за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Еве и нешто за сите вљубени _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
Ах Ники, од утрината со романтики Сигурно е последица од вчера _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
Денес прв пат одкако сум бремена му се припи кафе...кој е за нека повели _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
за мојот support group < Поракaта ја уредил agnes77 -- 29.6.2010 14:58:01 >
Фала Агнес, јас ќе се освежам со едно коктелче. _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања Фала Агнес, јас ќе се освежам со едно коктелче.
Јас сум за безалкохолно - витаминско На здравје друштво. Во чест на Агнес и близначињата _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
Јас предлагам по еден RedBull и пред Влада Фала за освежувањето Агнес _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Јас предлагам по еден RedBull и пред Влада Фала за освежувањето Агнес
на мм денес му е роденден полни 30 год па да ве почестам за тоа _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
mmmmmmmm Maja bas si se potrudila...neka mi e sreken rodendenot na mt,neka e zdrav,ziv i sreken uste mnogu,mnogu godini _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Нека му е среќен роденденот на мт. Среќа и љубов во вашето семејство. Ќе си земам 1 коктелче _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
таква голема поддрша на РР и ФБ ... почестим
Фала мила _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
ммм убаво изгледа!!! (јаготката си ја лапнав јас ) _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
И јас сум за јаготка - друго не смеам _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
кој се напије со мене, само јаготка не валја тажни мислли ке утопим у шампанј
денес не сум добро друштво за пиење _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 кој се напије со мене, само јаготка не валја тажни мислли ке утопим у шампанј
ха, ха, ха а који ми прави друштво, компанија да се не напијам (виртуално се знае ) сама ...
Јас исто така сум прочуена по виртуелно пиење _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 ха, ха, ха а који ми прави друштво, компанија да се не напијам (виртуално се знае ) сама ...
синоќа пиев ама и вечерва со тебе мила ќе се напијам дај нешто жестоко па да лудуваме до зори _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Ах колку виртуелни пијаници, ајде да ви се придружам _____________________________And this is my beautiful life ...
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива