за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Со среќа нека ви е станот Натушке , да ви исполнет со слога, љубов и многу дечиња _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Честитки за станот Натушка, најубавите моменти да ги поминете таму со англечето кое треба да пристигне. Се најубаво _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
cestitki samo ubavi migovi
Честитки Натушке! Да си бидете среќни, весели во новиот стан, да си имате многу дечиња кои ќе ви го исполнуваат станот со насмевки и љубов. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Ајде да ве почастам за првото запче на Филип. Вчера му го најдов на точно 8 и пол месеци Јас не правев сутлијаш, ама му купив бело боди и патичиња. Ајде да ве почастам. Повелете! _____________________________Live and let live
Cestitki za Filip sonce da mu se nizat ko biseri
da ve pocastam za mojot rodenden
omileni
za osvezuvanje
Среќен роденден бен10 _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Sreken rodenden ben10 .Jas ke si zemam bajaderka,bas mi se prijade cokolatce
SREKEN RODENDEN BEN10
Среќен роденден Бен 10 Се најубаво! _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Среќен Роденден бен10 _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Среќен роденден Бен 10!
Sreken rodenden ben _____________________________Биди тоа што си
FALA NA SITE
Среќен роденден. _____________________________Pantai Rai -Heraclitus
sreken rodenden _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Sreken rodenden se najubavo
Добро утро и од мене...ау каков убав ден да да родендетн ми е....ајде да се почастиме: Eve ja i tortata: _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Заборавив и сокче и кафенце _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Sreken rodenden penelopa da ti se ispolni toa sto sakas.Bas si bila vredna mnogu si spremila za rodendenot _____________________________Биди тоа што си
sreken rodenden penelopa _____________________________zivej go sekoj dena kako posleden
Av castenje od po sabajle, Sreken neka ti e rodendenot Penelopa _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива