за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
povelete < Поракaта ја уредил Gorde J -- 21.8.2011 11:33:23 >
zemav 2 torti za da ima za site a posle ke ima i sladoled
Sreken rodenden se najubavo
Среќен роденден!!! _____________________________Live and let live
Среќен роденден! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
_____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Ajde na torta kaj mene, denes mi e rodenden:) _____________________________THE SKY IS THE LIMIT!
_____________________________THE SKY IS THE LIMIT!
Среќен ви роденден девојки!!!! _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Среќен роденден! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Seken rodenden BIBE 14 se najubavo
повелете почастете се вчера на Надица и беше роденден сонцето мамино наполни 3 години, а воедно и сестра ми правеше свадба _____________________________Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
Среќен,најсреќен роденден на Надица,голема да расте и гордост мамина и татина да биде.Честитки и за сестра ти ,само убави работи да ве пратат _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Sreken rodenden na Nadica! Da raste golema i da gi slusa mama i tato! Srekna svadba i na sestra ti Nadica! Da ziveat vo vecna ljubov i harmonija. _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
СРеќен роденден на Надица, голема да расне!!! Честитки за новиот брак _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Нека и е најсреќен роденденот на Надица! Голема да расне и сите желби да и ги исполните! _____________________________Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
Нека и е среќен роденденот на Надица! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Sreken rodenden Nadica _____________________________Биди тоа што си
povelete na edno parce torta za rodendenot na moeto since Leon _____________________________Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!
eve i od mene cas_tovka i neka mu e Sreken Rodendenot na Leon!!! < Поракaта ја уредил kikicka -- 31.8.2011 15:49:05 > _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Сакам малку да подослабнам,па се откажав демек од благо,ама тортата изгледа многу примамливо ќе земам едно тенккооо парче Жив и здрав да е Леон,гордост на мама и тато _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Срекен Роденден Леон
Sreken rodenden Leon , golem da rastes _____________________________Биди тоа што си
Sreke rodenden Leon se njubavo
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива