за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Цел ден кај моите, јас на лекар, а мајка ми ја чување Нинка. Ме полуде денес и еве конечно и излезе првата тројка. Сега гледам како игла нагоре порасната. Бевме на лулашки, жива среќна што се лулаше како големите дади, цело време трчаше по нив и они штто правеа тоа и она сакаше, шмизла една. Добра е, нема тампара тумпара (така викаме температура) . ЈАс не сум арна . Некој порблем имам со едната нога, па сега на триста лекари треба да одам и на триста испитувања. Се мислам за акупунктура! Има некој искуство?!?!
28.04.2010, 23:29
Rossana
1239
3...2...1...0... I Rossana ima tri zvezdicki nad avatarot Odam da spijam sega dobra nok
< Поракaта ја уредил Rossana -- 28.4.2010 23:30:36 >
28.04.2010, 23:32
Bogdancanka
5422
добра ноќ срц бацки за твојата принцеза од мене :*:*:*:*:*
29.04.2010, 01:27
Тања РР
2029
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
hehe ama trend li e Naj mi e interesno sto iako se site isti, gi ima vo tri modeli, edni so zirafa na stranata, edni so mece, i edni so slonce kako toa na slikata. Nekoj den ke ja slikam so site na red pa ke stavam sliki da vidite vie sto ti se vika moda vo strumica. Tanja da ne ti donesoa i na tebe nekoe slicno vakvo?
Баш проверив и гледај вистина... имаме и ние едно вакво.
29.04.2010, 01:42
Еца
6692
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: pacuvce
rekord Samo sto go dobiv 9tiot po red isti komplet za sara sega mozam da izlezam da gi prodadam na pazar... Zosto site isto mi nosat????
Ме насмеа...Ај жити се сликни,да видиме што чудо од комплет ќе да е тоа???
Ме насмеа пред спиење
29.04.2010, 09:05
mother 29
4405
Како сте ми женички?гледам почнавме да се прибираме само за шетање е времето......
29.04.2010, 09:41
arh_diz
7198
Jas sum nastinata grloto me boli. Ovde vremeto e katastrofa ovie nekolku dena
29.04.2010, 11:57
Maca25
7558
и јас сум настината. ме фати од ќерка ми. Ја чекам да стане па да одиме на лулашки.
29.04.2010, 12:02
Maca25
7558
Кај се луѓево??/ Никој нема!!! Хелоууууу
29.04.2010, 12:19
caci20
1049
Samo sto se pribravme od parkce. Nadvor e pretoplo
29.04.2010, 13:52
Glück90
333
mamicki zdravo vcera voopsto nemav vreme da sednam na net i da se druzam so vas.kazete mi kako se dobivaat zvezdickite
29.04.2010, 13:54
Adrijana
1301
звездички се добиваат на следниот начи: 1 ѕвезда до 100 постови 2 ѕвезди до 499 постови 3 ѕвезди до 999 постови 4 ѕвезди до 1999 посотви 5 ѕвезди до10000 постови
< Поракaта ја уредил Adrijana -- 29.4.2010 13:55:39 >
29.04.2010, 13:58
Glück90
333
Fala Adrijana pretpostavuvav ama ne bev sigurna.koga nesto ne mi e jasno prasuvam
29.04.2010, 13:59
Adrijana
1301
kaj nas vikame, koj pita ne skita
29.04.2010, 14:24
Glück90
333
mamicki kako se vika testot so se sledi ovulacija ako nekoj znae da mi kaze zaso procitav deka nekoj go kupil ali ne se sekavam koj neka mi prosti
29.04.2010, 14:27
Тања РР
2029
Барај го во аптека како Тест за овулација, ги има од повеќе производители.
