за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
виктори и јас треба да се ставам на таква диета бидејќи другите не ми успеваат па се вадам на тоа дека не сум јас крива туку диетата е неуспешна
05.05.2010, 11:44
Glück90
333
Zdravo rr kako ste imali nekoj za razgovor?Sto se slucuva po forumive nekako slabo sum skoro nekolku dena pa ne sum vo tek::::
05.05.2010, 11:50
matushka
510
Vrati se nekolku strani na muabetcilnica ke vidis kolku novi raboti se slucile za mnogu kratko vreme Na zalost, ama sto e tuka e.
05.05.2010, 14:43
Bogdancanka
5422
здраво рингерајки како сте денес?јас да ви кажам само што се прибрав од лекар бев на гинеколог и му прочитав цел реферат зашто ако е за на памет сигурно нешто ќе заборавам и му реков се што треба да ми спрема за инвитро нека пишува упати кај се треба да одам и да не се зезаме веќе......еве утре треба да одам за некои тестови во Гевгелија и се надевам брзо ќе завршиме со испитувањата па ќе одиме во некоја клиника да се распрашаме што и како понатаму........се надевам се ке биде во ред
05.05.2010, 14:48
BEBICA
2014
Ajde Bogdancanka, ke bide se vo red.Kako si mi ti?
05.05.2010, 14:56
Bogdancanka
5422
фала мила јас сум супер денес мило ми е што почнав со подготовките......па сега што биде биде само здравје.......
05.05.2010, 15:01
profesorica
5709
ајде богданчанка ти стискам палци
05.05.2010, 15:02
Тања РР
2029
Ајде Богданчанка, со лесно мила. Се ќе биде во ред.
05.05.2010, 15:22
arh_diz
7198
Srekno Bogdancanka
05.05.2010, 15:43
ananikol
1568
Sekako deka se ke bide vo red,samo napred
05.05.2010, 15:52
Весна
771
Ајде со убаво нека е почетокот, па да се радуваме сите од резултатот!
05.05.2010, 16:03
Rossana
1239
ah milaaaa... neznam kolku veruvas vo gospod no jas veruvam dovolno i ke se molam za tebe. So sreka src da ti dade gospod i na tebe edno malo slatko ajde milaa stiskam palci za dve crti guski za tebe.
05.05.2010, 17:49
ananikol
1568
Zenski aj pomognete mi da ja najdam temata kade so pisuvavme so dobivme posle poragaj... mislam osven na poklon od sakaniot...
05.05.2010, 18:12
puze
141
ajde samo napred samo pozitivni misli i se ke bidi so tebe sme
05.05.2010, 18:44
Bogdancanka
5422
фала на сите сцки мои мили кај би можела јас без вас.
05.05.2010, 19:27
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka
здраво рингерајки како сте денес?јас да ви кажам само што се прибрав од лекар бев на гинеколог и му прочитав цел реферат зашто ако е за на памет сигурно нешто ќе заборавам и му реков се што треба да ми спрема за инвитро нека пишува упати кај се треба да одам и да не се зезаме веќе......еве утре треба да одам за некои тестови во Гевгелија и се надевам брзо ќе завршиме со испитувањата па ќе одиме во некоја клиника да се распрашаме што и како понатаму........се надевам се ке биде во ред
Bogdancanka.... so pozitivni misli samo napred... imaj na um deka pzitivnata energija na Ringeraja i vo mnogu drugi slucaevi vo regionov pomognala. So tebe sme draga...
05.05.2010, 21:40
Viktori
5329
Богданчанке, стискам палци, држам среќа, фрлам вода што и да е! Само напред
05.05.2010, 21:54
BEBICA
2014
Dobro vecer!!!
05.05.2010, 22:07
Bitolcanka
2461
Good evening everybody from me too Како сте? Богданчанке, пријателке сите веруваме во тебе. Биди оптимистка и среќата ќе ти се насмее Од се' срце ти посакувам да ти се исполни најпосакуваната желба
05.05.2010, 22:10
melody
743
Bogdancanke celata sreka na ovoj svet ti ja pustam i sto poskoro da se izraduvas na Dobro vecer i od mene kako ste mi
05.05.2010, 22:14
Тања РР
2029
Добро вечер. Јас сум добро, читам стари теми на РР, многу ми е досадо. Мм е на работа па сами сме со Јана. Таа спие јас зјапам во компјутер.
05.05.2010, 22:16
ripce
2148
И моето мече, заспива со млекце... а јас на кратко да ѕирнам што има, па ќе си легнам, нешто сум настината и ептен сум истоштена деновиве.
05.05.2010, 22:17
melody
743
Isto Tanja i jas za cudo kerka mi spie da ne ja prerecam i normalno mene mi e dosadno
05.05.2010, 22:19
Bitolcanka
2461
И јас читам денешни дискусии на РР, старо-ново. Претходно гледав Шехерезад Се заразив последно време некако. Кога сите го гледаа-на почеток јас не ("висев" на нет повеќе) и се чудев, потоа одвреме навреме го следев, а сега, бидејќи спомнаа при крај е серијата, поредовно ја гледам Некои велат - има што да се научи. Човек од се' може да научи нешто ако сака, но мислам дека најдобро се учи од сопствениот живот.
05.05.2010, 22:20
ripce
2148
ИЗВОРНА ПОРАКА: melody
Isto Tanja i jas za cudo kerka mi spie da ne ja prerecam i normalno mene mi e dosadno
Така е... навикнати сме постојано да трчаме по нив, па кога ќе заспијат ни фалат Леле прееска го оставив мм да се чуваат, јас отидов на 2 часа до факултет, кога се враќам, изгледа ме чекале на врата, веднаш ми отворија, мм целиот вцрвенет во лицето, ми вика земај го, ме полуде... Аааа да види и тој како е