за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
167 _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
153 malecko so vitkana kosa ne me utinjate nikade :D
172-3 _____________________________Your children will become what you are; so be what you want them to be
174
160
170cm
163 см
175цм _____________________________„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
170 см
jas vodam 175 _____________________________знам дека можеме :)
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19 jas vodam 175
168sm
162
не си сама и јас сум 175
Neee jas kupuvam najvisoki mm e 189cm.taka a ne sum ogranicena so stiklite,inaku nosam najvisoka stikla _____________________________„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “
172
165 _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
168
167( na posledniot sistematski pred 9god, sea moze sum porasnala nekoj santim )
И јас па се немам мерено од поселдниот систематски - одамна беше тоа. Околу 170, некој сантим плус. _____________________________Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19 jas vodam 175 не си сама и јас сум 175
ИЗВОРНА ПОРАКА: deluxe RR
165
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива