за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
mmmmmmmmmm Mnogu se ubavi.Ova receptot od eden forum go vidov i odma da pravam.Mnogu se ubavi.
Леле Бебице не да ме погоди сеа...одма давај рецептата, крофни обожавам
08.03.2010, 12:37
BILJANA_G
491
Bebice pa ti si super domakinka krofnite se sigurno mnogu fkusni mmmmm odma mi se otvara apetit,ama ke se vozdrzam na dieta,sepak ke se obidam da napravam nesto slicno kako ovie krofni-pizza.
08.03.2010, 12:43
BEBICA
2014
Enika aj ke pisam vo domakinski raboti za receptava.
08.03.2010, 12:43
mis.
3845
фала бебица оваа сигурно ќе ме дигне на нозе.
08.03.2010, 12:54
dragana_vane
263
Aman bre luge.... ligi mi potekoa, mi se zavrte vo glavata...i sega kaj da odam da si kupam krofni.... koga sum na rabota.... pa nemojte taka polovinata od pp se trudnici , da ne ni bide nesto!?
Ајде April ако си за частење, за мене може едно нес кафе, да одморам од куцањето на црнава тема за семинарска.
08.03.2010, 20:17
April
1257
08.03.2010, 20:28
Еца
6692
Еве ме и мене за кафе со пријатно друштво Денес до Козле и назад ни требаа 5 часа, лудница ни е низ градот, мислам срамота ни се улициве, до болница да треба хито да стигнеш, не дај боже, ужас
08.03.2010, 20:32
April
1257
сообраќајот во градот е хаос...возењето накај центар е посебна приказна...СТРЕС...а да не зборуваме ако врне