за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Мислам дека минатото лето го имав идеалниот одмор,многуууу шетање милион изложби и концерти, и ахххх шопинг до умирање и тоа секој е ден. Е таков одмор сакам секоја година, може и плус 10 дена излежување на плажа. Значи за идеален одмор се потребни околу 6 недели пари, авантуристички дух и доколку имате домаќини како нашите тогаш ви преостанува само да уживате
21.04.2012, 16:27
Maca25
7558
Уф колку сакам и ми треба одмор од едно 4 недели. Цело време би го поминала во вода, на плажа, излежавајќи се, со некој коктел покрај мене....за ништо да не се замарам.
21.04.2012, 16:31
Џесика
2036
За мене идеален одмор е ОДМОР, значи без готвење, перење, пеглање, фенирање, шминкање... да го правам тоа во моментот што ми е воља, без план и програма. И секако доволно пари за оброци, десерти, рингишпили, шеќерна волна, масажа на плажа и поглед на
21.04.2012, 16:32
AnnaMolly RR
6409
Еве буквално вака.
Со книгичка под некоја дебела сенка.
02.12.2012, 16:00
zzaa
884
idealen odmor za mene e more,vo hotel do plazata no da bide nekoe tivko i mirno mesto,a pred da se omazam bese nekoe mesto so mnogu diskoteki i zabavi i zurki.ali toa pomina
За мене идеален одмор е ОДМОР, значи без готвење, перење, пеглање, фенирање, шминкање... да го правам тоа во моментот што ми е воља, без план и програма. И секако доволно пари за оброци, десерти, рингишпили, шеќерна волна, масажа на плажа и поглед на
Отпегнати со мм на некоја плажа, сонце пука, време топло, вода кристално чиста....
12.03.2013, 09:18
Mihaela 2010
4230
da si otidam vo hotel all inclusive ,da ne mknam jadenja od doma,da ne se zamaram so nisto,ni gotvenje ni peglanje ...
12.03.2013, 09:18
Tanjicka
475
hotel all inclusive, bebistierka sto trca po decata a ja so maz mi na lezalki so koktelce u raka
12.03.2013, 09:19
Bethany
4534
Мојот одговор би бил кога ќе составам одговор на Икана и на Михаела како еден
12.03.2013, 09:23
Pepelaska *
3820
Да не се замарам со ништо освен со лежење и печење
12.03.2013, 10:11
Slagjana
463
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
da si otidam vo hotel all inclusive ,da ne mknam jadenja od doma,da ne se zamaram so nisto,ni gotvenje ni peglanje ...
Исто
12.03.2013, 10:14
niki
4299
all inclusive dete kaj babi mm ke razmislam dali da go zemam
26.05.2014, 11:45
Mila mamicka
387
Мојот идеален одмор би бил на некое мирно место, без многу туристи, во хотел со 5 звезди, секако ол инклузив, да не се замарам со ништо, само да си уживам. А секако со мм и син ми, без нив не одам никаде.