cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

27.04.2010, 11:10

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

KЛИКНИ ТУКА

za Gluck90

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 27.4.2010 11:16:45 >

clock-img

27.04.2010, 23:17

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

hello има некој да помуабетиме малку?кој како е денес?
еве за мене за разлика од вчера хахаха денес сум во подобро расположение денес сум подобра газдарцаuser posted image user posted image user posted image (вчера бевuser posted image )ОПРАВДАНО user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

28.04.2010, 10:51

clock-img

April

pencil-img

1257

не знаев ова каде да го постирам, ама знам дека морав негде user posted image имате коментар???

„Семејството треба да се планира според материјалните можности за да се обезбеди правилен развиток на децата, услови за школување и среќна иднина. Се смета дека 5-члените семејства се најсреќни“ (Биологија за осмо одделение, Планирање на семејството, ).

< Поракaта ја уредил April -- 28.4.2010 11:01:38 >

clock-img

28.04.2010, 10:57

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

хехехх..мамо,мамо роди ни братче ,да бидеме 5 члено семејство,така ке бидеме среќни,тато ке го унапредат,ке му ја качат платата,ке му го намалат работното време- повеке да го гледаме дома,ке ми дадат стипендија за факултет,ке ни дадат социјален стан,мама нема да се плаши да иде на породилно,за да не остане без работа...............
кое перење на мозокuser posted image

clock-img

28.04.2010, 10:58

clock-img

Glück90

pencil-img

333

ИЗВОРНА ПОРАКА: April

не знаев ова каде да го постирам, ама знам дека морав негде user posted image имате коментар???

„Семејството треба да се планира според материјалните можности за да се обезбеди правилен развиток на децата, услови за школување и среќна иднина. Се смета дека 5-члените семејства се најсреќни“ (Биологија за осмо одделение, Планирање на семејството, ).

April nikoj nemoze tocno da znae dali ova ili ona semejstvo e najsrekno.Za toa deka 5 clenoto semejstvo deka e najsrekno imam citano istrazuvanje so fakti podrzano.E sega sekoj poedinecno znae kolku moze da odi so zgolemuvanje na semejstvoto.

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

28.04.2010, 10:59

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

bez komentar

Think Pink

clock-img

28.04.2010, 11:04

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

zenski jas sea ke ve otkacamuser posted image dur spie Elena se tokmam da go montiram edno za gotvenje na parea so go imame 2 god so mm ama tek sea resiv da pocneme da se hranime zdravouser posted image na 3 sprata treba da ispadne,ama ke vidam ja koga ke go skolopam na so ke liciuser posted image

Think Pink

clock-img

28.04.2010, 11:32

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: April

имам коментар како немам user posted image
која контрадикторност. Првата реченица, ја побива втората. Каде е направено ова истражување и од каде е донесен овој заклучок??? Од Финска? Норвешка?

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

28.04.2010, 11:39

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Тој што го кажал тоа сигурно имал повеќе пари а помалку паметuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.04.2010, 11:45

clock-img

Mila na mama

pencil-img

1152

Мајка, татко и 3 деца е супер навистина слика на 5 члено среќно семејство ама ако имаш пари да ги изгледаш воспиташ школуваш да им овозможиш супер услови на сите и нормално ако мајката и таткото се психички подготвени за 3 деца што не можам да речам за себе.

love u all

clock-img

28.04.2010, 17:04

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

user posted image user posted image user posted image user posted image rekord
Samo sto go dobiv 9tiot po red isti komplet za sara sega mozam da izlezam da gi prodadam na pazar... Zosto site isto mi nosat????user posted image user posted image

clock-img

28.04.2010, 17:05

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

Samo sto go dobiv 9tiot po red isti komplet za sara sega mozam da izlezam da gi prodadam na pazar... Zosto site isto mi nosat????user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ме насмеа...Ај жити се сликни,да видиме што чудо од комплет ќе да е тоа???

Love is in the air

clock-img

28.04.2010, 17:12

clock-img

nadica

pencil-img

4381

ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce

user posted image user posted image user posted image Ме насмеа...Ај жити се сликни,да видиме што чудо од комплет ќе да е тоа???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

28.04.2010, 17:18

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Мене пак сите пари ми носат. Се си купив сама user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

28.04.2010, 17:47

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ke stavam i pogolemi sliki koa ke prefrlam na kompjuterot. USB to e vo brat mi. se raboti za bela bluza so rozov elek i rozovi pantaloni eve vakov kako sto e Sara na slikata

user posted image

clock-img

28.04.2010, 17:50

clock-img

pacuvce

pencil-img

1289

ke stavam i pogolemi sliki koa ke prefrlam na kompjuterot. USB to e vo brat mi. se raboti za bela bluza so rozov elek i rozovi pantaloni eve vakov kako sto e Sara na slikata

user posted image

Леле што е убава...Ама се насмеала,како голема да е...Ама таа си е убава секако,така да нема врска што ќе и облечеш..Битно да е жива и здрава и вечно вака насмеана и среќна...Кукла...Цмок...

Love is in the air

clock-img

28.04.2010, 19:00

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Душичка убава! Мене Сара ми личи на мама, тато нека не се лути!user posted image user posted image user posted image
By the way, комплетчето и стои многу убаво!
Изгледа во Струмица овие комплетчиња се во тренд, па во продавниците тие ги нудат први!user posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

28.04.2010, 21:14

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

hehe ama trend li euser posted image user posted image user posted image Naj mi e interesno sto iako se site isti, gi ima vo tri modeli, edni so zirafa na stranata, edni so mece, i edni so slonce kako toa na slikata. Nekoj den ke ja slikam so site na red pa ke stavam sliki da vidite vie sto ti se vika moda vo strumica. Tanja da ne ti donesoa i na tebe nekoe slicno vakvo?

clock-img

28.04.2010, 21:30

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

user posted image

BU?

ima nekoj ovde ili pak ste pred tv na A1??? Gledate Shekerezad? mu se muabeti na nekoj ili?

clock-img

28.04.2010, 21:32

clock-img

nadica

pencil-img

4381

има има некои кои за врема на реклами гледаат што се случува и на форумот user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

28.04.2010, 22:43

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Што се случува? Има некој? Јас цел ден не бев дома

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

28.04.2010, 22:46

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

кај скиташе бре?
како е Нинка и твојата нога?

clock-img

28.04.2010, 22:51

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

леле жени, колку ми е мило... Барселона не го стигна Интер, Пандев во финале user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

28.04.2010, 22:53

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

user posted image   Sega slusnav na A1user posted image user posted image user posted image user posted image
Полицаец - главен макро на малолетнички

Полицаец од посебната единица за обезбедување амбасади бил главен макро на две малолетни пробиштипјанки, киднапирани пред 6 дена. Групата на полицаецот Илче Стојанов броела шест луѓе, имале добро организирана шема за продавање на двете малолетнички, кои ги грабнале од Лозово на 22 месецов. Девојките таксист ги донел во Скопје му ги предал на полицаецот.„Требало под вербални и физички закани да бидат принудени и присилени да даваат сексуални услуги за одреден паричен надомест“, изјави Иво Котевски.Девојките прво давале сексуални услуги во Гостивар, потоа и во Маврово. Телата им ги продавале за сума од две до осум илјади денари. Заработените пари ги земал полицаецот и ги делел со преостанатите од групата. Четири дена траела голготата на малолетничките, едната била 16, другата 17 години, последниот клиент кого требало да го услужат се исплашил кога слушнал колку години имаат, па на едната од нив и дал телефон да се јави дома. Но грабнувачите од телефонот му упатиле закани на таткото на девојчето дека ќе ја убијат ако не им даде 20 илјади евра. Полицијата ги лоцирала грабнувачите по сигналот на мобилниот телефон. Само еден од групата успеал да побегне, останатите се во притвор. user posted image

clock-img

28.04.2010, 22:58

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ауууууууу страшно значи какво време дојде нема каде да се обратиш,каде е сигурноuser posted image Греота и страм за тоа што им го правеле на девојките...леле каде оди оди светот што се нема веќе....немам повеќе зборови само згрозена сум од се ова што се случуваuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Последни статии

article-img