за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Повелеле господични,ова частам за дипломирањето!!! _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Честитки Кикичка! Па и за магистратура да честиш за брзо време! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Браво Кикичка, огромна работа си завршила, сега слави и помини си најубаво!!!! Бравооооо!!!!
Честитки за дипломирањето и од мене Кикичка < Поракaта ја уредил kikicka RR -- 5.7.2012 22:46:26 > _____________________________Рани куче да те лае!!!
_____________________________Рани куче да те лае!!!
Честито Кикичка
аа тенк ју жени тенк ју на сите да се врака се убаво!! _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
ЧЕстито Кикичке!!! Ајде сега и една магистерска набрзинка да сплескаш!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Фало Мацо,ама таа магистерската ке почека малку _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Браво Кикичка, честитки за успехот! Голем аир и паричиња да си видиш од дипломата
Cestitki kikicka _____________________________Биди тоа што си
Кикичка честитки, сега една канцеларија да си отвориш _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Фала,ахх Пепелашке уште да беше така лесно со канцеларии одма отрварање ке беше супер . _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Честитки. Ајде сега да ја уновчиш дипломава
Женски, повелете, да ве почестам за тригодишнина од брак., _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Честитки Фели, нека Ви се множат многу,многу години со љубов и здравје!
Cestitki Felly,uste dolgi godini da si slavite,i mnogu ljubov i razbiranje da si imate
Cestitki Felly da si docekate zlatna svadba _____________________________Биди тоа што си
честито годишнина фели,нека ви се множат
Среќна годишнина, Фели! Ви посакувам многу љубов и среќа до крајот на животот! _____________________________Live and let live
Cestitki Felly i od mene
_____________________________"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Честита годишнина Фели,уште мнооооооооооггууу многууу годишници да си дочекате! _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Фала ви девојки! Всушност вчера ни беше годишнината, ама еве денеска ве почестив. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Feli i dijamantska svadba da si docekate, srekni i veseli, uzivajte vo denovite!!!
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива