за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка Ааааа затоа тебе те нема надица
Ајде надице, сега слабејте Братче или сестриче на Надица _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
уживајте сега надица! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
denes pravam 6 godini vo brak pa da ve pocas_tam < Поракaта ја уредил mama26 -- 6.5.2011 9:17:59 > _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Со среќа нека ви е да ви се множат уште 66 да све заедно _____________________________Децата се најголемо богатство Марио 31.10.2002 Ана Марија 01.11.2005 Трајче 20.09.2009
Мама26 честито! Да ви се множат! И уште многу дечиња да си имате. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
fala vi zenski samo sloga i ljubov na site pa i na mene,,i trpenie normalno se ke bide kako treba _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Честитки мама26 нека ви се множат годишнините па догодина заедно да се славите _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Cestitki i od mene Mama26,da si docekate ZLATNA SVADBA zaedno!
Cestitki mama 26 _____________________________Биди тоа што си
_____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
fala cucki bucki ,da si imate site sloga vo brakot _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
so malo zakasnuvanje Ti cetitam mama26 i uste dolgi dolgi godini da ste zaedno i mnogu zdravje ljubov i srekja vi posakuvam
_____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
_____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Да ве почастам денес и е роденден на сестра ми! _____________________________Live and let live
нека и е среќен роденденот!!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Cestitki i od mene
Cestita godisnina mama26! Da si docekate zlatna svadba! _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
mila mama i martins mom se najubavo i na vas i mnogu sloga vo brakot da si imate _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Бидејќи денес се пости, ве честам алва. Онака од мерак _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
lele obozavam alva, blagodaram Paleska _____________________________Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене? Ако сум само за себе - што сум јас? Ако не сега - кога?
Jas ne sum mnogu po blagoto ama bidejki sum uzasno gladna ke si kasnam malku
Прво кафенце па торта и сокче _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
ДЕНЕС БАРОТ РАБОТИ НАМОЈА СМЕТКА. ДАМЈАН ЦЕЛ ДЕН ВИКА МАМА. АЈДЕ ИЗВОЛТЕ КОЈ ШТО ЌЕ СЕ НАПИЕ?
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива