cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Како би изгледал вашиот идеален одмор!

clock-img

21.04.2012, 15:08

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Pat okolu svetot!user posted image

clock-img

21.04.2012, 16:09

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Мислам дека минатото лето го имав идеалниот одмор,многуууу шетање милион изложби и концерти, и ахххх шопинг до умирање и тоа секој еuser posted image ден. Е таков одмор сакам секоја година, може и плус 10 дена излежување на плажа. Значи за идеален одмор се потребни околу 6 неделиuser posted image пари, авантуристички дух и доколку имате домаќини како нашите тогаш ви преостанува само да уживатеuser posted image

clock-img

21.04.2012, 16:27

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Уф колку сакам и ми треба одмор од едно 4 недели. Цело време би го поминала во вода, на плажа, излежавајќи се, со некој коктел покрај мене....за ништо да не се замарам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

21.04.2012, 16:31

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

За мене идеален одмор е ОДМОР, значи без готвење, перење, пеглање, фенирање, шминкање... да го правам тоа во моментот што ми е воља, без план и програма. И секако доволно пари за оброци, десерти, рингишпили, шеќерна волна, масажа на плажа и поглед на
user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

21.04.2012, 16:32

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Еве буквално вака.

user posted image
Со книгичка под некоја дебела сенка.

Live and let live

clock-img

02.12.2012, 16:00

clock-img

zzaa

pencil-img

884

idealen odmor za mene e more,vo hotel do plazata no da bide nekoe tivko i mirno mesto,a pred da se omazam bese nekoe mesto so mnogu diskoteki i zabavi i zurki.ali toa pominauser posted image

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

03.12.2012, 12:22

clock-img

miana

pencil-img

6152

ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР

За мене идеален одмор е ОДМОР, значи без готвење, перење, пеглање, фенирање, шминкање... да го правам тоа во моментот што ми е воља, без план и програма. И секако доволно пари за оброци, десерти, рингишпили, шеќерна волна, масажа на плажа и поглед на

Isto ...I za mene vazi ova

clock-img

12.03.2013, 09:17

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Отпегнати со мм на некоја плажа, сонце пука, време топло, вода кристално чиста....

clock-img

12.03.2013, 09:18

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

da si otidam vo hotel all inclusive ,da ne mknam jadenja od doma,da ne se zamaram so nisto,ni gotvenje ni peglanjeuser posted image ...

clock-img

12.03.2013, 09:18

clock-img

Tanjicka

pencil-img

475

hotel all inclusive, bebistierka sto trca po decata a ja so maz mi na lezalki so koktelce u raka

clock-img

12.03.2013, 09:19

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Мојот одговор би бил кога ќе составам одговор на Икана и на Михаела како еден user posted image

clock-img

12.03.2013, 09:23

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Да не се замарам со ништо освен со лежење и печењеuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

12.03.2013, 10:11

clock-img

Slagjana

pencil-img

463

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

da si otidam vo hotel all inclusive ,da ne mknam jadenja od doma,da ne se zamaram so nisto,ni gotvenje ni peglanjeuser posted image ...

Исто user posted image

clock-img

12.03.2013, 10:14

clock-img

niki

pencil-img

4299

all inclusive
dete kaj babi
mm ke razmislam dali da go zemam

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

26.05.2014, 11:45

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

Мојот идеален одмор би бил на некое мирно место, без многу туристи, во хотел со 5 звезди, секако ол инклузив, да не се замарам со ништо, само да си уживам. А секако со мм и син ми, без нив не одам никаде.

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

Последни статии

article-img