за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ana molly cestitki.neznaev deka ke se sobirate ,ke dojdev no veke sum doma sega. imam i jas za cas_tenje 5 godini pravime deneska rodenden na sinceto ,a vcera se slavese posto denes celden na rab..povelete torta < Поракaта ја уредил mama26 -- 8.8.2011 16:23:21 > _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Нека му е среќен роденденот, мама26.
Mama26 neka mu e sreken rodendenot na Aleks, da raste vo mnogu ljubov _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Среќен роденден на Алекс , да е здрав и жив и гоолем да расти и до в година со сестричка да си го слави а до тебе мама26
Мама26 нека му е среќен роденденот на твоето најмило _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Sreken rodenden Alex na mama26! _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
Среќен роденден Алекс! Голем да растеш!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Среќен роденден, Алекс!!! _____________________________Live and let live
Брафо за Филип и мама Трчајте сега!! Среќен роденден за синчето на мама26...гоооолем да расти!!! _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
neka mu e sreken rodendenot na sinceto, mama26! _____________________________Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден
vi blagodaram devojcnja ve guskam site _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Dobro utro zenski denes na mm mu e rodenden polni 27 pocastetese zenski
нека му е среќен роденденот! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Нека му е честит роденденот на маж ти! Да е здрав и жив уште со години, па да не частиш и нас уште сто торти! Јас ќе каснам благичко, само што појадував и сакам нешто благо. _____________________________Live and let live
< Поракaта ја уредил temjana -- 16.8.2011 22:50:56 >
lele kolku ubavi fotografiiiiiii ....mhmhmhmhm pa trudni sme be.ligi mi tecat -od ubavo poubavo
neka mu e sreken rodendenot na mt _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
povelele site na torta za rodendenot na Simona!!! _____________________________Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!
Среќен роденден Симона,еве чичко Мики едно подароче ти донесе _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Sreken rodenden Simona _____________________________Биди тоа што си
Sreken rodenden Simona! _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
sreken rodenden simona
fala vi srcki......zlatni ste _____________________________Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!
Среќен роденден, Симона! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Neka ti e sreken rodendenot Simona mnogu zdravje sreka i ljubov
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива