cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

03.05.2010, 16:17

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

е сега е user posted image ми отвори читам....

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

03.05.2010, 20:03

clock-img

Glück90

pencil-img

333

zdravo na site rr kako ste

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

03.05.2010, 20:16

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

здраво срц еве ме јас сум тука и супер сум....ти како си?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

03.05.2010, 21:18

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Dobro vecer....kako ste?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

03.05.2010, 21:20

clock-img

kiki_riki

pencil-img

317

zdravo na site

ne pravi go na drugite ona sto ne sakas tebe da ti go pravat

clock-img

03.05.2010, 21:24

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

zdravo kiki_riki kako si?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

03.05.2010, 21:30

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Hello bebica, kiki_riki? Како сте ми?
Јас еве да ве ѕирнам и легнувам да одмарам! Денес имав напорен ден!
Поздравче до Мони!

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

03.05.2010, 21:33

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Zdravo Bile, odi uzivaj i odmaraj.Ja sum super malku umorna, no dobro e se iznasetavme denovive.
A i ja ke odam da si legnam posto gledam nikoj ne e za druzenje.Site se spremaat za utresniot den.
Pozdrvace do tebe mila.

clock-img

03.05.2010, 21:36

clock-img

kiki_riki

pencil-img

317

jas sum raspolozena za druzenje ama okolnostite ne mi ostavaat mnogu vreme samo da pretrcampo forumot

ne pravi go na drugite ona sto ne sakas tebe da ti go pravat

clock-img

03.05.2010, 21:54

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Никој нема да ме дружиuser posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

03.05.2010, 21:55

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Tuka sum jas ripce, se mislam dali da gasam ili ne?

clock-img

03.05.2010, 21:56

clock-img

ripce

pencil-img

2148

И јас... ама сакав да видам што има пред да се исклучам, и да фатам книга зашто наредната недела ме чекаат колоквиумите, па не е лошо да прочитам нештоuser posted image

Како си? Како е Мони?

< Поракaта ја уредил ripce -- 3.5.2010 21:57:19 >

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

03.05.2010, 22:12

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Ja sum super ripce, Monika odlicno.Kako si ti, Zoki?

clock-img

03.05.2010, 22:17

clock-img

ripce

pencil-img

2148

И ние сме добри, викендов бевме наваму - натаму денес малку одмаравме, по дома, од утре имам некои обврски и така.

clock-img

04.05.2010, 00:00

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Здраво женски, добра вечер на сите user posted image Како сте оваа понеделничка вечер? Јас супер, како и обично подоцна се вклучувам кога повеќето веќе се легнати ... Прочитав дека имале дружба на рингерајки во Пп. Па како поминавте? Слики има да видиме?

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

04.05.2010, 01:17

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

Битолчанка, едниот завршува факултет (посинокот) - нов проблем - работа, каде?!,поќерката, фала Богу е топ, студира, вљубена..., мојот постар син - кој го видел: фудбал/школо/девојка, помалиот син: еден, два, еден - спортска прогноза му се оценките - гледам, ќе биде политичар од него...
а ќерка ми... ха, ха, еее, тоа треба да се види... задутре полни десет месеци!!!!
ааа, ти како си ми, драго девојче?

clock-img

04.05.2010, 01:23

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

user posted image за сите, cool како мајка им user posted image Не знаев колкав ти е најголемиот син. Спремај се за свекрва user posted image Нека ти се живи и здрави, само среќа да ги прати во животот. Јас сум одлично, паузирав и јас некое време од РР. Долг период бев преактивна, па решив малку да апстинирам. Се вратив пред 2-3 дена повторно, активна, но не зависна како претходно user posted image Порасположена, попозитивна ... Инаку се по старо. На запад ништо ново user posted image user posted image user posted image Штом има ќе бидете навремено известени user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

04.05.2010, 01:30

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

еех, Битолчанка, и да не пишеше дека си попозитивна, тоа веднаш го збалежав!!!! Одсекогаш твоите постови делуваа примамливо, ама сега се гледа дека си во „форма“!!!
Јас се вратив од Италија и се чувствувам вљубено во животот! Тамо луѓето дефинитивно не се со сите!!! Имаат една заразна болест која се вика: Долче е Вита - Животот е убав...

clock-img

04.05.2010, 08:23

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Kade ste nekako slabo utrovo na forumot

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

04.05.2010, 08:23

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

еве сум јас- како сте вие???

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

04.05.2010, 08:32

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

super eve malku da ve podruzam i posle setame da go iskoristime proletnoto sonce i taka veke ne koristime vigantol i edna preporaka do majkite koi imaat decinja nad edna godina slobodno da ne koristat vigantol ili drugi dodatoci se do noemvri imame veke dovolno sonce

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

04.05.2010, 08:50

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

јас по сабајле, со кафе и цигарче на раат (децата се во училиште :) ) се спремам попосле да посетам една трудна другаркаuser posted image !
Минатиот пат кога беше  user posted image додека се наканив да ја посетам, таа веќе заминала во болница, и така несакајќи прва дознав! Кога и се јавив ми одговори маж и, прво се изненадив зошто тој се јави на нејзин моб, а после ми кажа дека само што ја однел во болница. Инаку и пројде 36та недела и вчера се сретнавме, па набрзински да отидам да не ја фатат болки пак user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 4.5.2010 8:51:53 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

04.05.2010, 08:58

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

виктори абе, ние се видовме на саемотuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

04.05.2010, 09:01

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

виктори абе, ние се видовме на саемотuser posted image user posted image user posted image

да бе професорице! :) те прашав дали си таа со прекрасната коса што ти ја фалат на форумов! user posted image
по косата уствари сконтав дека ти си професорица user posted image Супер ти е user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 4.5.2010 9:03:16 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

04.05.2010, 09:07

clock-img

tereza

pencil-img

784

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

да бе професорице! :) те прашав дали си таа со прекрасната коса што ти ја фалат на форумов! user posted image
по косата уствари сконтав дека ти си професорица user posted image Супер ти е user posted image

user posted image user posted image user posted image браво за препознатливата коса на професорица,сите по неа те знаеме,заштитен знак ти еuser posted image

Последни статии

article-img