за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
28.02.2011, 15:01
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
Slagana Arsoska
Пепелашка, ти пратив покана
28.02.2011, 16:47
Pepelaska *
3820
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
Slagana Arsoska
Пепелашка, ти пратив покана
Прифатено
01.03.2011, 16:50
Bogdancanka
5422
браво многу нови пријатели на фб,некој неможев да ги додадам ми излегуваа по многу со исто име и презиме Apostolovska Jovanka кој не сум го додала ако сака нека ме додаде
Jas sum Zivka Karajkova Minovska ako saka nekoj da me addne neka mi pise porace ako nemoze da klikne "send request",pa jas ke ve addnam, a ako imame mutual friend ke bide polenso da me addnete !!pozdravce
05.08.2011, 23:46
Natuska85
3613
Живка од Дојран да не си?По заедничките пријатели......Те аднав инаку пред малку
05.08.2011, 23:49
Џесика
2036
ИЗВОРНА ПОРАКА: Zivka*
Jas sum Zivka Karajkova Minovska ako saka nekoj da me addne neka mi pise porace ako nemoze da klikne "send request",pa jas ke ve addnam, a ako imame mutual friend ke bide polenso da me addnete !!pozdravce
Живка, регулирај си на фб, нема можност да ти се прати френд риквест... освен еве Натушка пошто имате заеднички пријатели,а тие со кои немаш заеднички не можат никако да ти пратат покана, ни порака
05.08.2011, 23:59
Zivka*
110
Da od Dojran sum ,a momentalno ziveam vo Polska ,ok Џесика РР ke go reguliram vednas toa,za prakanje requests :)))
06.08.2011, 00:02
Zivka*
110
Se nadevam deka sega ke mozes da mi pratis friend request :)))
06.08.2011, 13:44
Pepelaska *
3820
Слаѓана Арсоска ( ако ми праќа некој френд ригест нека каже дека е од РР