29.04.2010, 14:30
Glück90
333
fala mnogu ali eve najdov preku net nekoi
29.04.2010, 23:03
Rossana
1239
Neznam na koja tema da go pisam ova samo da kazam stose sluci. Vo 18:00 i dado na Sara da jade mleko(HIPP1)i otkako jadese za nepolni 15 minuti go povrati celoto i niz nosot i niz ustata vo isto vreme, se isplasiv mnogu uste nemozam da se sozemam. Posle toa malku poplaca no pocnav da ja galam da i zboruvam i pocna da mi se smee. Vikam aj ok e da ja stavam malku da polezi, i od koga ja staviv koga pocna da place, da plaace do pred 15 minuti placese abe ni vo race ni vo krevet ni cucla nisto nesaka, eve sega se obiduva da zaspie, spie ama pak kako da e budna duri i se zakasla. Edvaj gledam ne da mi se spie... UMIRAM ZA SON ama se plasam da zaspijam ja ako se zakasle, ako povrati...
29.04.2010, 23:10
topce
523
се исплашила и нормално дека ќе си бара сигурност, а има ли поголема сигурност од мама.ако имаш чајче направи и може сака устата да си ја оплакне+да ја неутрализира киселината од повраќањето и ако спиете една до друга или доволно блиску стави ја твојата рака кај неа да ти фати едно прсте чисто да знае дека си тука и дека е сигурна, ќе си заспие.
29.04.2010, 23:24
Maria
533
мислев дека го нема Илија во списокот за родендени,но го има,а го прескокнавте. Не ве дружам многу,но ве читам. Да ви казам дека супер поминавме и имавме торта со мики маус. Вечерта го уклучив компјутерот да ви заблагодарам и....ништо.Никој не се сетил...
29.04.2010, 23:35
Тања РР
2029
Neznam na koja tema da go pisam ova samo da kazam stose sluci. Vo 18:00 i dado na Sara da jade mleko(HIPP1)i otkako jadese za nepolni 15 minuti go povrati celoto i niz nosot i niz ustata vo isto vreme, se isplasiv mnogu uste nemozam da se sozemam. Posle toa malku poplaca no pocnav da ja galam da i zboruvam i pocna da mi se smee. Vikam aj ok e da ja stavam malku da polezi, i od koga ja staviv koga pocna da place, da plaace do pred 15 minuti placese abe ni vo race ni vo krevet ni cucla nisto nesaka, eve sega se obiduva da zaspie, spie ama pak kako da e budna duri i se zakasla. Edvaj gledam ne da mi se spie... UMIRAM ZA SON ama se plasam da zaspijam ja ako se zakasle, ako povrati...
Росана да не е отворено млекото повеќе од две недели?
29.04.2010, 23:43
Tanja K.
563
Tanja ne dve tuku tri nedeli e fora na takvo mleko
29.04.2010, 23:44
Tanja K.
563
inaku nisto opasno moze samo ispila poveke otkolku sto treba.I kaj mene taka se slucilo nekolku pati ,no samo so frana ne mleko.Taka da nemaj gajle,odi legnuvaj ako ti se nana.
30.04.2010, 00:48
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maria
мислев дека го нема Илија во списокот за родендени,но го има,а го прескокнавте. Не ве дружам многу,но ве читам. Да ви казам дека супер поминавме и имавме торта со мики маус. Вечерта го уклучив компјутерот да ви заблагодарам и....ништо.Никој не се сетил...
Најважно од се е дека вие сте си поминале супер! И не треба да бидеш тажна или разочарана зошто некој не се сетил на роденденот. Сте имале роденден, Илија бил среќен, семејството било среќно, тоа е важно и тоа се брои. Останато мање више...
30.04.2010, 06:56
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: topce
ако спиете една до друга или доволно блиску стави ја твојата рака кај неа да ти фати едно прсте чисто да знае дека си тука и дека е сигурна, ќе си заспие.
Si ja ostaviv do mene na krevetot da si spie, stoubavko si se naspa pa duri i mi gugase koga ja poglednav i fala topce za sovetot si se drzevme edno pola nok taka za raka...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања
Росана да не е отворено млекото повеќе од две недели?
Ne e vcera go otvoriv
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maria
Maria jas snosti ti pisav no kompjuterot kako i obicno mi se iskluci zatoa sto ima virus. So golemo zadocnuvanje i so golemo izvinuvanje ***S*R*E*K*E*N R*O*D*E*N*D*E*N I*L*I*J*A***