за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Среќен роденден и на двајцата! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Neka im e sreken rodendenot i na dvajcata
Вчера немав време да седнам на комп. па затоа денес ќе ве почестам за роденденот на ќерка ми. Да, да, веруале или не, Јана наполни 2 _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Тања, нека и е среќен роденденот на Јана, да е жива и здрава, голема да расте _____________________________Рани куче да те лае!!!
Sreken rodenden Jana imaj ubavo i bezgrizno detstvo _____________________________Биди тоа што си
Нека и е среќен роденденот на Јана! Голема да расти! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
sreken rodenden na Jana da e zdrava i ziva
Sreken rodenden Jana se najubavo
Sreken rodenden Jana
Среќен роденден сонце, голема да раснеш _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Нека и е среќен р оденденот на Јана и посакувам среќно и безгрижно детство
Нека и е среќен роденденот на Јана голема да расте
Фала ви на сите, само убавини да ви се враќаат. _____________________________There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Среќен роденден Јана, гоооолема да растеш! _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Нека и е среќен роденденот на Јана!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Каснам со честитање али СРЕЌЕН РОДЕНДЕН на малата!!! _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Повелете, да не ви фали торта за празнициве , честам за роденденот _____________________________Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Нека ти е среќен роденденот, Snowhite! Уште многу години да го славиш! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Среќен роденден, Snowhite! _____________________________Live and let live
Среќен роденден Сноувајт,се најдобро! _____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Среќен роденден Snowhite
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!! _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Женски денес јас частам, на мојот сакан сопруг му е роденден, повелете тортичка _____________________________Рани куче да те лае!!!
Нека му е среќен роденденот, Луци! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Среќен роденден на сопругот luci, да е жив, здрав и весел..
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива