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Good morning!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Јас би рекла Lazy morning! Уште го лигавам кафево и ме мрзи да станам вода да си земам _____________________________Live and let live
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива