за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
goran dance mladenovski
Ana Kostovska _____________________________Eve deset_______ pravila za uspesen den: Odi i napravi nekoe dobro delo. Povtorigo toa uste devet pati.
ИЗВОРНА ПОРАКА: oliva goran dance mladenovski
Natasha Mickoski
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Natasha Mickoski
jasmina atanasova
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Natasha Mickoski ne mi izleguva zasto
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Natasha Mickoski ne mi izleguva zasto
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
АнаМоли и Богданчанка ве адднав на ФБ,тадаммм
ok mila _____________________________Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
Aleksandra Ilievska Kamenarovska
Daniela Dameska
sanja velkovska
nade trajkova
Biljana Bilyana
Tatjana Adjievska _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
Mi se zdrvi rakata od copy-paste na iminjava po FB I jas na povekjeto sto gi najdov isprativ pokana _____________________________Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris Tatjana Adjievska
Тањич јас те прифатив и ти гледав малку од сликите преска набрзинка, супер сте со мт многу убав пар.
Janja Batic
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Тањич јас те прифатив и ти гледав малку од сликите преска набрзинка, супер сте со мт многу убав пар.
Slagana Arsoska _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Izgleda samo jas nemam FB _____________________________Биди тоа што си
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz Izgleda samo jas nemam FB
Bogami pod itno otvaraj _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива