за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
БЕБЕ САЕМ по вторпат Ве поканува да дојдете и да поминете забавен ден со семејството на место каде што се обединети најдобрите домашни и странски компании што нудат услуги и производи за бебиња, трудници и за деца. На специјализираниот БЕБЕ САЕМ и оваа година ќе можете да најдете сè на едно место – стручни совети за трудниците, едукативни предавања за родителите во врска со правилниот развој на детето, најразлични производи и услуги наменети за бебињата и за децата до 14 години, како и многу, многу забава за најмалите! Саемот ќе се одржи во саемските хали на Скопски саем од 23 до 25 април 2010 година, со работно време од 10 до 20 часот.
Оваа година и РР ќе биде дел од ова случување и Ве поканува сите да дојдете и да споделете со вашите најмили незаборавен ден во светот на играчките, музиката, забавата, танцот, театарските претстави, детските модни ревии и да земете активно учество во разни други интересни активности.
Истовремено, научете како да го направите детството на вашето малечко вистинска бајка.
Почнете да се подготвувате за дружба и прекрасно поминати моменти на Бебе саемот со најмилите!
01.04.2010, 00:54
Еца
6692
Кој го посети Бебе саемот лани и што Ви остави најдобар впечаток? Дали планирате да бидете дел од овогодинешниот саем?
Јас искрено лани два пати бев. Мартина беше воодушевена од се таму што виде, трчаше навака натака, се и беше интересно, се сликаше, сметам дека вакво нешто одамна фалеше кај нас. Ајде да ги слушнам Вашите размислувања.
И само да додадам дека со оглед на тоа што лани беше прв пат организиран и беше навистина убаво, сметам дека оваа година ќе биде далеку поубаво и поинтересно. Во секој случај за БЕБЕ САЕМ
01.04.2010, 05:38
jovanka
1745
Lani bev uste na samoto otvaranje kako za prv saem imase i nedostatoci sto mislam ovaa godina ke bide daleku podobro.Najmnogu mi ostavi vpecatok Remedika so sovetite i moznosta sekoe bebe -dete da se izmeri (visina i tezina),a mnogu bea korisni i predavanjata od strucnite lica toa e za roditelite.A za decinjata natprevarite vo brzo lazenje isl i horceto Potocinja.
01.04.2010, 08:01
caci20
1049
Super bese. Petar bese mal, ama jas i mm super si pominavme. Gledavme sto e novo za decinjata, ama mislam deka godinava ke bide podobro. Nie ke ucestvuvame li kako ringeraja?
01.04.2010, 09:54
mis.
3845
Бев лани 2 пати и беше екстра еден недостаток што имаше многу малку излагачи.Се надевам оваа година ќе има повеќе па и нашта рр да биде дел од саемот.
01.04.2010, 09:58
Annabel
425
А има ли некаде програма од саемот?
Мора да се посети, најмнаогу затоа што читам дека РР ќе биде таму...па конечно некој да запознаам.
01.04.2010, 13:14
nadica
4381
ќе учествува ла рр?
02.04.2010, 23:22
Maca25
7558
Сега ја видов програмата на БЕБЕ саемот, интересно е и јас планирам да одам. И ќе ја пуштам нина да се натпреварува во брзо лазење , има добри шанси да победи. Би одела во сабота, иако знам дека ќе има многу гужва ама се надевам дека ќе биде забавно
02.04.2010, 23:51
Annabel
425
Ќе навивме за Нина, може и ние ќе бидеме во сабота. А јас го убедувам татаица да се натпреварува во пресоблекување.
02.04.2010, 23:58
ikipp
432
jas ako odam tetovo,ke dojdam,a vie site li vo sabota ke odite?
03.04.2010, 08:23
caci20
1049
Moze da napravime sobirka vo sabota ili nedela.
03.04.2010, 09:22
Еца
6692
Оваа година РР ќе биде на БЕБЕ САЕМ, за тоа како и што ќе има ќе бидете известени откако се убаво ќе се издефинира, а јас секако дека ќе го посетам. Добро ќе биде нашите рингерајќи кои се надвор од Скопје а планираат да го посетат Бебе Саемот да ни пишат кога, па некако да се изорганизираме да се собереме баш тогаш за да имаме можност да се дружиме и запознаеме
03.04.2010, 09:34
Adrijana
1301
Na posledniot den 25, deka e vo nedela, pa togas doagame, togas e mm sloboden. Lelee pak ke se vidime
03.04.2010, 11:20
dragana_vane
263
Doagam i jas na 25.....jupiiiii, ke ve najdam
03.04.2010, 12:50
Leonida
411
Планирам и јас да доаѓам, конечно да се запознаеме
03.04.2010, 19:22
ikipp
432
lele site vo nedela ke odite,da znam?
05.04.2010, 12:28
Еца
6692
ИЗВОРНА ПОРАКА: nataly_13215
zdravo me interesira dali ke ide nekoj na bebe saemot i ako ide nekoj moze da se dogovorime da se organizirame kako ringeraja grupa
05.04.2010, 14:25
ikipp
432
ajde da se organizirame vistina nekako
07.04.2010, 09:42
Olga
25
tukusto imase prilog za saemot vo emisijata bebe magazin i spored kazuvanjata veruvam deka ke bide mnogu interesno, Edvaj cekam da gi odnesam dvete" "... :))) da se iznaigraat, a i nie da se podruzime. YEEeeee
07.04.2010, 09:49
jovanka
1745
I jas go gledav prilogot si se vidov vo prilogot a me raduva toa sto kako novina ke imaat soba za zdrava hrana kade sto sekoe dete ke moze da proba,najavija mnogu interesni raboti sega ni peostanuva da odime,vidime i da se druzime!
07.04.2010, 17:32
April
1257
ќе прецизираме ден за дружба или сепак е рано...супер би било да дојдат и РР од другите градови...
07.04.2010, 18:09
mis.
3845
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Сега ја видов програмата на БЕБЕ саемот, интересно е и јас планирам да одам.
Каде ја има програмата за годинешниот саем?На страната ја видов програмата за ланскиот саем но годинешниот ????
07.04.2010, 18:22
April
1257
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Сега ја видов програмата на БЕБЕ саемот, интересно е и јас планирам да одам.
Каде ја има програмата за годинешниот саем?На страната ја видов програмата за ланскиот саем но годинешниот ????