за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Честита годишнина Анамоли!!! Нека ви се множат годините поминати заедно, и исполнети со љубов!!! _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Среќна годишнина АнаМоли! Нека ви се множат! _____________________________You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
Среќна годишнина Ана Моли! Секогаш срцата да ви се смеат кога ќе здогледате едно друго, секогаш одново и одново да се вљубувате еден во друг _____________________________" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
Srekna godishnina AnaMoli da se docekata uste mnogu da se slavite _____________________________You have to dream if before you can do it.
Уште еднаш од срце да ви се заблагорадам за честитките :) _____________________________Live and let live
нешто рано позаспавте,ајде петок е < Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 20.9.2013 20:19:22 >
Денес се нека оди на моја сметка, станав мајка на полнолетен син! Повелете сите почестете се и ситни слатки за денешниот празник Богородица < Поракaта ја уредил Палешка РР -- 21.9.2013 11:19:30 > _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Нека му е честит роденденот! Ееее, мајка на полнолетно момче, каква гордост :) _____________________________Live and let live
Аааа колку вкусно е се, од се ќе земам по нешто. Фала Палешка, нека син те секогаш прави горда! _____________________________" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
Мх мх, се нагостивме, ете вредна мајка. Како ни тргна деновиве со частенки, убавини. _____________________________You don''t have to be perfect to be a perfect parent.
вредна била мама,да е жив и здрав ,гордост на татко и мајка .... од се си се послужив и за многу години да ни е денешниот празник
Ajde zenski da ve pocastam vcera diplomirav. Povelete _____________________________Денот кога се збогатив ... Станав мајкa http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ принцеза на мама
честитки ззаа ,сега уште една убава работичка ,што фино си спремила,мхмхмх
Cestitki i od mene zzaa sto pobrzo rabota
zzaa cestito diplomska,ti posakuvam pobrzo da si najdesh rabota _____________________________You have to dream if before you can do it.
Опаааа, дипломска! Ајде честито, веднаш да ја обесиш на ѕид. И нормално што поскоро да ја искористиш на некој конкурс, па да частиш за работа!
Честитки ззаа!!! Следно една убава работа!!! Ептен си се потрудила, си спремила. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Честитки Ззаа _____________________________" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
Честитки ЗЗАА .. Ајде срцка па и да магистрираш и да докторираш наскоро Кажи колку убаво чувство а? Браво,баш ми е мило
Честитки уште еднаш, ззаа! Прекрасно си изгледала на дипломската! Побрзо да си најдеш убава работа! _____________________________Live and let live
Ooooo zzaa cestitki i od mene,pa diplomata da ja iskoristis sto e mozeno povekje,rabota i paricki _____________________________Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
AA,ajde da vidime nekoja fotka i nie
Честитки и од мене
Zzaa честита дипломска!!! Ајде наскоро да честиш и за вработување _____________________________„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
Fala vi zenski na cestitkite, e sega rabota a najdam pa ke castam i za toa. _____________________________Денот кога се збогатив ... Станав мајкa http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ принцеза на мама
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива