за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Така е... навикнати сме постојано да трчаме по нив, па кога ќе заспијат ни фалат Леле прееска го оставив мм да се чуваат, јас отидов на 2 часа до факултет, кога се враќам, изгледа ме чекале на врата, веднаш ми отворија, мм целиот вцрвенет во лицето, ми вика земај го, ме полуде... Аааа да види и тој како е
Рипче оставај го почесто, мора да се "учи", ќе се навикне, па ќе бидеш раат каде и да отидеш
05.05.2010, 22:24
Julie1
2354
Поздрав и од мене! Јас ја читам РР и барам некои информации на нет за преведувачи од словенечки или студенти на таа катедра... знае некој???
05.05.2010, 22:25
melody
743
Ne da sme naviknati da trcame po niv ...,a jas pa uste i bez rodnini tuka nikoj da ti pomogne i tolku mnogu se naviknav na toa sto duri ne mi e ni vazno dali maz mi ke ja cuva ili ne. Kaj ide mama i Melody e so nea a tato go ostavame da dreme kolku saka i da se odmara doma A za seherezad me prasuvaa moite dali bila gledana vo Turska i jas onaka maz mi da go prasam ,a toj kako ne site ja gledavme ama uste odamna...Si vikam ajdeeee i maz mi po seriite
05.05.2010, 22:25
Тања РР
2029
Јас не можам да си легнам во спална и да го оставам мм да ја чува Јана сам. Се си мислам дека ќе ја запостави, ќе се зачита нешто и нема да ја анимира доволно. Така се поврткам 15 минути и станувам. Мм се лути за тоа аам ете таква сум
< Поракaта ја уредил Тања -- 5.5.2010 22:26:29 >
05.05.2010, 22:27
ripce
2148
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bitolcanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce
Така е... навикнати сме постојано да трчаме по нив, па кога ќе заспијат ни фалат Леле прееска го оставив мм да се чуваат, јас отидов на 2 часа до факултет, кога се враќам, изгледа ме чекале на врата, веднаш ми отворија, мм целиот вцрвенет во лицето, ми вика земај го, ме полуде... Аааа да види и тој како е
Рипче оставај го почесто, мора да се "учи", ќе се навикне, па ќе бидеш раат каде и да отидеш
Тешко... имам чувство дека едвај чекале и двајцата да си дојдам (колку и да звучи нескромно!!!), абе на вратата стоеја, син ми не јадел, пелените полни, згора на тоа јадејќи рибички си го прегризал јазикот, очињата му беа полни со солзички од што плачел, а мм ми вика ќути 5 минути од Зоки ме боли главата, па добро значи мене треба постојано да ме боли главата
< Поракaта ја уредил ripce -- 5.5.2010 22:29:22 >
05.05.2010, 22:28
melody
743
Pa nemoj da bides takva Tanja odvoj si vreme i za sebe koga ti se nudi.Sigurna sum deka ke se snajde od sopstveno iskustvo ti kazuvam.
05.05.2010, 22:30
ripce
2148
ИЗВОРНА ПОРАКА: melody
Ne da sme naviknati da trcame po niv ...,a jas pa uste i bez rodnini tuka nikoj da ti pomogne i tolku mnogu se naviknav na toa sto duri ne mi e ni vazno dali maz mi ke ja cuva ili ne. Kaj ide mama i Melody e so nea a tato go ostavame da dreme kolku saka i da se odmara doma A za seherezad me prasuvaa moite dali bila gledana vo Turska i jas onaka maz mi da go prasam ,a toj kako ne site ja gledavme ama uste odamna...Si vikam ajdeeee i maz mi po seriite
И јас мојот секаде го носам со мене.. уште на факултет да го земам... ептен ќе ни биде весело
05.05.2010, 22:34
Bitolcanka
2461
Тешко... имам чувство дека едвај чекале и двајцата да си дојдам (колку и да звучи нескромно!!!), абе на вратата стоеја, син ми не јадел, пелените полни, згора на тоа јадејќи рибички си го прегризал јазикот, очињата му беа полни со солзички од што плачел, а мм ми вика ќути 5 минути од Зоки ме боли главата, па добро значи мене треба постојано да ме боли главата
Леле душиче Зоки не е навикнат без тебе - без мамичка, а мажот ти не е навикнат со Зоки, на двајцата им си недостигала Мајките имаат некоја вродена способност да смират дете, за разлика од мажите. Детенцето го чувствува отсуството на мајката. Малечко е уште, ќе потпорасне, ќе седи и со тато. Иако не сум го доживеала тоа чувство, можам да претпоставам како ти е ...
05.05.2010, 22:35
melody
743
A be ripce bez niv nemozeme ,a i nekako super mi e so nejze,super drugarki sme si uste od sega. Si se vozime vo kolicka, si se lulame na lulaski si se kikotime lulajki se(neznam sto i e smesno samo)koga mama pere alista Melody odi so nea vo peralna i gi gleda bubanjite od masinite kako vrtat i saka da gi dofati ,a isto i vratite od susalnite cepki zivi e ,si peeme,igrame tango ama bas se si pravime
05.05.2010, 22:38
melody
743
Леле душиче Зоки не е навикнат без тебе - без мамичка, а мажот ти не е навикнат со Зоки, на двајцата им си недостигала Мајките имаат некоја вродена способност да смират дете, за разлика од мажите. Детенцето го чувствува отсуството на мајката. Малечко е уште, ќе потпорасне, ќе седи и со тато. Иако не сум го доживеала тоа чувство, можам да претпоставам како ти е ...
Imas pravo Bitolcanke ako ne si mama
05.05.2010, 22:44
Bitolcanka
2461
Ако не сум мама, но сум чувала одвреме навреме едно - комшивче, а и гледам и кај другарки/колешки, сосетки ...
05.05.2010, 23:34
jovanka
1745
Samo sto sednav kraj nema ama rekov malku da se odmoram so rr ima li nekoj vo ovie docni casovi
05.05.2010, 23:37
ripce
2148
Јас сум тука... гледам во активни корисници ве има многу, ама нешто тешко ни оди муабетот.
05.05.2010, 23:41
melody
743
Eh kako da pisuvam nesto koga non stop idam od dnevna vo spalna i obratno..A sednam tuka ete ja ke se razbudi
05.05.2010, 23:49
jovanka
1745
jas sum obratno od detska vo spalna uste edna trojka ne mu e izlezena ama deka go odbiv od doenje sega koga ke se raskenka bara samo moe prisustvo da go zemam vo race i da si go gusnam
05.05.2010, 23:54
Bitolcanka
2461
Јас се занесов во потрагата по нов аватар - new look
05.05.2010, 23:59
Rossana
1239
ovde sum i jas samo sto sega odam da i dadam na Sara mlekce i se nadevam deka pak ke ja prespie nokta do 08:30 kako i prethodnite 4 dena. pu pu da ne ja urocam
06.05.2010, 00:03
melody
743
Neeemoj da ne ja urocis pu pu .Kamo mojata da bese takva sega.Menjavaat Rossana ke vidis kerkiceto ti e uste malo ama koga ke pocne poveke da razbiraaaa ah e togas samo gospod na pomos.Se salam nemoj da se plasis odma se ke bide vo red
06.05.2010, 00:08
Bogdancanka
5422
здраво на сите еве ме и мене пак,цел ден висам на рр па и цела ноќ само што се прибрав од кај моите и одман се вклучив,али осеќам мм ќе ме избрка од пред ком сака он да ми заземе место
06.05.2010, 00:13
Bogdancanka
5422
ете веќе ме брка море ќе види он мора да си купам уште еден монитор ајде поздрав ако не заспијам ќе се приклучам повторно на дружба
06.05.2010, 08:14
jovanka
1745
Denes pravoslavniot praznik Gurgovden i cestitki do onie koi go proslavuvaat .
06.05.2010, 08:36
melody
743
Eve cestitki i od mene
06.05.2010, 09:20
profesorica
5709
честит празник на сите што го прославуваат и за многу години нека ви е
06.05.2010, 09:31
tereza
784
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
Denes pravoslavniot praznik Gurgovden i cestitki do onie koi go proslavuvaat .
Ние синоќа бевме на слава Ѓурѓовден кај вујко ми и одлично си поминавме Како мала многу го сакав овој ден бидејќи во село кај нив е панаѓур,целото село го слави празникот и имаше многу тезги,праматари,повеќе луѓе... сега нема нешто многу гости во селото,послабо доаѓаат,а порано беше многу поживо...
06.05.2010, 10:51
Maca25
7558
знае некој што се случува со мами? зошто и она не напушта? ништо не ми е јасно