за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
ajde malku da ve razveselam denes na kerka mi e bese rodenden napolni 9 godini a sin mi tocno 18 meseci.Kako za promena namesto vo igroteka se resivme doma ama si imame i dvorce taka da super si pominavme.Tortata bese fenomenalna denovive da gi prefrlam slikite i ke vi ja pokazam i bravo za kanela crvenata kako sto kazavme taka ja napravija .Sega si odmaram malku so rr posle cel den podgotovka.
Среќен роденден, да е жива и здрава, голема да расте и да носи многу петки
07.05.2010, 10:08
Maca25
7558
Јованка, нека и е среќен роденденот на ќерка ти! Голема да расте!!!
07.05.2010, 10:16
arh_diz
7198
Sreken Rodenden Jovanka na kerka ti golema da raste
07.05.2010, 12:21
ananikol
1568
Sreken rodenden na malata princeza
07.05.2010, 12:39
ananikol
1568
Eve i ovde da ve izvestam deka Bile.F vcera so stignaa doma
pa vecer ja ocekuvame posle obvrskite okolu Dimitar da ne udostoi so nezinoto prisustvo
07.05.2010, 12:48
jovanka
1745
Pred malku se vrativ od ortoped za sin mi se vo red.Blagodaram na site za rodendenskite cestitki za kerka mi.
07.05.2010, 17:39
riba79
683
devojki aj pomos: kade bese temata za HPV ne mozam da ja najdam?
07.05.2010, 18:23
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: riba79
devojki aj pomos: kade bese temata za HPV ne mozam da ja najdam?
spik italiano mi hai mandato le foto di tue tre amiche per conoscere io pero la foto di mio uomo/marito nikola zlatkov no hai mandato.io sono la sua dona/moglia/neveste,ok.bay/bay.
eve ja
зборите ли италијански, ми имаат испратено слика од твои три пријателки за запознавање со мене но слика од мојот маж никола златков не ми имаат испратено јас сум неговата жена/невеста.ок чао, чао
богданчанка се надевам сега ти е појасно.
бацки
мислам дека Бато уште повеќе ќе ми разјасни неможам да сватам што сака со ова да ми каже валда ова ми е братучетката
фала срцка
07.05.2010, 19:57
Bitolcanka
2461
Нека и е среќен роденденот на твојата ќеркичка Јованке, голема да расти, да ја слуша мама и да зема пример од неа
07.05.2010, 20:33
Bitolcanka
2461
Каде сте РР-ки? Сите пред ТВ? Јас малку ТВ, малку нет - комбинирано Се чувсвувам не толку добро, ушите како да ми се затнати, изгледа почнувам да настинувам
07.05.2010, 20:36
melody
743
Jas sum tuka Bitolcanke i jas nesto nastinav denovive grlovo me grepka i samo potkasluvam i pak ne si kupiv sirup protiv kaslica a bev izlezena...znaci da me tepa covek e
07.05.2010, 20:41
Bitolcanka
2461
Само за тепање сме Јас видов потопло време - се раслеков по кратко ракави, само по 1 маица, се напив вода од чешма, малку промаја - цел ден отворена балконската врата ... толку треба. Нежна сум ко Цела зима само еднаш настинав, се чував... Ако и сега настинам ... пред почетокот на летото
07.05.2010, 21:05
melody
743
Ooo ovde odamna sme site rasobleceni zosto e mnogu toplo.Nego kaj mene e toa sto jas voopsto ne se odmaram kako sto treba i taka i se razboluvam.Bas sabajlevo kerka mi vo 6 saat sabajle se razbudi i od sest do 10 taa se naa gradi mi bese, a be ke umrev ama aj izdrzav nekako
07.05.2010, 21:38
ananikol
1568
Blazesi ti melody so kaj vas e toplo vremeto a ovde denes cel den vrni..tuuuu ko anglija da ziveam isto... Bas mm komentirase denes,velevme so ubo maj tolol ke bide ko ke se porodam...maj dojde ama toplo nee
07.05.2010, 21:45
ikipp
432
ananikol uste si tuka?ajde ragaj sakame bebce
07.05.2010, 21:46
Maca25
7558
Ананикол што чека твоето бебенце?!?! Ајде да те израдува побрзо
07.05.2010, 22:14
Glück90
333
kako ste mamicki so si pravite so ima novo vo meguvreme
07.05.2010, 22:15
jovanka
1745
Povtorno ladna struja doaga dajte ednas za sekogas pozitivna energija.Se nadevam deka site sakate pozitivni raboti koi koga ke se vklucite na rr edvaj ke cekate da gi procitate ili spodelite.
07.05.2010, 22:22
Glück90
333
jovanka e vo pravo dajte malku za nesto veselo da razgovarame kazete nekoja smeska od vasite malecki pa i nie koi nemame da se nasmeeme pa i za toa e ovaa strana
07.05.2010, 22:25
Viktori
5329
ИЗВОРНА ПОРАКА: Glück90
kako ste mamicki so si pravite so ima novo vo meguvreme
јас сум супер! Убав ден, убави луѓе околу мене, убаво кафе испив, супер си поминав на гости кај една мноогу добра пријателка и така!
07.05.2010, 22:27
Glück90
333
viktori taka treba jas veke nekoe vreme bev kako ti denes ama tri dena mi e rasipano se ali pak se druzam so rr da ne me faka nekoja nervoza
07.05.2010, 22:29
ananikol
1568
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
I jas sakam bebce ama ubavo mu e vo meseto i ic ne ne recka so mm deka sme nestrplivi da go gusnime.
Nisto,aj pocnete da me urocuvate za pobrzo da se porodam
07.05.2010, 22:31
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol
ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
I jas sakam bebce ama ubavo mu e vo meseto i ic ne ne recka so mm deka sme nestrplivi da go gusnime.
Nisto,aj pocnete da me urocuvate za pobrzo da se porodam
Ајде бебе искачај!!! Ај од понеделник, таман да си истераш викенд!