за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Mother ubavo e da delis ne vikam ne no mi se prijade Bitno ubavo ti si jadela. A za Moni pisav vo temata osip aj da nepisuvam ovde ne e mesto. Mila na mama aj pisi sto i e bre na Mila?Od kaj sega bre dusice stomacen virus? _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
влаинке кај си ма ти?
Ја за роденденов почастив, никој не ја ферма мојава торта а..а бре като кај стваш пица сеа а _____________________________What goes around comes back around.
види ја брееееее.кај ставам па и мана навага..а шо се буниш ти, од роденеден идеш,ваљда не си гладна !хехех а тортата беше мњамиииииии,си каснав јас
Не сум гладна ма...ама никој не ксна од тортата...почнаа за пицана да зборат...ајде Бебице бутај торта после пица _____________________________What goes around comes back around.
Сега сакам некој ваков доручек покрај море да уживам во ветре полно морски мириси и да се одморам. _____________________________love u all
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mila na mama Сега сакам некој ваков доручек покрај море да уживам во ветре полно морски мириси и да се одморам.
леле луге пред ПМС сум и само на јаддење мислам...цел фрижидер испразнив..ете ваква сум..на готовс,на јуруш,само да се каже јадење п.с добро немам црвена коса ,де!
е ова не е фер а да ми понудите нешто посно без зејтин _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
еве торта за мојот роденден не е посна, ама и без тоа денес никој нема на РР, ќе ја пробате после празниците... < Поракaта ја уредил April -- 2.4.2010 15:56:12 >
кафе пауза...повелете
и витаминско освежување, повелете
оооо што убаво и кафенце и потроколадче..туку ај нешто и од мене ,да не сум со празни раце ,како што би се рекло хех btw Април,тортата е законнннннн
нели е супер? мислам дека на сите ни е потребна спа
кој е за кафе, сок...појадок?
April pa kaj gi najde bre jagodive, da bev trudna ke puknev od maka Fala draga mnooogu vkusno. _____________________________Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
поздрав до сите,убаво да си го поминете денот....еве нешто од мене за нашата рр велигденска трпеза и отидовме на ручек кај моите
има ли некој да части една убава салата пред спиење се разбира јас частам жолта домашна и вино секако _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Moze edna sopska a? _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
се разбира дека може ама дај и нешто помрсно за со виното _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Moze nesto vakvo vo sezona na vareni jajca? _____________________________Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...
друштво за појадок?
да се заблажеме за Благовец,на тато и свеки денес им е именден.да им е вечно името на сите што го слават!
Neka im e vecno imeto . Mnogu vredna si bila mother29 i torti si im napravila _____________________________Биди тоа што си
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива