за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Сум заборавила дека шампонот ми е при крај, и кога влегов да се бањам гледам, само една капка. Па морав да позајмувам од нејзиниот. Ама што убаво ми мириса сега косата....ммммм...
13.02.2014, 09:16
princessa
1056
купката и чат пат млекото за тело
13.02.2014, 09:48
Tanjat7880
1256
Cipsot,smokote I grickite,ete deteto od mene na red nemoze da dojde do ovie zadovolstva
13.02.2014, 10:08
deluxe
2479
Влажни марамчиња,шампонот,сјај за уста и лабело од ќерка ми,и нормално чоколадата,чипс,грицки(не сакам децата да се хранат нездраво )
13.02.2014, 10:30
princessa
1056
pa so toa i usluga im pravite . Za niv taka i taka toa e nezdravo
13.02.2014, 11:21
Defne90 RR
1991
Ha ha ha i jas ne retko pozajmuvam od moite deca vlazni maramcinja,sampon ponekogas,da ne zboruvame za grickite i cokoladata na golemo si gi jadam poveke jas otkolku tie.Pogolemiot i taka ne e po blagoto a pomaliot pak e mal i ako ne drugo so toa gi spasuvam od nezdravo jadenje.Isto moze da se sluci da pozjmam i mleko za telo ako moeto zavrsilo.Ednas veruvale ili ne mi se sluci glavata tolku mnogu me bolese sto mislev deka ke mi eksplodira a doma ni edno apce za glava ili bilo sto sto moze da mi ja namali glavobolkata.Bidejki sekogas za decata imame zlihi sirupcinja doma,zedov ibuprofenot na decata i ispiv 3,4 lazicki i veruvajte mi pomina glavobolkata.Taka e toa ziveeme zaedno i doagaat i takvi situacii da pozajmuvame i od nivnite lekovi.
08.09.2014, 10:12
Mihaela 2010
4230
Haha vo posledno vreme samponite...ama kosata mi e pre pre ubava ..ima nekolku vidovi pa si menuvam ..a za vadenje sminka najdobri mi se bekutan vlaznite
08.09.2014, 15:15
Dilina
533
И го позајмувам млекото за тело од бекутан ама затоа што не и ставам уште од него, а јас користев мн миризливи претходно па така ова мириса ко шампончето со кое ја бањам и се надевам не и пречи :D
вчера и позајмив малце и од рибината маст
27.05.2015, 12:58
vezilka RR
4931
Од Никола редовно позајмувам чоколади За негово добро, да не јаде многу благо. Сега ќе ви кажам една смешка, што имам позајмено од малово. Пред поише од пола година, кога прв пат добив циклус после породувањето, ептен ме фати „неспремна“ и јас позајмив една пелена од Јосиф да тркнам до продавница да се снабдам.
27.05.2015, 23:25
lukajana RR
1481
Леле жено ме изнасмеа , барем си се снашла. Јас позајмувам влажни марамчиња и козметика редовно и после викам многу брзо ги трошат
28.05.2015, 12:06
Malecka23
1175
Pozajmuvam vl maramici kozmetika i nekogas po nekoe blagce.Neli de zdrava ishrana terame
20.10.2015, 08:46
mommy_angels RR
1543
Чоколадо(таа слабо јаде,а мама многууууу )
20.10.2015, 08:59
Snowhite RR
5042
Исто влажни марами и благо, а и слоено ако не е здраво, за помалку тие да изедат Везилка ме изнасмеа, па како мене не ми текнало тоа, а ми се случило и мене така да немам дома, јас па тоалетни ставај слоеви
20.10.2015, 16:55
lukajana RR
1481
Во последно време позајмувам чоколадо и крем ,тие слабо јадат благо а мм редовно купува демек за нив
20.10.2015, 17:08
tincule
183
АААААА животинско царство кога не гледа и крадам по еден ред Зашто и она си го обожава ама не можам морам да и дрпнам малце. Друго од млекото за тело и лице и зимам понекад си ставам на моето лице зашто ептен мака си имам многу ми е осетливо од хемикалии и прашина многу ми се исфрла,посебно од работа леле леле, па понекогаш и ме чеша. А од нејзиното млеко е од органско потекло на база на невен башка ептен ми прија и така кога ќе си осетам малце дека почнува да ме чешка или црвенило обавезно си ставам неколку дена по ред после си ја користам мојата на невен
21.10.2015, 22:37
MamaKiki
193
животинско и козметика нормално а сега го чекам дедо мраз па да си позајмам и уште нешто
26.11.2015, 16:24
marchi
948
noksirceto koga me mrzi da pojdam vo wc haha se salam,stefan mi veli Pomocaj vo noksirod vo wc-to e ladno ne odi.a za pozajmuvan je maramcinjata i samponceto.go koristime ona na evy baby i mnogu ni e po kejf