cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Цртан филм за деца

clock-img

28.02.2010, 19:10

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

nie gledame polno crtani.omileni nemo,cars,popay,tom and jerry,i nekoj glupavi i grozni na cartoon network..............

clock-img

28.02.2010, 19:17

clock-img

Mucka

pencil-img

117

profesor baltazar....najbezbolniji...nema udaranja

clock-img

28.02.2010, 23:29

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Eva pocnuva da zjapa vo tv, ne oti mnogu razbira, tuku oti i svetka i e sareno, ama ke treba veke da vnimavame sto gleda. Planiram da gi simnam od net:Meceto usko, Cevlicinja,mrazulko, radovan,graskovci, obavezno sungerot bob, tom i dzeri, baltazar (ako uspeam site da gi najdam), a od ovie novite nema sansi da i dozvolam da gleda.

clock-img

17.03.2010, 08:13

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Дамјан по неколку пати на ден го гледа cars МНОГУ Е ДОБАР, но веќе на памет го научивме со мм, уште малце ќе почнеме да го сањаме

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

17.03.2010, 08:16

clock-img

mami

pencil-img

8680

Во последно време ја гледа најавната шпица на една хрватска серија и цртаните со едни бушави суштества Хуба или нешто така се викаат. Е само додека ги гледа нив можам да го наранам на рааатuser posted image

clock-img

17.03.2010, 10:53

clock-img

mis.

pencil-img

3845

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

Дамјан по неколку пати на ден го гледа cars МНОГУ Е ДОБАР, но веќе на памет го научивме со мм, уште малце ќе почнеме да го сањаме

Ауу на нас ни е омилен цртан.ММ кога беше во Белгија му ги најде и количките и само со нив си играше една година.Тој ја обожава зелената кола.Чак па бидејќи ја немаше го обрнавме цело ск за да ја најдеме и конечно во бисер ја најдовме.Тоа беа радости невидени.Еве ја и тортата за неговиот 4 ти роденден.
user posted image

clock-img

17.03.2010, 11:10

clock-img

delfinka

pencil-img

416

nie koga rasteveme so bratmi gledavme crtan vo 19.30 i pravo vo krevet
dodusa togas imase samo eden kanal mtv i se raduvavame na nego
sega decata imaat premnogu,koga go kazuvam ova premnogu bukvalno toa go mislam
neznaci deka ako ima mnogu deka e dobro,naprotvi,gledam mn crtani totalno agrsivni do nemaj kade sto ni jas nemozam da gi gledam kako vozrasna a kamoli dete da ostavis da go gleda toa
odete na youtube i pustete im od crtanite od naseto vreme na vasite decinja ke vidite deka ke gi gledaat so zadovolstvo,npr:meceto usko,pcelickata maja,baltazar,hajdi,kengurceto opa opa,toso macorot,brzata ptica i kojotot,trite prasinja........

sekoj e blagosloven ako veruva vo boga

clock-img

17.03.2010, 11:29

clock-img

nadica

pencil-img

4381

и ние гледаме многу цртани за да јаде мора да гледа нешто последниве 2 недели хит ни е мадагаскар2 напамет го знае user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

01.04.2010, 09:07

clock-img

TRANSTAR

pencil-img

23

pin panten veke go znae na pamet, ne go gleda ja slusa muzikata i mi kazuva sto se slucuva, sega hit ni e princot zaba nekoja nova verzija dejstvieto e vo new orleans

clock-img

01.04.2010, 09:39

clock-img

aleksandra panevska

pencil-img

36

nie sme po bakugan uili ben ten i se nekoj takvi 

clock-img

06.04.2010, 23:04

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Слушнав дека во Австралија Ноди бил забранет затоа што во некоја епизода спиел со Ушко.user posted image  Неверојатно!!!

love u all

clock-img

13.04.2010, 14:30

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Стефан има 17 месеци и не се загледува по цртани сака повеќе бељи да прави по домаuser posted image Може ноди така ќе погледне на кратко но еве на а1 моментално ги даваат малите ајштајни и седи на релаксаторот и не трепка,што чудо ќе беше оваа,пу пу да не го урочам.user posted image

clock-img

13.04.2010, 14:34

clock-img

mami

pencil-img

8680

Мис пробај пушти му го Петко на телма... И Лука не гледа цртани, ама на Петко му се радува ко на никој...во 5 попладне и сабајле кога е репризата незнам, ама само тогаш седи мирен и јаде се user posted image

clock-img

13.04.2010, 14:39

clock-img

matushka

pencil-img

510

Mateja go gleda Nodi kako hopnotiziranuser posted image Gi imame site mozni CD so Nodi.
I bukvalno na sekoe jadenje go gleda, i jade se za 5, 10 min. I malata princeza na kanal5 go gleda nekogas.

clock-img

13.04.2010, 14:41

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Мартин многу се загледуваше по реклами уште од бебе и рано почна и цртани да гледа и тоа со големо вниманите но Стефан е друга приказна ни играчки ни цртани го интересираат.

clock-img

13.04.2010, 14:43

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Ги гледаме ноди, трактор том, Cars и Monster Incorporation.po 100 pati na den gi vrtimeuser posted image user posted image user posted image na pamet vekje gi znamuser posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

13.04.2010, 14:48

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

jas na Monika i pustam koga ke stane po izbor sekoj den razlicno, znaci Nody Jagodica bobica, Traktor Tom, FIFI nezaboravime, Dora istrazuje i se vrtime posto se mama simnuva preku http://rapidbelgrade.com/index.php?topic=523.0 user posted image user posted image user posted image
Se e sinhronizirano na srpski ili ima nerkoi dolgometrazni crtani i na hrvatski no retko sum simnala na hrvatski.
taka da gleda crtani najmnogu preku den se na se saat i pol.
Gledam da bide sto pomalce.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

13.04.2010, 14:49

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

za vikendi koga se moite vnucinja kaj mama site gledame crtan user posted image user posted image user posted image drugo ne smee da se gleda a plus toa i treba da  znaeme da raskazuvameuser posted image user posted image user posted image  

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

06.11.2010, 09:38

clock-img

lukas

pencil-img

2148

od koga e roden dosega gi gleda baby einstain...koga velam roden mislam bukvalno,mu gi pustav i si ja slusase muzikata..i ete go den denes gi gleda i oko ne mu trepnuva...ne ferma nikoj od okolu..

baby einstain

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

clock-img

06.11.2010, 09:47

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Ова моево ѕверче најмногу од сите цртани јунаци го обожава Гарфилд user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

06.11.2010, 14:57

clock-img

majka 79

pencil-img

836

momentalno sme "navleceni" na malite ajnstajni. sekoja nedela ja cekame novata epizoda na a1, a bez "toy story"1 i 2 ne ni pominuva ni eden den

clock-img

06.11.2010, 15:38

clock-img

mama26

pencil-img

3977

baby einstain go gledavme kako pomali,sega nejke da gi gleda nikoi osven tom and jerryuser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

07.02.2011, 00:31

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Нина моја мислам дека може да гледа се, и тие бебешките како што се Baby Einstein и Teletubies, но хит и е Ноди. Ноди може по цееел ден да си гледа. Од време на време ги бара и овие бебешкиве, ако Ноди оди да спие или руча (мора вака да лажеме за да одориме малце од Ноди).

Повеќе ги сака кратките цртани, максимум по 15 мин да се , за подолги нема концентрација. Гледаме и Mickey Mouse Clubhouse, но поретко.
Ноди веќе 4 цд-ња од по 10 епизоди имаме изгледано едно 100 пати и јас и мм сите на памет ги знаеме. Дури и Нина знае што ќе се случи следно. Најјако ни е кога ќе каже: Убава шапка, Теси!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

07.02.2011, 00:43

clock-img

nadica

pencil-img

4381

надица има нов хит user posted image  
до пред 2 дена тоа беше пепелашка, снежана и 7 џуџиња, пинокио, црвенкапа,  и менувавме, а од вчера хит и е ѕвончица 2 го имаме гледано од почеток до крај минимум 10 пати и тоа сака да седам до неа да и го раскажувам user posted image  бидејќи не го разбирала

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

07.02.2011, 08:56

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Едно време Нина беше епен заразена со Кепапа ( Црвенкапа) и го гледавме по 5-6 пати едно по друго. Толку се соживуваше со Црвенкапа што почнуваше да го тепа волкот и да вика гласно кога тој сакаше да ја изеде и бабата и Црвенкапа. Од овој цртан Нина почна да бара и да јаде супа, затоа што приказната е дека Црвенкапа и носела топла супа на болната баба. Сега ме тера секој вечер пред легнување да ја раскажеме по едно 100 пати Црвенкапа. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Последни статии

article-img