за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
И јас еве чурам денес од Миа , на сабалјештото преспивање Марио ја разбуди па цел ден е ни вода ни киселина. Инаку испи 10 мл. сок од јаболко и не поврати
20.04.2010, 14:36
ikipp
432
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.
се вретив од гратска вожња и ужасно сум уморна
lele i mene posle vozenje mi se vrti mnogu,i sum umorna,zosto taka?
20.04.2010, 14:37
mis.
3845
легнав демек да одморам но неможев да заспијам само се нервирам така се вртам а неможам да заспијам.
20.04.2010, 14:40
mis.
3845
ики па возење саат и половина напнати цело време и сконцентрирани барем кај мене осеќам дека сум многу напната и затоа сум уморна.не сме искусни ние ни треба време
20.04.2010, 14:45
BEBICA
2014
Mene ne da mi se spie srce mi spie.Mi se place od sto mi se spie.No duri vecer.
20.04.2010, 15:18
ikipp
432
ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.
ики па возење саат и половина напнати цело време и сконцентрирани барем кај мене осеќам дека сум многу напната и затоа сум уморна.не сме искусни ние ни треба време
ooo ne da sum napnata,mi se cini cela se tresam
20.04.2010, 15:35
mis.
3845
со искуство ќе се отпуштиме.Денес и вчера посебно бев напната дека возев во град а сообраќајот во ск е лудница,какви само возачи има неможам да се изначудам.Не им е битно дали здрави и живи ќе стигнат битно е побрзо да стигнат
20.04.2010, 15:38
Leonida
411
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA
Mene ne da mi se spie srce mi spie.Mi se place od sto mi se spie.No duri vecer.
Исто
20.04.2010, 15:43
arh_diz
7198
zeni pomagajte denes gi zemav rezultatite od analiza na krv holesterolot mi e skoro duplo pokacen. A se imam popraveno dosega samo 2kg .
20.04.2010, 15:50
topce
523
значи нездраво се храниш или пак имаш многу стрес или нервози.
20.04.2010, 15:52
arh_diz
7198
Mislam poveke e od stres i nervoza (mnogu sum panicar).Sto se odnesuva do hrana mislam deka dobro se hranam nejadam nisto mrsno .No neznam kako da go namalam so sto. Ginekologot mi rece deka nesmee da mi dade nisto od lekarstva.Ke moram da bidam samo na ovosje i zelencuk
20.04.2010, 16:26
nadica
4381
леле ова до времево е јас ја заспав надица и додека средив се по дома таа се разбуди ене ја во кревретче ми се смее а мена ми се спие ми се плаче
20.04.2010, 16:30
Bogdancanka
5422
сигурно до времето ќе да е и мене ми се спие ми се плаче али еве дремам пред ком ако легнам сега вечер ќе треба цела ноќ да дежурам
20.04.2010, 16:33
nadica
4381
па не се секирај ќе се муабетиме ајде направи по едно кафе да се напиеме за полесно да помине дремката
20.04.2010, 16:38
BILE.F
670
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
zeni pomagajte denes gi zemav rezultatite od analiza na krv holesterolot mi e skoro duplo pokacen. A se imam popraveno dosega samo 2kg .
Мое искуствo: И мене холестеролот ми беше покачен во 7-ми месец, а не сум љубител на мрсни работи пр: не јадам мајонез, месо не јадам многу, благо не јадам, јајца не обожавам многу... и на крај излезе дека јадам многу млечни производи, пијам млеко и јогурт дневно 2л, ама од 3,2% масленост,башка сирење, зденки,кисело млеко, павлака... е кога почнав да пијам од 1,5% масленост , холестеролот ми се намали, да не ти се верува , а гинекологот ми рече дека треба да пијам по 2л млеко или јогурт дневно!
20.04.2010, 16:39
mis.
3845
И јас додека бев бремена со вториот син постојано имав покачен холестерол што никогаш до сега сум немала таков резултат и гинекологот ми кажа дека не е многу важен холестеролот во бременоста дури и не се проверува.Откако се породив се ми се нормализира а имав школска бременост.Не се секирај се е во нормала.
20.04.2010, 16:39
Bogdancanka
5422
кафето е послужено во кафе барот само повелете ќе се расонуваме или само мене и тебе не фака дремка
20.04.2010, 16:41
pacuvce
1289
Драга моја,воопшто нема место за паника...Тоа е вообичаено кај сите трудници...Јас во текот на целата бременост имав високи вредности на холестеролот,но докторот ми кажа дека тоа е сосема нормано и е поврзано со бременоста и хормоните...Затоа и воопшто не се врши проверка на истиот во текот на бременост и неколку месеци после породувањето се додека не се случи релатовно смирување на хормоните...
20.04.2010, 17:20
jovanka
1745
od denes konecno odbivanje od cicanje i toa se namackav so luk go fakaat krizi ama mislam deka e dovolno 17.5 meseci
20.04.2010, 17:25
nadica
4381
леле за вас јованка ама мене каде ми е крајот само одлагам и незнам до кога ќе издржам со неспиењето навечер
20.04.2010, 17:26
Sandric
508
A be da prasam dali e normalno da osekas slabo bolki vo dolniot del na stomakot kako menstrualni bolku, odvreme na vreme??? SEdmi mesec sum , 28 nedela???
20.04.2010, 17:29
jovanka
1745
nadica ajde probaj ovie denovi
20.04.2010, 17:33
BEBICA
2014
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
леле за вас јованка ама мене каде ми е крајот само одлагам и незнам до кога ќе издржам со неспиењето навечер
E i nie uste pred spienje navecer ni ostana, i vcera ke zbesnav i od vecer i jas veke ne i davam 100% dosta i e 18.5 meseci. Vecer ke i dadam kravjo mleko id gotovo. Sea samo se nadevam deka ke ostanam dosledna,
20.04.2010, 17:33
mother 29
4405
ИЗВОРНА ПОРАКА: Sandric
A be da prasam dali e normalno da osekas slabo bolki vo dolniot del na stomakot kako menstrualni bolku, odvreme na vreme??? SEdmi mesec sum , 28 nedela???
нормално.немој да се секираш.сега тоа полека ке почне да се спушта и да се вгнездува долу.а и поголема тежина носи матката,па можно е да се и мускулите . уживај во бременоста
20.04.2010, 17:35
mother 29
4405
и едно големо НАПРЕД И РЕШИТЕЛНО од мене за Надица и Бебица! Јованка!