cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

05.05.2010, 09:18

clock-img

nadica

pencil-img

4381

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image виктори и јас треба да се ставам на таква диета бидејќи другите не ми успеваат па се вадам на тоа дека не сум јас крива туку диетата е неуспешна user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

05.05.2010, 11:44

clock-img

Glück90

pencil-img

333

Zdravo rr kako ste imali nekoj za razgovor?Sto se slucuva po forumive nekako slabo sum skoro nekolku dena pa ne sum vo tek::::user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

05.05.2010, 11:50

clock-img

matushka

pencil-img

510

Vrati se nekolku strani na muabetcilnica ke vidis kolku novi raboti se slucile za mnogu kratko vremeuser posted image Na zalost, ama sto e tuka e.

clock-img

05.05.2010, 14:43

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

здраво рингерајки како сте денес?јас да ви кажам само што се прибрав од лекар бев на гинеколог и му прочитав цел реферат зашто ако е за на памет сигурно нешто ќе заборавамuser posted image user posted image user posted image и му реков се што треба да ми спрема за инвитро нека пишува упати кај се треба да одам и да не се зезаме веќе......еве утре треба да одам за некои тестови во Гевгелија и се надевам брзо ќе завршиме со испитувањата па ќе одиме во некоја клиника да се распрашаме што и како понатаму........се надевам се ке биде во ред

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

05.05.2010, 14:48

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Ajde Bogdancanka, ke bide se vo red.Kako si mi ti?

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

05.05.2010, 14:56

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

фала мила јас сум супер денес мило ми е што почнав со подготовките......па сега што биде биде само здравје.......

clock-img

05.05.2010, 15:01

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ајде богданчанка ти стискам палциuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

05.05.2010, 15:02

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Ајде Богданчанка, со лесно мила. Се ќе биде во ред.

clock-img

05.05.2010, 15:22

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Srekno Bogdancanka

Биди тоа што си

clock-img

05.05.2010, 15:43

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Sekako deka se ke bide vo red,samo napred  user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2010, 15:52

clock-img

Весна

pencil-img

771

Ајде со убаво нека е почетокот, па да се радуваме сите од резултатот!

clock-img

05.05.2010, 16:03

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ah milaaaa... neznam kolku veruvas vo gospod no jas veruvam dovolno i ke se molam za tebe. So sreka src da ti dade gospod i na tebe edno malo slatko user posted image ajde milaa stiskam palci za dve crti user posted image user posted image user posted image user posted image guski za tebe. user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2010, 17:49

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Zenski aj pomognete mi da ja najdam temata kade so pisuvavme so dobivme posle poragaj...
user posted image user posted image user posted image  mislam osven user posted image  user posted image user posted image user posted image  
na poklon od sakaniot...

clock-img

05.05.2010, 18:12

clock-img

puze

pencil-img

141

ajde samo napred samo pozitivni misli i se ke bidi so tebe sme

clock-img

05.05.2010, 18:44

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

фала на сите сцки мои милиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image кај би можела јас без вас.user posted image

clock-img

05.05.2010, 19:27

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

здраво рингерајки како сте денес?јас да ви кажам само што се прибрав од лекар бев на гинеколог и му прочитав цел реферат зашто ако е за на памет сигурно нешто ќе заборавамuser posted image user posted image user posted image и му реков се што треба да ми спрема за инвитро нека пишува упати кај се треба да одам и да не се зезаме веќе......еве утре треба да одам за некои тестови во Гевгелија и се надевам брзо ќе завршиме со испитувањата па ќе одиме во некоја клиника да се распрашаме што и како понатаму........се надевам се ке биде во ред

Bogdancanka.... so pozitivni misli samo napred... imaj na um deka pzitivnata energija na Ringeraja i vo mnogu drugi slucaevi vo regionov pomognala. So tebe sme draga...

And this is my beautiful life ...

clock-img

05.05.2010, 21:40

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Богданчанке, стискам палци, држам среќа, фрлам вода што и да е! Само напредuser posted image user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

05.05.2010, 21:54

clock-img

BEBICA

pencil-img

2014

Dobro vecer!!!

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

clock-img

05.05.2010, 22:07

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Good evening everybody from me too user posted image Како сте? Богданчанке, пријателке сите веруваме во тебе. Биди оптимистка и среќата ќе ти се насмее user posted image user posted image user posted image Од се' срце ти посакувам да ти се исполни најпосакуваната желба user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

05.05.2010, 22:10

clock-img

melody

pencil-img

743

Bogdancanke celata sreka na ovoj svet ti ja pustam i sto poskoro da se izraduvas nauser posted image
Dobro vecer i od mene kako ste mi

clock-img

05.05.2010, 22:14

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

Добро вечер. Јас сум добро, читам стари теми на РР, многу ми е досадо. Мм е на работа па сами сме со Јана. Таа спие јас зјапам во компјутер.user posted image

clock-img

05.05.2010, 22:16

clock-img

ripce

pencil-img

2148

И моето мече, заспива со млекце... а јас на кратко да ѕирнам што има, па ќе си легнам, нешто сум настината и ептен сум истоштена деновиве.

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

05.05.2010, 22:17

clock-img

melody

pencil-img

743

Isto Tanja i jas za cudo kerka mi spie da ne ja prerecam i normalno mene mi e dosadnouser posted image

clock-img

05.05.2010, 22:19

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

И јас читам денешни дискусии на РР, старо-ново. Претходно гледав Шехерезад user posted image Се заразив последно време некако. Кога сите го гледаа-на почеток јас не ("висев" на нет повеќе) и се чудев, потоа одвреме навреме го следев, а сега, бидејќи спомнаа при крај е серијата, поредовно ја гледам user posted image Некои велат - има што да се научи. Човек од се' може да научи нешто ако сака, но мислам дека најдобро се учи од сопствениот живот.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

05.05.2010, 22:20

clock-img

ripce

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: melody

Isto Tanja i jas za cudo kerka mi spie da ne ja prerecam i normalno mene mi e dosadnouser posted image

Така е... навикнати сме постојано да трчаме по нив, па кога ќе заспијат ни фалат user posted image
Леле прееска го оставив мм да се чуваат, јас отидов на 2 часа до факултет, кога се враќам, изгледа ме чекале на врата, веднаш ми отворија, мм целиот вцрвенет во лицето, ми вика земај го, ме полуде... Аааа да види и тој како е user posted image user posted image user posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

Последни статии

article-img