cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Кафе бар "Happy Hour"

clock-img

17.05.2010, 12:03

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Еве 1 јако-нескафе пријателке, да ти слади душа user posted image

user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

17.05.2010, 12:05

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

taman kako sto go pijam i toa bez seker falauser posted image

clock-img

17.05.2010, 12:06

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

fala taman kako sto go pijam bez seker i mlekouser posted image user posted image

clock-img

17.05.2010, 12:08

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Сум погодила случајно user posted image user posted image user posted image На здравје нека ти е. Јас со шеќер го пијам - не можам горко - благарка сум user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

17.05.2010, 12:11

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

jas se davam vo blago ama seker vo kafe ili caj ni pod razno

clock-img

18.05.2010, 16:10

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Ајде јас частам пијачка за нова фризура.. Повелете безалкохолна е одговара и за трудници

user posted image

And this is my beautiful life ...

clock-img

18.05.2010, 16:13

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Денес сум посебно среќна ... прекрасен ден! Дел од мојата среќа ви испраќам на сите .... Ве гушкам силнооо user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 16:13

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

а да ја видиме фризурката, Џули!?
П.С.: за мене кригла Скопско... ако може, мислам...user posted image

clock-img

18.05.2010, 16:15

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Денес сум посебно среќна ... прекрасен ден! Дел од мојата среќа ви испраќам на сите .... Ве гушкам силнооо user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image cestitki za novata frizura. mmmmm sokceto od jagodka e prekrasno

clock-img

18.05.2010, 16:17

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Повели Анушка

user posted image

И извини ама денес не успеав да ти поминам на кафе на работа... многу сме во гужва со редизајн на рубриките на Рингераја, следна ендела ветувам...

За слика да пробам сега да се сликам сама па да поставамuser posted image

clock-img

18.05.2010, 16:20

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

Јуле, не мораш да ни праќаш фотки од новата фризура, се чувствува твојата позитивна енергија! Тоа значи дека фризурата е топ!
Те чекам утре-задутре!

clock-img

18.05.2010, 16:21

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Честитки Јulie за новата фризура. Ти за роденден се спремаш а?user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

18.05.2010, 16:25

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

фала за сокчето Јулие user posted image а и честито нов фриз

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

18.05.2010, 16:30

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Честитки Јulie за новата фризура. Ти за роденден се спремаш а?user posted image

Хахаха така излезе за роденден user posted image user posted image user posted image Сега налетав на слободно место кај фризерот од матурите и фризурите за матурски се пребукирани фризерскиве салони user posted image

clock-img

18.05.2010, 19:24

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Рингерајки само што реков дека сум пресреќна и полна со енергија... лоша вест, ми се јавија дека дечко ми е однесен во болница со амбулантна кола, наеднаш му се слошило и изгубил свест... нозете ми се пресекоа, уште се тресам и плачам! Сега е се во ред помина со инфузија и испитувања кои првично се добри! Зашто животов си игра со нас user posted image user posted image user posted image веќе ми е страв да кажам дека сум среќна user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 19:27

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Леле мајко мила user posted image  user posted image  user posted image

Ах, зошто е животот олку суров user posted image user posted image

Брзо нека му помине Јуле

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

18.05.2010, 19:29

clock-img

nadica

pencil-img

4381

Рингерајки само што реков дека сум пресреќна и полна со енергија... лоша вест, ми се јавија дека дечко ми е однесен во болница со амбулантна кола, наеднаш му се слошило и изгубил свест... нозете ми се пресекоа, уште се тресам и плачам! Сега е се во ред помина со инфузија и испитувања кои првично се добри! Зашто животов си игра со нас user posted image user posted image user posted image веќе ми е страв да кажам дека сум среќна user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ах мила се надевам дека не е ништо сериозно кај дечко ти

...а за животот таков е тркало еднаш си горе а веќе во следниот момент долу

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

18.05.2010, 19:34

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

Jao Julie, što se događa, ako te razbiram sad je on bolje i medicinski izlazi su ok? Šaljem svu pozitivno energijo ša da dođe vse do MK
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 19:35

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Ви благодарам драги мои... навистина животот е тркало и суров... Ќе чекаме уште некој резултати, но се надевам дека е само од стрес, нервози искомбинирано со лошово време! Го сакам го гушкам и знам дека ќе биде добар, малку да се смирам и да се средам, ќе одам пак да бидам со него...ви благодарам драги мои за зборовите...ах

clock-img

18.05.2010, 19:39

clock-img

agnes77

pencil-img

1959

но се надевам дека е само од стрес, нервози искомбинирано со лошово време!

e pa to je i najviše vjerovatno i jas sum uvjerena, da če sve biti vo reduser posted image

clock-img

18.05.2010, 19:39

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2010, 19:42

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
со љубов се победува секаква болест! user posted image

clock-img

19.05.2010, 09:33

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Еве набрзина да ве почастам една торта! Денес ми е роденден!
user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

19.05.2010, 09:44

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

kolku ti e ubava tortata Bile mmmmmmmmm

clock-img

19.05.2010, 11:14

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Јуле јави ни што се случи, дали е дечко ти подобро? user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 19.5.2010 11:15:03 >

Последни статии

article-img