cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

01.05.2010, 00:43

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Не треба неничка, слободно оди си на работаuser posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

01.05.2010, 00:47

clock-img

nenicka

pencil-img

167

jas sum na rabota vekle mesec dena skoro dva
no dli treba da odam kaj dokorkata za zatvaranje na porodilnoto,i sega mnofgu pomalce imam vreme  da se gledam  so vas i pusuvam  ama kolku sto mozam ke se pisuvame i citame i gleame a za elena mnogu mi e zal i se nadevam dek ake nikaze za sto stanuva zbor .pozz

clock-img

01.05.2010, 14:52

clock-img

melody

pencil-img

743

Inaku decki ne sakav ali ajde...gledam mnogu negativna energija i nemojte taka ve molam se ke se sredi.....

Denes mi e rodenden polnam duri 31 godina i ne mozam da se pomiram so faktot deka staream po malkuuser posted image
Si ja napraviv prvata torta vo mojot zivot kasato torta(samo taa e bez pecenje i samo nea mozam tuka da ja napravam)ne mi se smejte epten domakinka sum celosna neznalicauser posted image .
Ajde za site vas imam po edno goooooolemo parce od tortata,a za bremenite i po dveuser posted image

clock-img

01.05.2010, 14:55

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Мелоди, се пријавувам за едно парче. За второто, фала не треба user posted image user posted image

Среќен роденден и сите желби да ти се исполнат. Секогаш да си среќна весела и насмена.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

01.05.2010, 14:55

clock-img

nadica

pencil-img

4381

среќен роденден мелоди да си жива и здрава ајде чекам торта во барот

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

01.05.2010, 15:05

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Срекен роденден Мелоди... само убави работи да те следат во животот.

And this is my beautiful life ...

clock-img

01.05.2010, 15:07

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

user posted image

ммм..мнооогу е убава user posted image Среќен роденден мелоди!user posted image

clock-img

01.05.2010, 15:08

clock-img

April

pencil-img

1257

Среќен роденден на РР со најсимпа корисничко име user posted image

user posted image

clock-img

01.05.2010, 15:41

clock-img

melody

pencil-img

743

Fala vi devojcinjauser posted image

clock-img

01.05.2010, 16:30

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

среќен роденден мелоди!!! се најдобро!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

01.05.2010, 18:13

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

среќен роденден!

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

01.05.2010, 18:41

clock-img

Leonida

pencil-img

411

user posted image

Среќен роденден мелодиuser posted image

clock-img

01.05.2010, 19:12

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

user posted image

Среќен, најсреќен роденден melody user posted image user posted image Нека успехот биде твоја сенка, среќата - придружничка, а љубовта водилка. user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

01.05.2010, 20:09

clock-img

ripce

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Топла када, сок од лимон и ... user posted image

Е вака за тоа и-то... знаете дека мајка ми почина пред 10тина дена мене не ми е до... Нормално е? До кога?

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

01.05.2010, 20:16

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Немој само да бидеш како мене...6 месеци user posted image добро е што мм имаше разбирање user posted image

clock-img

01.05.2010, 22:34

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

јас тука си пронајдов голема подршка во момент кога ми беше многу тешко,не дека сега сеуште не ми е.....се надевам сеуште можам да сметам на сета позитивност што ја наогав на рр

clock-img

01.05.2010, 22:40

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

tuka sme so tebe da si ja ostvaris najgolemata zelba koja ke ti bide kruna na tvojot zivot i od se srce ti posakuvam sto poskoro da ne izraduvas.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

01.05.2010, 23:50

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

drugarka mi se porodi vcera i denes mi se javuva ima zdravo masko bebe Kalen i sakam da i posakam user posted image da e ziv i zdrav ama mi vika kakva drama preziveav so klesta mi go vadea se vrakalo vo kanal ama najstrasnoto sto 2 min se borelo za zivot ni glas da ne pusti vika doktorite smrznati i vednas na infuzija bebeto i sega po 24 casa e dobro i edvaj ja cekam utre nautro da ja slusnam da mi kaze podetalno.a bebusot 4160kg a poroduvanjeto spontano no problemot e sto e nadnoseno a nasive doktori vo Cair osven ctg drugo nisto a i postelkata ne i bila dobra.I se prasuvam do kade ke odi javnoto zdrastvo?

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

02.05.2010, 00:40

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

super sto se super se zavrsilouser posted image user posted image user posted image a inace imeto epten me bendisa KALEN,prvpat slusam ali e super

Think Pink

clock-img

02.05.2010, 10:41

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

drugarka mi se porodi vcera i denes mi se javuva ima zdravo masko bebe Kalen i sakam da i posakam user posted image da e ziv i zdrav ama mi vika kakva drama preziveav so klesta mi go vadea se vrakalo vo kanal ama najstrasnoto sto 2 min se borelo za zivot ni glas da ne pusti vika doktorite smrznati i vednas na infuzija bebeto i sega po 24 casa e dobro i edvaj ja cekam utre nautro da ja slusnam da mi kaze podetalno.a bebusot 4160kg a poroduvanjeto spontano no problemot e sto e nadnoseno a nasive doktori vo Cair osven ctg drugo nisto a i postelkata ne i bila dobra.I se prasuvam do kade ke odi javnoto zdrastvo?

леле не знам што да пишам. Се надевам дека се ќе биде во ред, и нека и е живо и здраво.

Инаку, последниве години, во Чаир, немаше никаков скандал, од жени што биле и таму и клиника сум слушнала дека Чаир стварно се сменил и и е подобро дури и од клиника, почисто и така.....
Среќа што завршив со раѓање деца user posted image , инаку мислам дома ќе се пораѓав.....

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

02.05.2010, 13:14

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

здраво на сите како сме денес?има некој за кафенце да се почастиме?

clock-img

02.05.2010, 17:24

clock-img

nadica

pencil-img

4381

знам дека е недела ама ајде некој нека направи кафе да се собереме на лаф муабет нешто мрза ме фатило за сама да си направам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

02.05.2010, 21:07

clock-img

nadica

pencil-img

4381

Devojki mi treba pomos mozebi imame i vakva tema ama ne sum vo moznost da prebaruvam pa zatoa tuka pisuvam pravevme slatko od divi smokvi i na svekrva mi i se pojavija izgorenici na racete da ne znaete sto da stavime ili kakva mast da kupime za da i bide podobro na pocetok bese samo crvenilo a sega se pojavija i plikovi blagodaram na pomosta odnapred. p.s. Ako imame tema ve molam posocete ja

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

02.05.2010, 21:16

clock-img

fantom

pencil-img

173

Ne znam dali ima otvoreno vakva tema,ama ke se obidam da ti pomognam.Ima dve opcii koi mnogu pomagaat od iskustvo znaci ti kazuvam ne od pamet zborenje.Ednata opcija e ako imate napraveno kantarionovo maslo,ili ako nemate, se prodava mislam po aptekite gotovo napraveno i mackanje so moze pocesto,da se mrsi cesto,da ne bide suvo mestoto kade e izgorenicata,a vtorata opcija e po aptekite ima mast isto kombinacija od kantarion i drugi bilki,sega zaboraviv kako se vika,ama do posle ke ja pobaram da go najdam kutivceto i ke ti kazam a ako ne go najdam prasaj vo aptekite belki znaat za so se raboti.Znaci obavezno mrsenje,toa e najbitno,a rezultatite se zacuduvacki ke vidite...

clock-img

02.05.2010, 21:24

clock-img

nadica

pencil-img

4381

масло од кантарион веќе цел ден го мачкаме сега има ставено облоги од кантарион се надевам ќе помогне user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Последни статии

article-img