за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Ајде друштво да наздравиме во чест на нашата Агнес и најпосакуваните ангелчиња _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
еве ме и мене ви се придружувам,не сум по алхохолот али сега ќе пијам во чест на нашата мила Агнес _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
еве нешто и од мене живелиииииии!!! _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
tuka sum i jas.edna caska samo ve molam..a so vtorata pa nataka veke pocnuvam da zboram i sto treba i sto netreba...bar taka vika mm
комбинација од вотка и текила! Резултат _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
hahaha me nasmea viktori.me potseti na nesto
Повелете, ве частам за завршувањето на мојата диета И да се отрезниме од алкохолот, па убаво да спиеме _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
Мене утрото ми почнува со , кој е за нека се послужи _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
еве повелете пред да ме избркаат пак _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
благодарам за нескафе
да ве почастам коктелчиња!!! Точно една година сум дел од Рингераја!!!! Да ми се множат!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Да ве почестам, денес било именден на мојата ќеркичка. _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Тања ма.... јас сум на протеинска диета!!! Кај ме погоди!!! Супер е за мрсни слави!!! Нека и е вечно името!!! чекај сеа ми текна, немаа исто име ќт и ќм??? < Поракaта ја уредил виктори -- 7.7.2010 13:49:40 > _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
ајде Маца нека ти се множат годишниците на рр....мммм Тања баш си се потрудила,нека е жива и здрава принцезата _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
среќна годишнина маце и нека и е вечно името на принцезата на тања _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
да ве почестам сите за одвикнувањето од пелени на моето сонце _____________________________Децата се најголемо богаство :)
браво биг Мама за твоето сонце _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Тања ма.... јас сум на протеинска диета!!! Кај ме погоди!!! Супер е за мрсни слави!!! Нека и е вечно името!!! чекај сеа ми текна, немаа исто име ќт и ќм???
Ајде нека им е вечно името на малите сонциња, браво и за годишнината на Маца и за одвикнувањето од пелени _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Neka im e veco imeto na site koi denes slavat Bravo Maca25 _____________________________Биди тоа што си
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Тања ма.... јас сум на протеинска диета!!! Кај ме погоди!!! Супер е за мрсни слави!!! Нека и е вечно името!!! чекај сеа ми текна, немаа исто име ќт и ќм??? Имаат Виктори, имаат. Не туку ми забушавај, спремај нешто за честење ајде
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
да не испадне само ова Ивкова слава??? _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
виктори да не сакаш да не опиеш, да не речам начукаш?!?! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
SVE ALKOHOLICARKI BRE.SAMO JAS NE
ZA MNOGU GODINI IMETO TANJA.NEKA TI E ZIVA I ZDRAVA
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива