cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

07.05.2010, 09:30

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

ajde malku da ve razveselam denes na kerka mi e bese rodenden napolni 9 godini a sin mi tocno 18 meseci.Kako za promena namesto vo igroteka se resivme doma ama si imame i dvorce taka da super si pominavme.Tortata bese fenomenalna denovive da gi prefrlam slikite i ke vi ja pokazam i bravo za kanela crvenata kako sto kazavme taka ja napravijauser posted image .Sega si odmaram malku so rr posle cel den podgotovka.

Среќен роденден, да е жива и здрава, голема да расте и да носи многу петки user posted image
user posted image

clock-img

07.05.2010, 10:08

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јованка, нека и е среќен роденденот на ќерка ти! Голема да расте!!! user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

07.05.2010, 10:16

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Sreken Rodenden Jovanka na kerka ti golema da raste

Биди тоа што си

clock-img

07.05.2010, 12:21

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Sreken rodenden na malata princeza

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2010, 12:39

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Eve i ovde da ve izvestam deka Bile.F vcera so user posted image  stignaa doma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa vecer ja ocekuvame posle obvrskite okolu Dimitar da ne udostoi so nezinoto prisustvo

clock-img

07.05.2010, 12:48

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Pred malku se vrativ od ortoped za sin mi se vo red.Blagodaram na site za rodendenskite cestitki za kerka mi.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

07.05.2010, 17:39

clock-img

riba79

pencil-img

683

devojki aj pomos: kade bese temata za HPV ne mozam da ja najdam?

clock-img

07.05.2010, 18:23

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: riba79

devojki aj pomos: kade bese temata za HPV ne mozam da ja najdam?

Probaj tuka riba79: KLIK

And this is my beautiful life ...

clock-img

07.05.2010, 19:31

clock-img

riba79

pencil-img

683

fala mnoguuser posted image

clock-img

07.05.2010, 19:47

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ИЗВОРНА ПОРАКА: profesorica

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

spik italiano mi hai mandato le foto di tue tre amiche per conoscere io pero la foto di mio uomo/marito nikola zlatkov no hai mandato.io sono la sua dona/moglia/neveste,ok.bay/bay.

eve jauser posted image

зборите ли италијански, ми имаат испратено слика од твои три пријателки за запознавање со мене но слика од мојот маж никола златков не ми имаат испратеноuser posted image user posted image user posted image јас сум неговата жена/невеста.ок чао, чао

богданчанка се надевам сега ти е појасно.user posted image user posted image user posted image

бацки

мислам дека Бато уште повеќе ќе ми разјасниuser posted image user posted image user posted image неможам да сватам што сака со ова да ми кажеuser posted image user posted image user posted image валда ова ми е братучетката

фала срцка

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

07.05.2010, 19:57

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Нека и е среќен роденденот на твојата ќеркичка Јованке, голема да расти, да ја слуша мама и да зема пример од неа user posted image

user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

07.05.2010, 20:33

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Каде сте РР-ки? Сите пред ТВ? user posted image Јас малку ТВ, малку нет - комбинирано user posted image Се чувсвувам не толку добро, ушите како да ми се затнати, изгледа почнувам да настинувам user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

07.05.2010, 20:36

clock-img

melody

pencil-img

743

Jas sum tuka Bitolcanke i jas nesto nastinav denovive grlovo me grepka i samo potkasluvam i pak ne si kupiv sirup protiv kaslica a bev izlezena...znaci da me tepa covek euser posted image

clock-img

07.05.2010, 20:41

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Само за тепање сме user posted image user posted image user posted image Јас видов потопло време - се раслеков по кратко ракави, само по 1 маица, се напив вода од чешма, малку промаја - цел ден отворена балконската врата ... толку треба. Нежна сум ко user posted image Цела зима само еднаш настинав, се чував... Ако и сега настинам ... пред почетокот на летото user posted image

clock-img

07.05.2010, 21:05

clock-img

melody

pencil-img

743

Ooo ovde odamna sme site rasobleceni zosto e mnogu toplo.Nego kaj mene e toa sto jas voopsto ne se odmaram kako sto treba i taka i se razboluvam.Bas sabajlevo kerka mi vo 6 saat sabajle se razbudi i od sest do 10 taa se  naa gradi mi bese, a be ke umrev ama aj izdrzav nekakouser posted image

clock-img

07.05.2010, 21:38

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

Blazesi ti melody so kaj vas e toplo vremeto a ovde denes cel den vrni..tuuuu ko anglija da ziveam isto...
Bas mm komentirase denes,velevme so ubo maj tolol ke bide ko ke se porodam...maj dojde ama toplo nee

clock-img

07.05.2010, 21:45

clock-img

ikipp

pencil-img

432

ananikol uste si tuka?ajde ragajuser posted image user posted image user posted image user posted image sakame bebceuser posted image

clock-img

07.05.2010, 21:46

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ананикол што чека твоето бебенце?!?! Ајде да те израдува побрзоuser posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

07.05.2010, 22:14

clock-img

Glück90

pencil-img

333

kako ste mamicki so si pravite so ima novo vo meguvremeuser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

07.05.2010, 22:15

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Povtorno ladna struja doaga dajte ednas za sekogas pozitivna energija.Se nadevam deka site sakate pozitivni raboti koi koga ke se vklucite na rr edvaj ke cekate da gi procitate ili spodelite.

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

07.05.2010, 22:22

clock-img

Glück90

pencil-img

333

jovanka e vo pravo dajte malku za nesto veselo da razgovarame kazete nekoja smeska od vasite malecki pa i nie koi nemame da se nasmeeme pa i za toa e ovaa strana

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

07.05.2010, 22:25

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Glück90

kako ste mamicki so si pravite so ima novo vo meguvremeuser posted image

јас сум супер!
Убав ден, убави луѓе околу мене, убаво кафе испив, супер си поминав на гости кај една мноогу добра пријателка и така!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

07.05.2010, 22:27

clock-img

Glück90

pencil-img

333

user posted image user posted image user posted image viktori taka treba jas veke nekoe vreme bev kako ti denes ama tri dena mi e rasipano se ali pak se druzam so rr da ne me faka nekoja nervoza

clock-img

07.05.2010, 22:29

clock-img

ananikol

pencil-img

1568

ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp

ananikol uste si tuka?ajde ragajuser posted image user posted image user posted image user posted image sakame bebceuser posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Ананикол што чека твоето бебенце?!?! Ајде да те израдува побрзоuser posted image

I jas sakam bebce user posted image  ama ubavo mu e vo meseto i ic ne ne recka so mm deka sme nestrplivi da go gusnime.

Nisto,aj pocnete da me urocuvate za pobrzo da se porodamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2010, 22:31

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

I jas sakam bebce user posted image  ama ubavo mu e vo meseto i ic ne ne recka so mm deka sme nestrplivi da go gusnime.

Nisto,aj pocnete da me urocuvate za pobrzo da se porodamuser posted image user posted image user posted image

Ајде бебе искачај!!! Ај од понеделник, таман да си истераш викенд! user posted image

Последни статии

article-img