за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Една микробранова веке расипавме оваа ни е втора за 7 год., првата беше дигитална со незнам ти какви функции а користевме за притоплување ...втората ја купивме наефтина мануела епртен едноставна, во моментот најповеќе ја користам за стерилизација на шишињата и цуцлите, а мм за притоплување на ручек
еден совет кога одмрзнувате кифлички во микрото ставете ги со кесата како што биле замрзнати, меки и убави подолго време
Natali kako steriliziras sisinja i cucli?
Натали не видела сигурно, но мислам дека имаше стерилизатор за во микробранова, па најверојатно на тоа мислеше. Знам дека Натали пишуваше во темата за стерилизатор.
22.09.2014, 22:54
nataly86
534
Vo sterizilizator
Jas si mislam site znaat deka imam sterilizator ..epten sakam da ve citam i da pisuvam no nekogas imam tolku malku koncentracija sto rezultira so vakvi muabeti
30.11.2014, 20:27
scared RR
1349
Немаме микробранова, и не ја сметам за нешто неопходно. Затоа и не купивме иако бевме во размислување за купување.
30.11.2014, 20:33
blond
1268
Imam mikro i cesto go koristam. Najcesto da zatoplam hrana, topla casa voda za 30sekundi dobivam. isto i za odmrznuvanje mnogu mi se naoga.
30.11.2014, 23:54
caciana
863
Ja imame mikrobranovata moze poveke Od 12 god. Mnogu korisna rabota,za sekunda zatopluva,odmrznuva.Mnogu ja koristime nie.
13.11.2015, 11:57
marchi
948
jas imam slusnato deka e stetna za podgrevanje na produkti posebno za bebe no za drugi raboti e bas prakticna i bi kupila.