за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
hahha da be ve pogodi so jajcava
obavezno koga slavam si stavam jajca i jas na masa.bez niv nisto.plus i vo salatka nekoja....
ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 hahha da be ve pogodi so jajcava
Ни' остана од салатата (со домати, кромид и пиперки имавме), но оваа + - се изненадив пријатно од мајка ми - нешто позитивно од неа да прифатам _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26 hahha da be ve pogodi so jajcava мене ми се слабост, посебно така салатичка, абе од едноставно поубаво нема Битолчанка
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
eve i od mene za vas mimoza salata
- супер - да имаме за мезење со пијалоците На здравје нека ни'' е П.С. Имаш правено ваква салата? Баш сакам да го знам рецептот ... < Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 2.8.2010 23:37:37 > _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
neeeeeeee.ama sum probala i ubava salata e,mislam so cveklo bese mimozata.recept neznam dali imam.nesum ja otvorila tetratkata podolgo vreme.
Еве јас да ве почастам денес правев пирошки, послужете се! _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Пенелопа. Подолго време не сум јадела пирошки, како добро ми дојде со јогуртчето ммммм _____________________________It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
добро утро, готовим кафе за сите 600 потписници на петиција Палешка, сега видов твоја порука во потпис - Агнес ги очекува близнаците!
Ајде мили, да ве почестам, само што се породи јатрва ми. Јана стана дадичка < Поракaта ја уредил Тања -- 5.8.2010 15:39:03 > _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Нека е живо и здраво малото...фала Тања...ај па сега за братче на Јана да не честиш < Поракaта ја уредил Martins mom -- 5.8.2010 15:41:18 > _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
И благо како што е редот: < Поракaта ја уредил Тања -- 5.8.2010 15:48:09 > _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
да ве почастам тортичка, денес на мајка ми и е роденден, наполни 55 години. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Нека и е среќен роденденот на мајка ти Маца. Јас ќе се послужам. _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
нека и е среќен роденденот да биде жива здрава и богата со внуци и за мене едно гооооолемо парче доста беше диета _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Нека е живо малото стринке Тања, среќен роденден на мајка ти Маца _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Ми тргна со честењето. Ајде само за убаво нека е. Денес ќе јадеме торта за роденденот на мм. _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Сум пропуштила многу, честитки на сите, пробувам од сите торти _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Да ве почастам овошни колачиња- денеска Нина моја наполни 1 годинка и 6 месеци. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Убава таа, нека расне голема, посабајле колаченцава, мммм _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Ајде жени повелете доза освежување и разблажување _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
јас ќе се напијам само чаша млеко и одам на спиење повелете кој сака _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Зошто надица толку рано? Како е Надица? _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива