cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Нов Дизајн на Рингераја.мк

clock-img

26.03.2010, 21:49

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

Аман бе!!!Три-четири саата ме нема и оп-Нов дизајн...Одлично е и ми се допаѓа...Само ми треба време уште да прочачкам,да видам што има ново...user posted image user posted image user posted image

Потпис!user posted image user posted image user posted image Некој бил вреден!

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

26.03.2010, 21:52

clock-img

Annabel

pencil-img

425

Потпис и од мене, се збунив кога видов, си реков компјутерот сам почнал со италик букви да ми пишуваuser posted image user posted image user posted image

Супер освежувањеuser posted image

clock-img

26.03.2010, 21:54

clock-img

niki

pencil-img

4299

Жени кај Моја Рингераја имате едно пликче што трепка постојано? Откривте што е или не?
Се е убаво, единствено тоа пликчето ме нервираuser posted image

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

26.03.2010, 22:11

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

Жени кај Моја Рингераја имате едно пликче што трепка постојано? Откривте што е или не?
Се е убаво, единствено тоа пликчето ме нервираuser posted image

Ники тоа пликче означува дека имаш приватна порака, но сег апо грешка се јавува и кога нема приватна порака, но ке биде средено. Молам за разбирање за секоја грешка на која ќе наидете. Доколку сакате може да се вклучите и пронајдените грешки да ги пишете на Проблеми на РР: http://www.ringeraja.mk/forum/problemi-na-rr/m_1154/mpage_7/tm.htm#78357

Драго ми е што критики за новиот дизајн се позитивни, се согласувам дека треба време да се научиме, но ќе биде цело време е пред нас user posted image Сега многу работи се попрегледни на Рингераја.мк

And this is my beautiful life ...

clock-img

26.03.2010, 22:16

clock-img

niki

pencil-img

4299

А добро. Така и мислев, а проверувам нема пораки, па збунка.
Ок, се во ред.

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

26.03.2010, 22:21

clock-img

April

pencil-img

1257

user posted image it user posted image

clock-img

26.03.2010, 22:39

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

еее колку убаво!!!user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

26.03.2010, 22:44

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Se zbuniv....user posted image user posted image user posted image  

Nalikuva na srpskiot no  prijatna e promenata

clock-img

26.03.2010, 22:55

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Malku me zbunivte no prijatno me iznenadivte samo fali nesto (proletta pristigna)znaci dizajn nov

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

27.03.2010, 00:12

clock-img

nadica

pencil-img

4381

малку сум збунета ќе ми треба извесно време но ќе се навикнам user posted image user posted image user posted image само уште позадината да ни премине во некоја попролетна пожива боја

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

27.03.2010, 09:22

clock-img

mami

pencil-img

8680

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

малку сум збунета ќе ми треба извесно време но ќе се навикнам user posted image user posted image user posted image само уште позадината да ни премине во некоја попролетна пожива боја

еее ова..ајде некој летен дизајн..инаку новиот изглед е одличенuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.03.2010, 10:55

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Sekoja promena e dobredojdena . Super e novata promena bravouser posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

27.03.2010, 11:49

clock-img

Tanja K.

pencil-img

563

Promenata me asocira na belo,cisto.Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za noviot dizajn.

clock-img

27.03.2010, 22:42

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

Неколку дена ме немаше и кога отворам - new look user posted image Поусложнето некако ми се гледа, треба време да се навикнеме. Секоја промена бара прилагодување. Така беше и со фб, но брзо се навикнавме и го заборавивме стариот изглед. Уште да се промени зимскиот пејсаж со пролетен би било супер user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

28.03.2010, 09:45

clock-img

April

pencil-img

1257

ми се чини дека новата РР е побавна или до мојот компјутер е? user posted image

clock-img

28.03.2010, 11:21

clock-img

Enika

pencil-img

1480

ИЗВОРНА ПОРАКА: April

ми се чини дека новата РР е побавна или до мојот компјутер е? user posted image

И кај мене е исто...мислам дека до промената е...ке се стабилизира...може уште работат програмериве...одвај ја отварам странава

What goes around comes back around.

clock-img

29.03.2010, 15:05

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

супер е само не ми се допаѓа тоа што најновите дискусии не ги дава него треба да одиш во активни дискусии за да видиш кој последен објавил порака.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

29.03.2010, 15:09

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

ок е изгледот но многу кочи user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

29.03.2010, 15:11

clock-img

mina_m

pencil-img

480

gi ima od desnata strana,forumi(najnovi objavi)pa albumi i videouser posted image

clock-img

29.03.2010, 15:11

clock-img

caci20

pencil-img

1049

I mene toa ne mi se dopaga. Treba da odis vo aktivni diskusii inaku e sporo do besvest.

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

29.03.2010, 15:15

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

да и кај мене е споро.ај ваљда ќе го оправат.мене одсабајле многу ми кочат пораките викам да не е до мојот компјутерuser posted image user posted image user posted image ама не билоuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

29.03.2010, 18:02

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Интересен дизајн, малку ме збунува ама ќе се навикнамuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

29.03.2010, 18:44

clock-img

Весна

pencil-img

771

На прв поглед ми се допадна, но откако почнав да го користам се губев, непрегледно ми беше, па сега така-така ми е. Веројатно ќе се навикнеме :)

clock-img

29.03.2010, 21:07

clock-img

Боцко

pencil-img

806

ништо спетакуларно.
споро е и по мое мислење посложено за снаоѓање.
горе кај содржините е ок, десните рамики кои се менуваат се мачни зашто е потешко да следиш активности. потребо е кликање на refresh/reload многу почесто поради бавност.
не знам...некако user posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

29.03.2010, 23:53

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Мене ме нервира тоа што се менува и се врти од десна страна, за последни коментари, па таман да кликнам се менува во албуми.Сметам дека ако сакаме ние сами ке си кликнеме на албуми ии видеа...

What goes around comes back around.

Последни статии

article-img