cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Микробранова

clock-img

22.09.2014, 18:03

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: nataly86

Една микробранова веке расипавме оваа ни е втора за 7 год., првата беше дигитална со незнам ти какви функции а користевме за притоплување ...втората ја купивме наефтина мануела епртен едноставна, во моментот најповеќе ја користам за стерилизација на шишињата и цуцлите, а мм за притоплување на ручек

еден совет кога одмрзнувате кифлички во микрото ставете ги со кесата како што биле замрзнати, меки и убави подолго време

Natali kako steriliziras sisinja i cucli?

Натали не видела сигурно, но мислам дека имаше стерилизатор за во микробранова, па најверојатно на тоа мислеше. Знам дека Натали пишуваше во темата за стерилизатор.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

22.09.2014, 22:54

clock-img

nataly86

pencil-img

534

Vo sterizilizatoruser posted image user posted image user posted image

Jas si mislam site znaat deka imam sterilizatoruser posted image user posted image ..epten sakam da ve citam i da pisuvam no nekogas imam tolku malku koncentracija sto rezultira so vakvi muabeti

clock-img

30.11.2014, 20:27

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Немаме микробранова, и не ја сметам за нешто неопходно. Затоа и не купивме иако бевме во размислување за купување.

clock-img

30.11.2014, 20:33

clock-img

blond

pencil-img

1268

Imam mikro i cesto go koristam. Najcesto da zatoplam hrana, topla casa voda za 30sekundi dobivam. isto i za odmrznuvanje mnogu mi se naoga.

clock-img

30.11.2014, 23:54

clock-img

caciana

pencil-img

863

Ja imame mikrobranovata moze poveke Od 12 god. Mnogu korisna rabota,za sekunda zatopluva,odmrznuva.Mnogu ja koristime nie.

clock-img

13.11.2015, 11:57

clock-img

marchi

pencil-img

948

jas imam slusnato deka e stetna za podgrevanje na produkti posebno za bebe no za drugi raboti e bas prakticna i bi kupila.

Последни статии

article-img