за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Сериозно, јас не сум баш за тоа. Сакам прво да се измијам лице и заби, да си одам во ве-це и да се расонам, па после може Ама до тогаш детулево ќе стане и ајде чао, утрински секс!
29.01.2012, 16:06
Ikana
3780
Vikendashki toa e "a must"! Najubavo rasonuvanje Edvaj cekam pak da pocneme
29.01.2012, 16:23
kapina
4327
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana
Vikendashki toa e "a must"! Najubavo rasonuvanje Edvaj cekam pak da pocneme
i jas isto
30.11.2014, 21:36
scared RR
1349
Последно време само утрински практикуваме тогаш најмногу имало шанси за правење бебе ни кажаа и ние сме послушни
30.11.2014, 22:41
nataly86
534
Наутро сакам да се измијам да се напијам кафе па после ако биди...а мажле сака па некогаш се прават компромиси
30.11.2014, 23:24
caciana
863
Nautro sum sonliva,ne mi e do Taa rabota.Tesko mrdam togas
28.01.2015, 23:11
mommy_angels RR
1543
Утрински секс !?! Тоа беше нешто реално или замислен поим Некако ми е бледо во сеќавање и мислам дека го сакав,арно ама заборавив како изгледа Ај кога ќе ми порасне детето ќе напишам овде дали ми се допаѓало или не
28.01.2015, 23:35
lukajana RR
1481
Сигурно ти се допаѓало ама не се сеќаваш од на Палешка рр водката ,е мене ми се допаѓа за да ми почне денот со мерак да не викаат на работа оваа дошла нее..на
28.01.2015, 23:40
mommy_angels RR
1543
хахаахахахха и јас така викам за оние нак*****те што лечат комплекси по невини жртви А за ова другово,не ми текнува како беше од детево-ранобудник Еднаш во сред ноќ,јас и мм на излет во дневна,а таа ете ти ја ми вика,мама ти каде беше Среќа работата беше завршена и мама беше повторно во пижами
< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 28.1.2015 23:44:35 >
29.01.2015, 00:00
lukajana RR
1481
Леле такво нешто уште не ни се случило моиве не одат во градинка и сабајле спијат ,ноќе не можеш да ги легнеш
29.01.2015, 03:08
Defne90 RR
1991
Јас па никогаш не сум сакала утрински секс.Мене утрото ми е повеќе за сама со кафе и цигари во рака.Секогаш тешко се рассонувам па додека тоа да се случи не сакам замарање од страна на никој. Така да ја повеќе си го сакам оној вечерен секс отколку утринскиот.И тоа отсекогаш било така не само сега затоа што имаме и деца.
29.01.2015, 12:15
bucko mal
1431
Jas go obozavam utrinskiot seks.Naspana,odmoren super pochetok na den.Arno ama poveke od dve godini imam zaboraveno kako beshe,aj neka potporasne dete pa ke se potsetime.
29.01.2015, 12:39
Mihaela 2010
4230
I jas ko Defne ne obozavam utrinski.ednostavno ne mi odi, uste u krevet bas i ne mi doaga.ama zatoa navecrr mi e najubavo..sredena spastrena uf uf
21.03.2015, 09:44
Snow Angel
41
Scared RR во право си,јас така забременив.Утринскиот секс навистина помага за да се забремени.
21.03.2015, 16:44
Bethany
4534
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snow Angel
Scared RR во право си,јас така забременив.Утринскиот секс навистина помага за да се забремени.
И јас така забременив со првото, после долго време обиди. Наутро е телото топло, цирклулацијата е подобрена, така некое објаснување читав од некој доктор зошто се зголемени шансите за забременување тогаш, па се обидовме и со тоа. Ама за ова не треба ни од кревет да се станува, туку право во акција, онака ко на филм
Инаку, повеќе сила и желба имам сабајле или преку ден, откога имаме дете во најчесто тогаш практикуваме, навечер веќе не ми е до ништо освен да легнам.
< Поракaта ја уредил Bethany -- 21.3.2015 16:45:32 >
24.03.2015, 00:26
mamicki
1111
Не го сакам.
24.03.2015, 00:51
marchi
948
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца
Ако сакате утрински секс навистина е важно да се пробудите рано за да не бидете нервозни од помислата дека ќе задоцните на работа. Затоа наместете го алармот така да имате доволно време за утринско мазење.
Утрински секс за добар ден Утринскиот секс е одличен за почеток на денот. Потоа цел ден имате насмевка на лицето, а на работното место ќе бидете помалку чувствителни на стрес. Па вреди да се проба, зарем не?
Prvo najvazno nesto za mene e da si pospijam kolku sto e mozno povekje kakvi alarmi kakvo budenje. Dodeka nemav dete praktikuvav i vistina e taka kako sto e pisano vo poslednite redovi vo delot koj go citirav. Sepak mislam deka poubavo e da se praktikuva ako se nema obvrski, ne bi stanivala ni koga bi odela na rabota
24.03.2015, 11:01
Defne90 RR
1991
Не сакам утрински секс.Наутро едвај очите успевам да ги отворам а не па на секс да мислам.
24.03.2015, 14:53
Kvisko
1325
Јас го сакам единстевно во викенд варијанта кога можам да раат да се опуштам и да уживам во тоа. Никако преку недела кога ми е некако избрзано. Ама пре дота морам да одам до тоалет па после може се да тераме.