cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Бикини или целосен купаќ

clock-img

16.06.2010, 13:39

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Еве го мојот избор

user posted image

или нешто вакво за да ми го прикрие стомакот (мислам дека овој модел е за турудници)
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

16.06.2010, 13:49

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

16.06.2010, 13:53

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

постојано се обидувам да си ги сокријам стриите со целосен костим за капење, па да си ги смалам облините со некакви си визуелни трикови.
Сепак, што и да правам, колку добро да изгледам, пак имам чувство дека сите зјапаат во мојот голем задник...
Наравоучение: носете си што ви е мерак, амногу често, сокривајќи нешто, токму тоа по грешка ќе го истакнеме.
П.С. : гласам за „Евин костим“user posted image !

< Поракaта ја уредил Martins mom RR -- 15.7.2011 15:08:33 >

clock-img

23.07.2011, 14:51

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Бикини е мојот избор: годинава купив вакви  user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

24.07.2011, 01:32

clock-img

ikki

pencil-img

224

ај ве молам казете ако знаете од каде мозам да најдам костим за капење како последниов

clock-img

24.07.2011, 10:09

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: ikki

ај ве молам казете ако знаете од каде мозам да најдам костим за капење како последниов

Bikinite se kupeni od H&M...mislam deka seušte nemaat prodavnici vo MK sorryuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

24.07.2011, 12:47

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Бикини, бикини и само бикини !!! Па дури и да имам 100 кила, пак би носела бикиниuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

24.07.2011, 12:58

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Jas imav oogromen stomak vo bremenosta del mi ostana user posted image  moram celosen

clock-img

24.07.2011, 13:04

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Бикини, бикини и само бикини !!! Па дури и да имам 100 кила, пак би носела бикиниuser posted image

исто

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

24.07.2011, 13:05

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa

Бикини е мојот избор: годинава купив вакви  user posted image

i am in love user posted image

прекрасни се Пенелопа создравје да ги носиш

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

24.07.2011, 13:08

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Прекрасни се купачите...уште така да ми стојат и задоволна ќе бидамuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

24.07.2011, 14:29

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Bikini definitivnouser posted image .Iako imam strii na stomakot za prodavanje
Bogdancanka kako sto gi ima postaveni , takvi kupiv ama steta nemase zeleni, pa morase plavi da kupam

Биди тоа што си

clock-img

24.07.2011, 16:35

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Јас сум за бикини, ама сега откако се породив имам стрии на стомак и не ми се облекува, ќе треба целосен да купувам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

24.07.2011, 18:38

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Сакам бикини, ама со овој мевов тешко дека некогаш пак ќе облечам бикини. Стомакот ми е како труден иако сум породена пред 13 месеци, никако да ослабам. Стриите ама ич не ми е гајле ако ми се гледаат, само стомачиштево некако да се камуфлира user posted image

Live and let live

clock-img

24.07.2011, 19:06

clock-img

kapina

pencil-img

4327

sakam bikini no zaradi ranite od operaciite na stomakot mi e sram da nosam

clock-img

24.07.2011, 19:27

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Знаете што? Мев си е мев и дали бикини или целосен, мевот си го има user posted image јас сум за бикини, никогаш не сум сакала да ми остане мешето неисунчаноuser posted image   а за изгледот не се замарам многу, и онака секогаш имам стомак ко да сум 5 месец бремена, па нек мислат сите така, шо ми е гајле user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

24.07.2011, 19:55

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Јас имам тело даааааааааалеку од совршено но сепак не можам да се замислам во целосен костим за капење.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

25.07.2011, 01:04

clock-img

ikki

pencil-img

224

uff ne sum ja stavila slikava, inaku mislev na posledniov od ovaa slika:
user posted image

inaku mnogu sakam bikini, no od ovoj stomakov sto go imam za nigde sum, em debela so salo em strii za izvozuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил ikki -- 25.7.2011 1:05:10 >

clock-img

25.07.2011, 10:13

clock-img

kuklica

pencil-img

264

Bikini i nisto drugo !!!

clock-img

25.07.2011, 12:30

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

и онака секогаш имам стомак ко да сум 5 месец бремена, па нек мислат сите така, шо ми е гајле user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ти...стомак?!?! Не зезај !! Џесика лажеuser posted image

clock-img

25.07.2011, 12:32

clock-img

miana

pencil-img

6152

бикини user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.07.2011, 13:41

clock-img

*miki mami*

pencil-img

579

Bikini
vcera si kupiv dva para novi rozevi i zeleni,a celosni ne sum ni nosela nikogas

clock-img

25.07.2011, 14:56

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

И јас сум за бикиниuser posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

25.07.2011, 17:06

clock-img

Slagjana

pencil-img

463

И јас сум за бикини. Но оваа година ќе си поминам со едноделен костим за капење. Не за друго туку не ми чинат бикините. Ланските ми се големи оти бев подебела, а оние од пред да се породам ми се мали (сеуште имам вишок од 5 кг). user posted image

clock-img

25.07.2011, 17:37

clock-img

Octavia

pencil-img

617

ИЗВОРНА ПОРАКА: ikki

uff ne sum ja stavila slikava, inaku mislev na posledniov od ovaa slika:
user posted image

inaku mnogu sakam bikini, no od ovoj stomakov sto go imam za nigde sum, em debela so salo em strii za izvozuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ако мислиш со горен дел како маичка, а долу нормални, јас годинава се отепав од барање и не најдов во Ск. Имам едни такви од Lisca и многу ми се практични, затоа што имам малку вишок кожа на стомачето user posted image , па ај да не е баш едноделен...

p.s. Имаше едни портокалови најдов, ама долниот дел беше танга user posted image па не ми влегуваше во концепција.

Последни статии

article-img