за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
и на нина и тече носот, баш сега кога тгна во градинка. И мм е настинат, само лежи и офка, а јас сум топ.
21.04.2010, 22:18
viksa
220
здраво и од мене. Кажете ми на бебе саемов ќе има штандови за облека на дечиња? Минатата година не бев па незнам дали има и продажба на детска гардероба
21.04.2010, 22:19
mother 29
4405
добра сум...... што е ова бре,сите мрсулки хихихи
21.04.2010, 22:21
BEBICA
2014
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29
добра сум...... што е ова бре,сите мрсулки хихихи
Bas se podrzavaat bre mother.... Kako e Marko?
21.04.2010, 22:23
Maca25
7558
се договориле мрсулките наши
21.04.2010, 22:26
BEBICA
2014
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
се договориле мрсулките наши
Da da no samo da ostane na toa.Kako si ti Maqca?Gledam Nina ubavo se adaptira vo gradinka?
21.04.2010, 22:30
mother 29
4405
Мaрко сега моментално збореше нешто во сонот нешто налик птптпттттт
а инаку добар е..баш се чудевме кај си со проф,бебице?!мислевме ја испракаш мајка ти????! инаку каква документација средувате со мм ти?ако не е тајна ? како сте бре остали другови и другарице?
21.04.2010, 22:30
Maca25
7558
супер е. не можам да поверувам. ја носиме и одма ја зема воспитувачката за рака и правец кај децата. ни плачки по мене ништо. малце закенкала денес, мама мама, ама и поминало. дури и за еден саат успеала да истепа некое дете.
21.04.2010, 22:31
mis.
3845
ИЗВОРНА ПОРАКА: viksa
здраво и од мене. Кажете ми на бебе саемов ќе има штандови за облека на дечиња? Минатата година не бев па незнам дали има и продажба на детска гардероба
Минатата година немаше облека освен кондури на фродо
21.04.2010, 22:38
mother 29
4405
Маца ,сакаш вакво нешто?????
мажите исто ни се викаат!
21.04.2010, 22:40
Maca25
7558
фала го виде и се израдува за побрзо да ми оздрави и да ми се врати во форма
< Поракaта ја уредил Maca25 -- 21.4.2010 22:41:16 >
21.04.2010, 22:46
BEBICA
2014
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29
Мaрко сега моментално збореше нешто во сонот нешто налик птптпттттт
а инаку добар е..баш се чудевме кај си со проф,бебице?!мислевме ја испракаш мајка ти????! инаку каква документација средувате со мм ти?ако не е тајна ? како сте бре остали другови и другарице?
Pa za rabota.Morav da se prijavam na biro, cisto formalno za da posle ovie koi ke me zaposlat da me simnat od spisok.Cisto formalno no proceduralno. I posto pocnav so kursov ECDL pa bev da se rasprasam koga mozam naredniov mesec da pocnam da polagam. A inaku majka mi uste vo nedelata ja ispartivme, tuku denes i se setavme i zavrsuvavme raboti koi gi imavme, najbitna bese Monika za da ja odneseme na kontrola kaj fizijatarot.
21.04.2010, 22:47
BEBICA
2014
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
супер е. не можам да поверувам. ја носиме и одма ја зема воспитувачката за рака и правец кај децата. ни плачки по мене ништо. малце закенкала денес, мама мама, ама и поминало. дури и за еден саат успеала да истепа некое дете.
Tvojava e opasna brejjjjjjjjj.......sigurno ne ja slusalo detenceto....ccccc
22.04.2010, 09:09
jovanka
1745
Ne pocnav da gi pijam bromergonot stavam oblogi a sinojka vo tri casot pak kriza za cicanje eden saat sme se drzele pa malku filmce gledavme a sega spie uste.Bebeice do kaj ste vie so odviknuvanje?
22.04.2010, 09:14
mother 29
4405
БЕБЕТО БЕКУТАН ПОРАСНА "Тој е како наша амајлија и откако е дел од нашите производи нe следи само среќа. Менувавме амбалажа, но него не го менуваме. Тој и натаму ќе остане нашето мало сериозно и преслатко бебе Давид", велат од маркетинг тимот на Алкалоид Сликата е направена дома, пред точно десет години, во февруари 1999 година, додека Давид ја чекал мајка си да го преоблече по вечерното капење Не постои речиси ни едно македонско семејство каде што не влегол барем еден производ на нашиот најпознат бренд за детска козметика Бекутан. Било да се работи за шампон, сапун, влажни марамчиња, паста за заби, чај или пелени, од сите нив со насмевка нe поздравува Давид.10-месечното бебе кое е насликата.
eте нешто интересно ,посабајлечки....што ти е суеверие ,а?
22.04.2010, 09:40
Rossana
1239
odime na vakcina, se citame podocna.
22.04.2010, 15:46
Весна
771
Ај за брза интервенција помагајте...Божем седнав со Јана пред компјутер да видам што се случува по форумов и детево кога фати да штрака по тастатурара и којзнае како ми ги намали буквите на целата сртанива рр. Знаете ли како да ги зголемам буквите, оти едвај нешто од нешто гледам :(
22.04.2010, 15:49
Rossana
1239
vesna, probaj so kopceto Ctrl i so znakot +, prvin pritisni go ctrl i zadrzi go i klikaj na znakot + Mislam deka e taka
22.04.2010, 15:53
Весна
771
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
vesna, probaj so kopceto Ctrl i so znakot +, prvin pritisni go ctrl i zadrzi go i klikaj na znakot + Mislam deka e taka
Да, да, да така ееее! Сега ве читам јаснооооо! Фала ти Россана еееептен ти фала!
Ах, Јана, Јана како само и` успеа така, ѕвер мамин!
22.04.2010, 15:56
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: Весна
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Да, да, да така ееее! Сега ве читам јаснооооо! Фала ти Россана еееептен ти фала!
Ах, Јана, Јана како само и` успеа така, ѕвер мамин!
nema problem, zatoa sme ovde, da si gi nadopolnuvame znaenjata i da si pomagame.
22.04.2010, 20:09
Maca25
7558
Не можам да најдам каде беше темата за колачињата за проодување!!! Ај хелп ако знае некој каде се