за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
170 cm
157cm.... more se visoki ovde... jas malecka sum _____________________________All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso 157cm.... more se visoki ovde... jas malecka sum
160
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Calypso 157cm.... more se visoki ovde... jas malecka sum Има и помалечки од тебе, јас сум 155
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
175
178 sm
167 :)
висока сум 175 cm, би сакала да сум уште повисока ама вака со мм сме таман , он е една глава повисок од мене ама кога сум на штикли сме како нацртани
epa mili moi ve sijam site 183cm
1 metar i 70 sm dovolno e
170 таман сум си
167sm
167
164sm so zelba za poveke :)
172 _____________________________Your children will become what you are; so be what you want them to be
За мене треба една нова тема Колку сте ниски? Само 155 сантиметри. _____________________________Live and let live
170cm jas bi sakala edno +5,6
163 cm
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR За мене треба една нова тема Колку сте ниски? Само 155 сантиметри.
162 _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
173
164
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива