cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

20.04.2010, 14:35

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

И јас еве чурам денес од Миаuser posted image , на сабалјештото преспивање Марио ја разбуди па цел ден е ни вода ни киселина.
Инаку испи 10 мл. сок од јаболко и не повратиuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

20.04.2010, 14:36

clock-img

ikipp

pencil-img

432

ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

се вретив од гратска вожња и ужасно сум уморнаuser posted image

lele i mene posle vozenje mi se vrti mnogu,i sum umorna,zosto taka?

clock-img

20.04.2010, 14:37

clock-img

mis.

pencil-img

3845

легнав демек да одморам но неможев да заспијам само се нервирам така се вртам а неможам да заспијам.

clock-img

20.04.2010, 14:40

clock-img

mis.

pencil-img

3845

ики па возење саат и половина напнати цело време и сконцентрирани барем кај мене осеќам дека сум многу напната и затоа сум уморна.не сме искусни ние ни треба време 

clock-img

20.04.2010, 14:45

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Mene ne da mi se spie srce mi spie.Mi se place od sto mi se spie.No duri vecer.user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

20.04.2010, 15:18

clock-img

ikipp

pencil-img

432

ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

ики па возење саат и половина напнати цело време и сконцентрирани барем кај мене осеќам дека сум многу напната и затоа сум уморна.не сме искусни ние ни треба време 

ooo ne da sum napnata,mi se cini cela se tresamuser posted image

clock-img

20.04.2010, 15:35

clock-img

mis.

pencil-img

3845

со искуство ќе се отпуштиме.Денес и вчера посебно бев напната дека возев во град а сообраќајот во ск е лудница,какви само возачи има неможам да се изначудам.Не им е битно дали здрави и живи ќе стигнат битно е побрзо да стигнатuser posted image

clock-img

20.04.2010, 15:38

clock-img

Leonida

pencil-img

411

ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Mene ne da mi se spie srce mi spie.Mi se place od sto mi se spie.No duri vecer.user posted image user posted image user posted image

Истоuser posted image

clock-img

20.04.2010, 15:43

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

zeni pomagajte denes gi zemav rezultatite od analiza na krv holesterolot mi e skoro duplo pokacen. A se imam popraveno dosega samo 2kg .

Биди тоа што си

clock-img

20.04.2010, 15:50

clock-img

topce

pencil-img

523

значи нездраво се храниш или пак имаш многу стрес или нервози.

clock-img

20.04.2010, 15:52

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Mislam poveke e od stres i nervoza (mnogu sum panicar).Sto se odnesuva do hrana mislam deka dobro se hranam nejadam nisto mrsno .No neznam kako da go namalam so sto. Ginekologot mi rece deka nesmee da mi dade nisto od lekarstva.Ke moram da bidam samo na ovosje i zelencukuser posted image user posted image

Биди тоа што си

clock-img

20.04.2010, 16:26

clock-img

nadica

pencil-img

4381

леле ова до времево е јас ја заспав надица и додека средив се по дома таа се разбуди ене ја во кревретче ми се смее а мена ми се спие ми се плаче user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

20.04.2010, 16:30

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

сигурно до времето ќе да е и мене ми се спие ми се плачеuser posted image али еве дремам пред ком ако легнам сега вечер ќе треба цела ноќ да дежурамuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

20.04.2010, 16:33

clock-img

nadica

pencil-img

4381

па не се секирај ќе се муабетиме
ајде направи по едно кафе да се напиеме за полесно да помине дремката

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

20.04.2010, 16:38

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

zeni pomagajte denes gi zemav rezultatite od analiza na krv holesterolot mi e skoro duplo pokacen. A se imam popraveno dosega samo 2kg .

Мое искуствo: И мене холестеролот ми беше покачен во 7-ми месец, а не сум љубител на мрсни работи пр: не јадам мајонез, месо не јадам многу, благо не јадам, јајца не обожавам многу... и на крај излезе дека јадам многу млечни производи, пијам млеко и јогурт дневно 2л, ама од 3,2% масленост,башка сирење, зденки,кисело млеко, павлака... е кога почнав да пијам од 1,5% масленост , холестеролот ми се намали, да не ти се верува , а гинекологот ми рече дека треба да пијам по 2л млеко или јогурт дневно!

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

20.04.2010, 16:39

clock-img

mis.

pencil-img

3845

И јас додека бев бремена со вториот син постојано имав покачен холестерол што никогаш до сега сум немала таков резултат и гинекологот ми кажа дека не е многу важен холестеролот во бременоста дури и не се проверува.Откако се породив се ми се нормализира а имав школска бременост.Не се секирај се е во нормала.user posted image

clock-img

20.04.2010, 16:39

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

кафето е послужено во кафе барот само повелете ќе се расонуваме или само мене и тебе не фака дремкаuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

20.04.2010, 16:41

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

Драга моја,воопшто нема место за паника...Тоа е вообичаено кај сите трудници...Јас во текот на целата бременост имав високи вредности на холестеролот,но докторот ми кажа дека тоа е сосема нормано и е поврзано со бременоста и хормоните...Затоа и воопшто не се врши проверка на истиот во текот на бременост и неколку месеци после породувањето се додека не се случи релатовно смирување на хормоните...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

clock-img

20.04.2010, 17:20

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

od denes konecno odbivanje od cicanje i toa se namackav so lukuser posted image go fakaat krizi ama mislam deka e dovolno 17.5 meseci

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

20.04.2010, 17:25

clock-img

nadica

pencil-img

4381

леле user posted image user posted image user posted image за вас јованка ама мене каде ми е крајот само одлагам и незнам до кога ќе издржам со неспиењето навечерuser posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

20.04.2010, 17:26

clock-img

Sandric

pencil-img

508

A be da prasam dali e normalno da osekas slabo bolki vo dolniot del na stomakot kako menstrualni bolku, odvreme na vreme???
SEdmi mesec sum , 28 nedela???

clock-img

20.04.2010, 17:29

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

nadica ajde probaj ovie denoviuser posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

20.04.2010, 17:33

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

леле user posted image user posted image user posted image за вас јованка ама мене каде ми е крајот само одлагам и незнам до кога ќе издржам со неспиењето навечерuser posted image

E i nie uste pred spienje navecer ni ostana, i vcera ke zbesnav i od vecer i jas veke ne i davam 100% dosta i e 18.5 meseci.
Vecer ke i dadam kravjo mleko id gotovo.
Sea samo se nadevam deka ke ostanam dosledna,user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

20.04.2010, 17:33

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ИЗВОРНА ПОРАКА: Sandric

A be da prasam dali e normalno da osekas slabo bolki vo dolniot del na stomakot kako menstrualni bolku, odvreme na vreme???
SEdmi mesec sum , 28 nedela???

нормално.немој да се секираш.сега тоа полека ке почне да се спушта и да се вгнездува долу.а и поголема тежина носи матката,па можно е да се и мускулите .
уживај во бременостаuser posted image

clock-img

20.04.2010, 17:35

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

и едно  големо НАПРЕД И РЕШИТЕЛНО  од мене за Надица и Бебица!
user posted image user posted image user posted image user posted image Јованка!

Последни статии

article-img