за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ako ako super ni se najde tnx
ИЗВОРНА ПОРАКА: soncogled ne biva so prazni race prv pat da vleguvam
nekako mi e tivko na ringeraja pa si rekov da si zemam nesto drustvo da mi pravi < Поракaта ја уредил mama26 -- 4.10.2010 22:57:43 > _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
dali gospod me zaboravi mene...znam deka posledna me ostavil ama ne i deka me zaboravil... _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
mama26 jas sum tuka ajde da se druzime , poveli ke si grickame i ke pieme na zdravje
znaes twins kolku dobro mi dojde pogotovo pivovo..ke spijam kako bebe...od martinivo mozok mi se zema... _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
pivce za zivce
bas taka.ti prativ pp dali ja dobi? _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
hmmm ne ni vidov ,vednas ke proveram
ooo jas mislev lina si legnala ama taa tuka sedi vidi ja ti nea...da ne sakas da se napies i ti nesto _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
pa moze vaka na odenje
pa vie ne kazuvate kaj ste jas sum nova nemozev da ve najdam,a vie tuka se pijancite
kazuvaj odma zasto do 12 rabotat..da naracam pivo ili nesto zestoko? _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
ma sto bilo aj edno koktelce
poveli ima dva da si odberes _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Надица, извини со задоцнување! Бирај! < Поракaта ја уредил виктори -- 5.10.2010 9:23:12 > _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
благодарам јас за првото ммммммммм _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Ajde budenjeeeeeeeee _____________________________Svetot moj minus tebe vo nego ona sto ke ostane malku e!
мммммм, го чувствувам мирисот на жешкото капучино од Сончоглед Еве идаааааам а бурек, а камо јогурт, а?
Повелете почестете се за запчето на Миа
Мммм колку е вкусен сутлијашот! Уште еднаш браво за запчето на Миа! Нека и се редат се како бисери! _____________________________Live and let live
Mljac za sutlijasot! Neka ti e zdrava i ziva Mia, zapcinja bisercinja _____________________________Svetot moj minus tebe vo nego ona sto ke ostane malku e!
generacijo ne ja karaj,glej kako se potrudila victori ,a tolku i studese ne i se stanuvase od krevet ama atr tvoj stana da spremihahahhaha ajde posluzi se da ne rece sme ja naterale a nisto ne sme kasnale i napile za domakinkata,a maceto golemo da porasne i vezden da se omacuva hahahhahahh
Живела Мица !!! _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива