за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
ponedelnik < Поракaта ја уредил mis. -- 10.4.2010 12:02:26 >
Мартин се роди во недела во 20:45 _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Четврток- иако почнав во 2 наутро во среда
Во четврток во 21.40 _____________________________Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене? Ако сум само за себе - што сум јас? Ако не сега - кога?
vo sabota vo 19.40 i dobivme liguvce saturday
cetvrtok 9 45
Ivan-Cetvrtok,Matej-Ponedelnik
vo ponedelnik
ponedelnik navecer
Вторник 18.50ч. _____________________________Пред да скокнеш, кажи оп!
mefail-cetvrtok 12.20 altana-ponedelnik 10.10 amel sreda-9.45
Петок
nedela, vo 20,34 _____________________________Нашето сонце од 7 Јуни е Теодора(Божји дар)
во петок се роди моето ангелче _____________________________понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....
Sreda _____________________________Биди тоа што си
ponedelnik
NEDELA 19:20 isto kako jas
Симона Четврток а Мартина Понеделник :)
Вторник 16
вторник _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Јас само еден ден по Фели, среда..во иста болница, иста породилна сала, а потоа и иста соба _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Mila vo sabota Gorjan vo sabota Davor vo sabota
понеделник
Понеделник
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива