за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Cestitki za novata doma Paleska,neka bide vecna toplinata mirot i srekata vo tvojot nov dom.. _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Eve od mene edno svezo cedeno sokce _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Денес јас честам, се вселив во ново живеалиште
честитки за новиот дом Палешка _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
paleska pa kade si pofalise...pogolem li e stanot? si kupi li i mebel nov ili od tamu si go zema istiot?kujnata pogolema li e? ajde falise...kaza i te snema prijatelke _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Па јас не сум Рокфелерица мама толку наеднаш се да купам ..а и да се подновам нема толку да се фалам _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Ајде од мене по едно сокче,кој какво сака нека повели _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Добив внука од прва братучетка, се вика Екатерина. Пресреќна сум, повелете благо: < Поракaта ја уредил Julie -- 8.12.2010 10:50:27 > _____________________________And this is my beautiful life ...
Cestitki! Neka e ziva i zdrava Ekaterina _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Жива, здрава и весела да е Екатерина! Честитки до родителите и тетката _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Фала ви, навистина е прекрасно чувството кога мало човече доаѓа на свет. Ах одвај чекам да ја видам принцезичка на тета. _____________________________And this is my beautiful life ...
Neka mu. e sreken rodendenot Viktori da e ziv i zdrav. _____________________________Биди тоа што си
Среќен роденден на Бобо виктори, жив и здрав да е! _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Лелеее, овде имало многу за честење Среќен нека му е роденденот на Бобо! Да е здрава и жива Екатерина! И со здравје да си седите во новиот дом Палешка! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Виктори дај една мастика за мене посабајлечки па шо сака нека биде . СРЕЌЕН РОДЕНДЕН НА БОБО, ДА ИМА НАЈУБАВО ДЕТСТВО!! _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Виктори дај една мастика за мене посабајлечки па шо сака нека биде .
Леле јас ама доцнам со честитање! Ајде по ред. Честитки за новиот дом на Палешка! Да си живеете среќно и безгрижно во него. Честитки за внуката, Јуле. Нека е здрава и жива и многу ми се допаѓа името! Честитки за роденденот на Бобо, нека е жив и здрав уште 108 години! _____________________________Live and let live
Анамоли па кај си ти...ајде го чекаме текстот во дневникот на рр _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Sreken rodenden BOBO(viktory),da e zdrav i ziv i gooooolem da rasti
Виктори нека му е среќен роденденот на Бобо да е жив и здрав _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Среќен роденден Бобо да е здрава и жива внуката Јулие _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Vi blagodaram najmnogu na site!!! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Анамоли па кај си ти...ајде го чекаме текстот во дневникот на рр
AnnaMolly go cekame dnevnikot Jas vrti suci samo proveruvam da ne ima nesto novo _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива