ИЗВОРНА ПОРАКА: vakancija
zdravo znaci izdrzav i konacno vcera bev na genekolog i nisto nema vidlivo a za preku krv tuka kaj nas samo na privatno i cini 1000 den taka da ke si pocekam otprilika koga e vidliva bremenosta vo matkata ako jas imav ovulacija na 4 mart a ona malo bledo krvarejne so kafeav iscedok na 15 mart vejke i gen ne znae so da mi kaze jas sum tezok izuzetok a vo tekot na nedelava i gradite mi se poizrazeni gi imam sto e za cudo zosto kaj mene e toa slabo tamu bog ic ne me daruval no sega se primetuvaat haha
Ваканција,како што те читам,симптомите кои ги наведуваш,големи се шансите да си бремена
И јас ги имав тие симптоми,градите ми пораснаа,на мое големо задоволство бидејќи и јас на тоа поле не сум многу надарена
Во врска со прегледот,доколку те гледале на обично абдоменално ехо,мали се шансите да го видат плодот кој најверојатно е 2-3 недела.Почекај уште 1-2 недели и оди пак,нека те видат и на вагинално ехо.Мене 3 дена од кога ми закасни ,на обично ехо не се гледаше,но на вагиналното веднаш се виде малата точкичка
Стискам палци и чекам резултати да ни пишеш тука,а до тогаш биди смирена и позитивна
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 25.3.2014 14:26:30 >