за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz Neka im e vecno imeto . Mnogu vredna si bila mother29 i torti si im napravila
хехех Април.............. па нормално за свеки најубавата..само немој изгледот да те лаже битно е внатре што сум и ставила хеххехехе
mother29 se grebe kaj sveki _____________________________Биди тоа што си
Честам денес - брат ми ќе се жени. Ја побара вчера девојка му за жена !!!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25 Честам денес - брат ми ќе се жени. Ја побара вчера девојка му за жена !!!!!
ептен сум среќна!!!! снашката ми е ТОП! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
двајцата се топ и ептен се
Нека му е вечно името на сите што го слават! Јас ве почастив во chatroom, ѕирнете таму да не ја преместувам пораката тука! Честитки и од мене Maca! Нека бидат среќни и вечни! < Поракaта ја уредил BILE.F -- 7.4.2010 11:55:25 > _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
честитам маца, нека им е со среќа _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
Ајде кој е за кафе? _____________________________"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
мммммм кафенце,јас сум ЗА..еве лимонатка за освежување..и ајт бубси до сите..отидов да се успиваме со Марко мој!
Ajde koj e za mleko, jas ke se napijam za podobro da spijam
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana Ajde koj e za mleko, jas ke se napijam za podobro da spijam
Фала Росана, но помина 00.00 веќе сме петок, а јас постам, ама еве Мотхер понудила лимонада па убаво ќе и дојде _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Dobro utro koj ne e jaden neka izede se _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
Dobro utro! Koj ne e jaden neka poveli _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
Ajdeeee dvapati mi izleze greska nekoja _____________________________Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца но помина 00.00 веќе сме петок, а јас постам
бидејќи не знам за ова, јас постам, хаха, не е важно. _____________________________Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
Повелете, кој што сака
Ај тури еден џин- тоник за мене _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Повели
Lele kako bi se napila eden dzin-tonik.... i ova ke si go savam na spisok raboti za posle poragaj
уф и јас додека бев бремена и доев колку имав желба за еден џин тоник. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Leonida Повели
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива