за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
< Поракaта ја уредил mother 29 -- 27.4.2010 11:16:45 >
27.04.2010, 23:17
Bogdancanka
5422
hello има некој да помуабетиме малку?кој како е денес? еве за мене за разлика од вчера хахаха денес сум во подобро расположение денес сум подобра газдарца (вчера бев )ОПРАВДАНО
28.04.2010, 10:51
April
1257
не знаев ова каде да го постирам, ама знам дека морав негде имате коментар???
„Семејството треба да се планира според материјалните можности за да се обезбеди правилен развиток на децата, услови за школување и среќна иднина. Се смета дека 5-члените семејства се најсреќни“ (Биологија за осмо одделение, Планирање на семејството, ).
< Поракaта ја уредил April -- 28.4.2010 11:01:38 >
28.04.2010, 10:57
mother 29
4405
хехехх..мамо,мамо роди ни братче ,да бидеме 5 члено семејство,така ке бидеме среќни,тато ке го унапредат,ке му ја качат платата,ке му го намалат работното време- повеке да го гледаме дома,ке ми дадат стипендија за факултет,ке ни дадат социјален стан,мама нема да се плаши да иде на породилно,за да не остане без работа............... кое перење на мозок
28.04.2010, 10:58
Glück90
333
ИЗВОРНА ПОРАКА: April
„Семејството треба да се планира според материјалните можности за да се обезбеди правилен развиток на децата, услови за школување и среќна иднина. Се смета дека 5-члените семејства се најсреќни“ (Биологија за осмо одделение, Планирање на семејството, ).
April nikoj nemoze tocno da znae dali ova ili ona semejstvo e najsrekno.Za toa deka 5 clenoto semejstvo deka e najsrekno imam citano istrazuvanje so fakti podrzano.E sega sekoj poedinecno znae kolku moze da odi so zgolemuvanje na semejstvoto.
28.04.2010, 10:59
Cacko
1127
bez komentar
28.04.2010, 11:04
Cacko
1127
zenski jas sea ke ve otkacam dur spie Elena se tokmam da go montiram edno za gotvenje na parea so go imame 2 god so mm ama tek sea resiv da pocneme da se hranime zdravo na 3 sprata treba da ispadne,ama ke vidam ja koga ke go skolopam na so ke lici
28.04.2010, 11:32
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: April
имам коментар како немам која контрадикторност. Првата реченица, ја побива втората. Каде е направено ова истражување и од каде е донесен овој заклучок??? Од Финска? Норвешка?
28.04.2010, 11:39
mis.
3845
Тој што го кажал тоа сигурно имал повеќе пари а помалку памет
28.04.2010, 11:45
Mila na mama
1152
Мајка, татко и 3 деца е супер навистина слика на 5 члено среќно семејство ама ако имаш пари да ги изгледаш воспиташ школуваш да им овозможиш супер услови на сите и нормално ако мајката и таткото се психички подготвени за 3 деца што не можам да речам за себе.
28.04.2010, 17:04
Rossana
1239
rekord Samo sto go dobiv 9tiot po red isti komplet za sara sega mozam da izlezam da gi prodadam na pazar... Zosto site isto mi nosat????
28.04.2010, 17:05
pacuvce
1289
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
rekord Samo sto go dobiv 9tiot po red isti komplet za sara sega mozam da izlezam da gi prodadam na pazar... Zosto site isto mi nosat????
Ме насмеа...Ај жити се сликни,да видиме што чудо од комплет ќе да е тоа???
28.04.2010, 17:12
nadica
4381
ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce
Ме насмеа...Ај жити се сликни,да видиме што чудо од комплет ќе да е тоа???
28.04.2010, 17:18
Палешка РР
7505
Мене пак сите пари ми носат. Се си купив сама
28.04.2010, 17:47
Rossana
1239
ke stavam i pogolemi sliki koa ke prefrlam na kompjuterot. USB to e vo brat mi. se raboti za bela bluza so rozov elek i rozovi pantaloni eve vakov kako sto e Sara na slikata
28.04.2010, 17:50
pacuvce
1289
ke stavam i pogolemi sliki koa ke prefrlam na kompjuterot. USB to e vo brat mi. se raboti za bela bluza so rozov elek i rozovi pantaloni eve vakov kako sto e Sara na slikata
Леле што е убава...Ама се насмеала,како голема да е...Ама таа си е убава секако,така да нема врска што ќе и облечеш..Битно да е жива и здрава и вечно вака насмеана и среќна...Кукла...Цмок...
28.04.2010, 19:00
BILE.F
670
Душичка убава! Мене Сара ми личи на мама, тато нека не се лути! By the way, комплетчето и стои многу убаво! Изгледа во Струмица овие комплетчиња се во тренд, па во продавниците тие ги нудат први!
28.04.2010, 21:14
Rossana
1239
hehe ama trend li e Naj mi e interesno sto iako se site isti, gi ima vo tri modeli, edni so zirafa na stranata, edni so mece, i edni so slonce kako toa na slikata. Nekoj den ke ja slikam so site na red pa ke stavam sliki da vidite vie sto ti se vika moda vo strumica. Tanja da ne ti donesoa i na tebe nekoe slicno vakvo?
28.04.2010, 21:30
Rossana
1239
BU?
ima nekoj ovde ili pak ste pred tv na A1??? Gledate Shekerezad? mu se muabeti na nekoj ili?
28.04.2010, 21:32
nadica
4381
има има некои кои за врема на реклами гледаат што се случува и на форумот
28.04.2010, 22:43
Maca25
7558
Што се случува? Има некој? Јас цел ден не бев дома
28.04.2010, 22:46
mother 29
4405
кај скиташе бре? како е Нинка и твојата нога?
28.04.2010, 22:51
Viktori
5329
леле жени, колку ми е мило... Барселона не го стигна Интер, Пандев во финале
28.04.2010, 22:53
Rossana
1239
Sega slusnav na A1 Полицаец - главен макро на малолетнички
Полицаец од посебната единица за обезбедување амбасади бил главен макро на две малолетни пробиштипјанки, киднапирани пред 6 дена. Групата на полицаецот Илче Стојанов броела шест луѓе, имале добро организирана шема за продавање на двете малолетнички, кои ги грабнале од Лозово на 22 месецов. Девојките таксист ги донел во Скопје му ги предал на полицаецот.„Требало под вербални и физички закани да бидат принудени и присилени да даваат сексуални услуги за одреден паричен надомест“, изјави Иво Котевски.Девојките прво давале сексуални услуги во Гостивар, потоа и во Маврово. Телата им ги продавале за сума од две до осум илјади денари. Заработените пари ги земал полицаецот и ги делел со преостанатите од групата. Четири дена траела голготата на малолетничките, едната била 16, другата 17 години, последниот клиент кого требало да го услужат се исплашил кога слушнал колку години имаат, па на едната од нив и дал телефон да се јави дома. Но грабнувачите од телефонот му упатиле закани на таткото на девојчето дека ќе ја убијат ако не им даде 20 илјади евра. Полицијата ги лоцирала грабнувачите по сигналот на мобилниот телефон. Само еден од групата успеал да побегне, останатите се во притвор.
28.04.2010, 22:58
Bogdancanka
5422
ауууууууу страшно значи какво време дојде нема каде да се обратиш,каде е сигурно Греота и страм за тоа што им го правеле на девојките...леле каде оди оди светот што се нема веќе....немам повеќе зборови само згрозена сум од се ова што се случува