cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Ох, како ме боли...

clock-img

06.04.2010, 16:56

clock-img

vesna1

pencil-img

345

Imam nekoja infekcija na besikava i ke puknam sekoj minut trcam vo wc a od bebuska nemozam da otidam na doktor, nema koj da mi ja cuva.MM po cel den e na rabora.

clock-img

06.04.2010, 16:59

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: vesna1

Imam nekoja infekcija na besikava i ke puknam sekoj minut trcam vo wc a od bebuska nemozam da otidam na doktor, nema koj da mi ja cuva.MM po cel den e na rabora.

чај од брусница...пиј колку можеш повеќе

clock-img

14.04.2010, 15:39

clock-img

sandrin

pencil-img

227

niz vasite poraki sretnav mnogu organi,ama ne ja najdov mojata bolka
mene me boli dusata user posted image , vcera morav da se rzdelam od bebusot so koj se druzevme samo 2 meseci vo meseto... ooo kolku boli

clock-img

14.04.2010, 15:41

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

sandrin ne se nerviraj mila ke si zabremenis povtorno user posted image
Mene denes me boli dolu pod stomakot ginekologot mi vika deka toa e normalno . Me boli od vreme na vreme

Биди тоа што си

clock-img

14.04.2010, 15:42

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Ooooo duso mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Eve te guskam siiiiilno.

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

14.04.2010, 15:50

clock-img

Leonida

pencil-img

411

ИЗВОРНА ПОРАКА: sandrin

mene me boli dusata user posted image , vcera morav da se rzdelam od bebusot so koj se druzevme samo 2 meseci vo meseto... ooo kolku boli

Знам дека ти е тешко и така треба да биде, но немој да очајуваш, ке има следен патuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.04.2010, 15:53

clock-img

matushka

pencil-img

510

Nemoj da se razocaruvas, i ne ja gubi nadezta. Bas mi e zal, ti posakuvam pak da ostanes bremena.

clock-img

14.04.2010, 16:13

clock-img

sandrin

pencil-img

227

eh...vi blagodaram
se nadevame na drugo user posted image (sto bi rekol mm "taze" bebeuser posted image )

clock-img

14.04.2010, 16:16

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Me boli okoto, Eva mi brkna so celo race, mislam deka site dzvezdi gi izbrojavuser posted image

sandrin, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so tebe sme, i se nadevame deka nabrzo pak ke siuser posted image i ke si dobies zdravo i ubavkouser posted image

clock-img

14.04.2010, 16:21

clock-img

April

pencil-img

1257

user posted image

clock-img

14.04.2010, 16:55

clock-img

MamaOhrid

pencil-img

411

Многу ми е жал. Но, ајде само позитивни мисли, бргу да забремениш и да ја заборавиш оваа болка.

clock-img

14.04.2010, 17:12

clock-img

nadica

pencil-img

4381

user posted image

никогаш нема да заборавиш само ќе научиш да живееш со болката се надевам дека наскоро ќе бидеш наша нова user posted image и ќе го надминеш сето ова за подобро утре user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

15.04.2010, 12:37

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Темата е законuser posted image user posted image user posted image
Грбот ме убиваааа...еве веќе цел месецuser posted image user posted image ...ете си се пожалив и никој не ми возврати со "амаааан де..."
Ми олесна малцеuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

15.04.2010, 13:55

clock-img

Katuska

pencil-img

150

Мене ме болат нозете т.е ме „вртат’ неколку дена пред да добијам лелелел колку многу и само се жаламuser posted image едвај чекам да добијам да ми помине..

clock-img

15.04.2010, 14:02

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

главата лелееее, ко да имам којзнае колку притисокuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

15.04.2010, 14:10

clock-img

mina_m

pencil-img

480

prof. kafe napij se toa mu e majkatauser posted image

clock-img

15.04.2010, 14:11

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Veke ne znam ni sto me boli, za mene polesno ke mi bide da se pisuvam vo temata sto ne me boli, vaka mnogu imam za pisuvanjeuser posted image
Se me boliuser posted image

clock-img

16.04.2010, 12:17

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ако продолжи грбот да ме боли уште некој ден ќе се направам како баба Ратка од село Тролооuser posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

08.05.2010, 10:46

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Грбот user posted image Се мислам меѓу Космодиск и инекции user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

08.05.2010, 10:52

clock-img

Glück90

pencil-img

333

ohoho bolki na site strani.kicmata pocna da me boli nokeska a za stomakot mislam dekai vcera spomnav kaj sto e karlicnata koska izmegu

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

08.05.2010, 13:16

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ме боли глава, ми се спие, а треба ручек да правам и да зачистам дур спие нина....оф ништо не ми се прави

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.05.2010, 14:13

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ме боли грло,ми се спие ми се плаче се осекам како претепана дали е до времето или user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

10.05.2010, 23:05

clock-img

dragana_vane

pencil-img

263

Lele, kolku me boli leviot kolk, neznam zosto taka, izgledauser posted image lezi poveke na taa strana. Edvaj odam veke 3 dena me boli, a za pusta belja i samo na leva strana spijam ( samo taka mi e udobno).. Ajde buce malo izleguvaj veke da mi olekneuser posted image

clock-img

10.05.2010, 23:07

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ме боли грбот ме убива помагајте кажувајте лек

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

10.05.2010, 23:09

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

masaza i plivanje

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Последни статии

article-img