Bidejki e vreme na promena na garderoba sakam da zaprasam nekoja mamicka sto koristi space bag dali i vasite alista se premnogu izguzvani i mirisaat cudno, ili jas nekade gresam mozebi ne treba celiot vozduh da im go izvadam aj help da ne zgresam i so ovie sega sto treba da gi skladiram.
23.10.2012, 15:35
kikicka
4218
исто ти се фака, џабе рекламираат демек не изгужвани ке бидат ама сепак се. Јас ги користев за пакување кога се преселуваме и , пак пги препеглувам. а за мирисот можеш да ставеш од оние што се за во шкаф миризливите.
17.11.2012, 11:16
Ring
602
Dali nekoj ja koristi Troslojnata pernica Memosan Junior i kako ste zadovolni ? Jas sakam da ja kupam za kerka mi...do sega ne koristevme pernica , ne planiram uste nekoj mesec da ja stavam na pernica , ama pocnav da gledam sto da kupam pa mi treba iskustva
Nekade pogore procitav deka nekoi ja falat , a nekoi ne ...
17.11.2012, 14:20
Kockicka
302
Jas ja imam kupeno za rodenden i mnogu mi ja falat pa mislam da ja kupam i za kerka mi ( sigurno ne mi pravat lice )
18.11.2012, 13:07
penelopa
3419
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring
Dali nekoj ja koristi Troslojnata pernica Memosan Junior i kako ste zadovolni ? Jas sakam da ja kupam za kerka mi...do sega ne koristevme pernica , ne planiram uste nekoj mesec da ja stavam na pernica , ama pocnav da gledam sto da kupam pa mi treba iskustva
Nekade pogore procitav deka nekoi ja falat , a nekoi ne ...
Ние ја имаме оваа перница сам задоволна посебно што можеш да ја наместиш да биде висока толку колку што му одговара на детето- ние сега за сега спиеме на два слоја пробав и со три ама некако превисока е за син ми. Јас сум задоволна
23.11.2012, 15:47
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana
jas go imam baby bullet i mene mi e top. go dobiv na podarok. malku e glasen ama e super. e sega ima i drugi blenderi pomali koi ne se tolku skapi. makar sto mislam deka skopje vo ramstor vo top shop bese namalen nekoj 1990 den. bese mene koga mi go kupija bese nekoj 4000den sto e mnogu za tolku mal blender inace e dobar
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka6
jas go vidov deka e namalen na 1990 denari zatoa se zamisliv dali da go kupam toj ili nekoj drug da baram. da te prasam dali se dovolno golemi caskite za eden obrok, i dali onie 6 caski za cuvanje na kasickite se prakticni ili se e reklama? Dobro sto mi kaza deka e glasen oti s plasi (primer koga go koristam sokovnikot ili mini seckoto sekogas placi).
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka6
Ring dali tvojot blender philips ( go vidov vo neptun tocno 2000 denari e ) e glasen ?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring
da , glasen e ....mislam deka site blenderi se glasni , kako mikser e
< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 23.11.2012 15:48:51 >
23.11.2012, 16:12
anaana
1126
tie dvete caski se sosem dovolni za obrog. sobiraat nekade poveke od edna golema teglicka. i tie malite se prakticni iako jas vo pocetokot gi koristev sega nekako ne mu stavam vo niv. ima i uste eden dodatok za ceralii jas ne sum go upotrebila. go koristam samo toj delot za blendanje sto e. se na se mene mi e super. inace kasite gi pravi isto kako kupecki mnogu e dobar. pret. deka site blenderi se takvi.
24.11.2012, 00:12
Anci 84
38
Jas imam,potocno imav magic bullet i go kupiv za bebcevo kasicki da mu pravam.Prvo uklucuvanje i nesto od vnatre pukna i ne sakase da raboti,pa go smenivme za drug,posle mi se skrsi nozot sto e so dve,i na kraj plasticnoto sto e vnatre.Znaci katastrofa,celoto plastikarija da ti e strav da rabotis so nego.voopsto ne sum zadovolna.Znaci za 4000 ili za 2000 mozes da si kupis blender braun iili fhilips so dve godini garancija,a ne vamu sest meseci garancija.Jas si kupiv braun i sum prezadovolna,i sekoj blender ke ti gi napravi kako kupeckite kasicki.
