за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Нека му е среќен роденденот на татко ти Anna Molly, да му се исполнат сите желби _____________________________Рани куче да те лае!!!
Neka mu e sreken rodendenot na tatko ti, da dozivee 100 _____________________________Биди тоа што си
Нека му се множат годинки на татко ти AnnaMolly, во негова чест ја би едно поголемо партче торта
Среќен Роденден на татко ти Анамоли да си дочека куп внучиња _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Ооооо, нека му е среќен роденденот, жив, здрав, весел и уште многу внучиња да си чува!
Sreken rodenden ,ziv zdrav i uste dooolgo da zivee
среќен роденден нека е жив и здрав _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Ви благодарам многу на сите! _____________________________Live and let live
Денес свечено ја зимам дипломата од факс ..Частам - повелете
Neka ti e so sreka!
Ана Моли среќен роденден на татко ти. Миана честито!
Fala,fala
Добар ден драги мои рингерајки, ајде редно е да почестам за вториот роденден на син ми, повелете! Нешто полесно за почеток, а после може и на пожестоко да се префрлиме! p.s. ама имам проблем со ова сликиве... или може само кај мене се гледа вака? т.е ништо не се гледа.. < Поракaта ја уредил Calypso -- 14.3.2013 10:31:29 > _____________________________All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
Hello na site rr eve jas posakav edno kafence ama da ne pijam sama pa se setiv da trknam do tuka se nadevam ke najdam nekoja so e za kafe muabet
Jaс сега си пијам нескафе со шлаг кој е за повелете пс незнам да поставам слика < Поракaта ја уредил hopeless -- 18.3.2013 19:50:22 >
Eве повелете < Поракaта ја уредил hopeless -- 18.3.2013 19:57:07 >
Женски ајде во Дрндрнрајки да ве почастам по едно кафенце.
fala vi na druzbata :)))) inace kako ste? kako si pominavte denes?
Devojki , kako ste mi ? Deneska sum presrekna....Slavime prv rodenden !!! Sreken rodenden, sonce moe ! Eve da probate od tortata ! _____________________________Your children will become who you are...so be who you want them to be !
Нека ви е среќен роденденот и да сте здрави и живи сите!!! _____________________________Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
Среќен роденден на малото сонценце, големо да расти ! _____________________________Само Вселената и човечката глупост се бескрајни. Всушност, за Вселената и не сум толку сигурен. - Ајнштајн
Neka mu e sreken rodendenot _____________________________Биди тоа што си
Среќен роденден, големи да растете
Нека му е срекен роденденот, голем да расте..
Среќен Роденден здрав, прав нека е! _____________________________Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива