ИЗВОРНА ПОРАКА: mina_m
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29
никој не е крив и темата не е отворена да се бараат кривци!едноставно дали сте за или против,дали практикувате или не!?
ккао тргна нешто фоумот овде се осудувало,таму обвинувало,овде оговарање било,таму се коментирало за туг живот.............
и што да правиме муабети,за месечината и звездите.знам дека не ми е на место постов,ама ај relax и да си коментираме и уживкаме
позззз
malku off topic ama moram da pisam
POTPIS,za ova i jas vcera sakav da napisam,posto apla se gleda netrpelivost,inaetlivost na forumov,ako napise covek nesto sprotivno od nekoe drugo razmisluvanje...odma pistoli se vadat
јас немам чувство дека постои таква атмосфера на форумот, како и да е, тука сме за размена на мислења, па и борба на мислења
шега на страна, битно е посуптилно да се одговори на нешто со кое вие не се согалсувате, а не навредливо...и јас сум вон тема
јас до сега не сум шетала со тањирот по улица, но не ги обвинувам ни тие што го прават тоа...мислам дека има секакви деца и секакви мајки, секој нека си прави како мисли дека е најдобро...
инаку кога ќерка ми беше помала, нормално дека знаев во парк да извадам кашичка, или да ја дојам (и тоа е на улица
), а денес обавезно носам вода, сок, грисини или сл. и како што вика Јованка, не е ништо страшно да се касне надвор