27.11.2012, 22:11
elenak
2004
Vekje imam pisuvano na temava deka go imam Baby Bullet i sum mnogu zadovolna.Vo caskite za blendiranje mi sobira dovolno hrana za eden obrok,t.e po niv i se orientiram za kolicinata.Dokolku pocne da ne i stasuva ima golem sad.Nozot za zitarici go koristam sega zatoa sto ja ostava hranata so mali parcenca kako gotovite kasi sto se za nad 7-8 meseci.Iskreno onie caskite za eden obrok sto se mnogu se mali i ne gi iskoristivme bas ama na blenderot dusa mu izvadiv. Sega koga bi birala pak bi go kupila samo sto ke go platam 2000 a ne 4.500 (mislam tolku bese).
< Поракaта ја уредил elenak -- 27.11.2012 22:18:42 >
28.11.2012, 11:24
Regina
69
Јас сум загреана за бејби булет, баајги е намален а блендер секако ќе ми треба за бебчето. Една пријателка го има, го купи кога беше 4000д и задоволна е, засега добро ја служи. Тие чашичките што се ги користи и нив, но за тие не е проблемот добро да функционира. Само немој јас додека се наканам да го земам да го снема на залиха.
28.11.2012, 11:46
anaana
1126
iskreno za 2000den jas mislam deka vredi mene mi se pogodi. tocno e toa sto procitav pogore losa rabota e sto ima samo 6 meseci garancija sto mislam deka e malku. mene mi go donesoja za podarok, ne deka go birav. da barav jas sama za 4500nemase da go kupam, a za 2000veke bi razmislila. ubavo e toa sto ima mali sadovi za blendiranje i ima eden pogolem sto e sosem dovolno za bebe, bidejki jas i pravam se da e svezo i ispagja po pomalku. toa e potesko vo obicnite blenderi (zboruvam za tie so sadovi sto se, ne tie racnite) inace mislam deka sekoj blender ke si ja zavrsi rabotata, ovoj e ubav na izgled, za kvalitet ne mozam da zboruvam sega za sega mene me sluzi. jas go koristam intenzivno nekoj 4-5 meseci, sto ne znam dali e merilo za kvalitet :)))) taka da razmisli si ako ti se svigja za 2000den mislam deka vredi. vo princip sekoj proizvod ako se rasipuva ke se rasipe na pocetokot :)))
08.12.2012, 17:19
Felly RR
7977
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR
За сите оние кои имаат блендери и не знаат што да прават со овошјето што останува во кантичката за отпадоци од самиот блендер. Јас почнав и тоа да го користам и од него правам превкусни здрави бомбици. Ги мешам со овесни снегулки, суво грозје, бадем орев што и да имате, јас ставам и од оние како корнфлекси што се од овошје или чоколадо без разлика тоа ќе ги стврдне. Можете и да измелете или искршите неколку посни плазми и ако сакате да ви бидат по декоративни истркалајте ги во кокос, или повторно во некои снегулки. Немате претстава колку се лесни и вкусни за јадење а што е најважно ништо од блендерот не фрлате, ем си пиете сокче ем си јадете десертче
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR
За сите оние кои имаат блендери и не знаат што да прават со овошјето што останува во кантичката за отпадоци од самиот блендер. Јас почнав и тоа да го користам и од него правам превкусни здрави бомбици. Ги мешам со овесни снегулки, суво грозје, бадем орев што и да имате, јас ставам и од оние како корнфлекси што се од овошје или чоколадо без разлика тоа ќе ги стврдне. Можете и да измелете или искршите неколку посни плазми и ако сакате да ви бидат по декоративни истркалајте ги во кокос, или повторно во некои снегулки. Немате претстава колку се лесни и вкусни за јадење а што е најважно ништо од блендерот не фрлате, ем си пиете сокче ем си јадете десертче
За ова алал да ти е , уште утре пробувам , баш вчера ми беше жал кога фрлав , јас си поткаснувам секако по малку од тоа
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR
За ова алал да ти е , уште утре пробувам , баш вчера ми беше жал кога фрлав , јас си поткаснувам секако по малку од тоа
на соковник да не мислеше? дека во блендер мене не ми останува храна - се се јаде
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
mojot blender ima eden dodatok so resetka/cedalka neznam kako da go narecam, toa se stava nad ovosjeto koe se blendira i pota samo se cedi sokot a pod nego ostanuva suva materija, mozebi na toa mislela
хаха е да де јас имам булет експрес кујнскиот робот, е сега да делот за сокови во неговата кофичка останува доста овошје
01.02.2013, 21:22
mamicka_26
280
Сакам да го купам Shark Steam Pocket Mop - Апарат за чистење на пареа, има ли некој некакво искуство каков е брка ли работа,ептен ми се свига па дај поделете некое мислење
02.02.2013, 11:10
mamicka_26
280
Мамички никој нема вакво- shark steam pocket mop- да поделите некое искуство и мислење?
02.02.2013, 11:57
Ummu_Ajna
550
jas sokovnikot si go kupiv nemam komentar kolku e dobar, i kolku sok vadi toa e cudo nevideno, edna golema jabolka 200gr sok
02.02.2013, 11:59
Ummu_Ajna
550
ИЗВОРНА ПОРАКА: Regina
Јас сум загреана за бејби булет, баајги е намален а блендер секако ќе ми треба за бебчето. Една пријателка го има, го купи кога беше 4000д и задоволна е, засега добро ја служи. Тие чашичките што се ги користи и нив, но за тие не е проблемот добро да функционира. Само немој јас додека се наканам да го земам да го снема на залиха.
bejbi bulet vo bazaro go vidov istiot 1500 denari kosta
11.02.2013, 22:50
Ring
602
Дали некој има искуство со Bullet PediPro , апарат за педикир ? Го има на попуст , 1300 денари , сакав да го купам...ама за него баш ништо немам слушнато...а ми треба нешто такво
12.03.2013, 09:47
Бушавка
24
Relax&Tone Одличен!
12.03.2013, 09:59
zzaa
884
jas pred 3-4 godini go zemav pojasot za slabenje ne mi teknuva sega kako se vika,gledam uste ima reklama za nego,abe vrska nema go staviv nekoj pat cel stomak mi pocrvene i mi se napravi plikovi,i go bataliv sega mislam deka e vo podrum kaj moite.
sestra mi go ima H2o mop i go zemav edna s za koristenje i iskreno ic ne me bendisa, jas pobrzo i poubavo ke iscistam bez nego
12.03.2013, 10:10
Gardenia
682
Си купив пред некое време перница трослојна дормео,онаа што се вади секој слој посебно во зависност каква сакаш да ти биде и можам да кажам дека се изнаспав,не ме боли ни глава ни врат
12.03.2013, 11:38
hopeless
529
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjicka
sestra mi go ima H2o mop i go zemav edna s za koristenje i iskreno ic ne me bendisa, jas pobrzo i poubavo ke iscistam bez nego
И јас се мислев за да го земам, ама чекав некој да ми каже дали е добар, ама никој не се јави, така да не си зедов
12.03.2013, 11:40
Mihaela 2010
4230
jas imam dosta proizvodi kupeno od top shop no naj zadovolna sum od dormeoto i od power juserot
12.03.2013, 11:41
mila28
1052
Imam dosta proizvodi od Top Shop i sum zadovolna. Sokovnikot e izmislena rabota, pota patikite wall maxx se top, bebeska pernica, dormeo navlaznuvac, relax and tone.. e sega ima i raboti koi i ne se tolku ok..ama ete ajs sum gi kupila od cista radoznalost :D pojas za stomak sauna :D koj e zivo promasuvanje
12.03.2013, 11:43
Ring
602
Mila28 a od koi bebeski pernici imas,od tie sto se troslojni ili...? aj ako moze malce pokonkretno oti sakam da kupam i jas , pa iskustvo dobro bi mi doslo
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila28
Imam dosta proizvodi od Top Shop i sum zadovolna. Sokovnikot e izmislena rabota, pota patikite wall maxx se top, bebeska pernica, dormeo navlaznuvac, relax and tone.. e sega ima i raboti koi i ne se tolku ok..ama ete ajs sum gi kupila od cista radoznalost :D pojas za stomak sauna :D koj e zivo promasuvanje