cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

12.04.2010, 11:14

clock-img

mami

pencil-img

8680

И ние ке одиме, а Лука нормално ке седи дома...се надевам само дека идиотов од директор мој ке даде плата па ке може нешто да си купам :)

clock-img

12.04.2010, 13:23

clock-img

mis.

pencil-img

3845

ИЗВОРНА ПОРАКА: caci20

Mis najde li postelnina?

Caci20 уште не сум излегла мм е зафатен но утре или задутре поручек ми е во план да излезам да разгледам во тач и гонитекс мислам дека таму има наубав избор.Тач има во гтц а гонитекс да идам до охис има некаде поблиску?Некој да ми каже каде се наоѓаат продавниците на гонитекс и тач да не лутам.

clock-img

12.04.2010, 13:24

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Исто сакам и фротирки и чаршави со ластик 100% памук ако знае некој каде има нека пише.

clock-img

12.04.2010, 13:38

clock-img

caci20

pencil-img

1049

TAC vo GTC, vtor kat, nakaj kino Milenium.Ima reklama. A takvi carsavi jas si kupuvam od Struzanka. Ne se ni skapi.

Zivej kako sto mozes koga veke ne mozes kako sto sakas... vazno zivej...

clock-img

12.04.2010, 13:42

clock-img

mis.

pencil-img

3845

caci fala ti mnogu a гонитекс каде има?

clock-img

12.04.2010, 15:32

clock-img

Cacko

pencil-img

1127

haley,aj ma me kopka pisi so euser posted image user posted image user posted image ako ti e glupo da e javno,na fb sum Slavica Psaltirov Brankovic

Think Pink

clock-img

12.04.2010, 15:38

clock-img

haley

pencil-img

86

lele aj
ja na fb epten sum slabo zapravo ich, ama ke ti ja klam porakata tamu ! :)

clock-img

12.04.2010, 15:44

clock-img

nadica

pencil-img

4381

има ли некој за кафе? честам во барот

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

12.04.2010, 15:46

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Јас сум повеќе за некој ручек,мртва гладна сум сите ќе ве изедамuser posted image

clock-img

12.04.2010, 15:46

clock-img

fantom

pencil-img

173

Kafe ne pijam ama ako castis edno toplo cokolado nema problem,odma idam user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2010, 00:48

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Mamicki hellp me please. Dali nekoja od vas znae kolku voda so kolku hipp plus probiotik da izmesam? Ovde pisuva ama nema mk prevod

clock-img

13.04.2010, 00:50

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

ако нема превод, види во графата, сигурно ќе разбереш милилитри. ако ти треба превод од германски, слободно пиши

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

13.04.2010, 00:56

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Veli: Standartna podgotovka: za 100ml gotov obrok odgovara 13.5 grama prav hipp 1 probiotisko mleko i 90 ml voda (1 merica = 5,5 g Hipp)
Znaci treba da stavam 2 ipol merici?
Lele pisuvalo a jas od sto brzam...

clock-img

13.04.2010, 01:07

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

сигурна си дека не пишува колку мерици треба да сваиш? јас имам користено хипп, знам дека пишуваше се.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

13.04.2010, 01:17

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

ne, samo toa go pisuva na mk, i isto taka pisuva od sto e sostaveno i sto sodrzi drugo nema...

clock-img

13.04.2010, 01:34

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

Ne spasi cajceto na Becutan, i dadov 40 grama i povtorno ja staviv da cica, vide nevide se izmori i zaspa, uste kolku ke spie toa e user posted image   Oh veke vtor pat mi se slucuva toa mlekot da nema vecerta user posted image user posted image

clock-img

13.04.2010, 08:25

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

здраво женчиња како сте?

јас сум заникаде, носот, ушите ми се затнати а грлото и главата(синусите ) ме болат- КАТАСТРОФАuser posted image user posted image user posted image

дамјан е исто заникаде, носот му тече, касла има шлајм, одбива да јаде и да пие сируп.

ви се испожалив јас рано по сабајлеuser posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

13.04.2010, 08:38

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Profesorce, ама ти тргна неделава.......
Ама како викаат, после дождот иде сонце!
Брзо оздравување, и помали тензии на работа!

Инаку јас си мислев, сега на породилно, ќе спијам барем до 10ч, ама ништо, пак станувам како за на работа, а покасно легнувам!
И бебушов нешто многу е мирен денес, дали се спрема за тоа што го чека, или ужива што мама е опуштенаuser posted image user posted image user posted image

Пред да скокнеш, кажи оп!

clock-img

13.04.2010, 08:40

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

Исто сакам и фротирки и чаршави со ластик 100% памук ако знае некој каде има нека пише.

Мис имаш во АНЖИ позади пазарчето Буњаковец

clock-img

13.04.2010, 08:46

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Април што бидна со твојата машина за перење?И моета е расипана од минатата недела престана да врти а претходно ми кинеше алишта.мм мислеше дека е моторот.Иако не се разбира ја отвори каишот беше изместен го намести и додека переше цела лупаше.Пред 2 дена смени лагери и симеринг вечер да и стави лепак и може да ја пробам да видам дали работи.

clock-img

13.04.2010, 08:47

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Професорица тоа се за единечни кревети или бебешки?Фала ќе проверам и таму.

clock-img

13.04.2010, 09:39

clock-img

April

pencil-img

1257

Април што бидна со твојата машина за перење?И моета е расипана од минатата недела престана да врти а претходно ми кинеше алишта.мм мислеше дека е моторот.Иако не се разбира ја отвори каишот беше изместен го намести и додека переше цела лупаше.Пред 2 дена смени лагери и симеринг вечер да и стави лепак и може да ја пробам да видам дали работи.

добро е, се среди, ништо сериозно...не ми ги плакнеше убаво и не центрифугираше, јас мислев да не е програматорот user posted image , фала богу само нешто било изместено...до сега бришев и средував, па сега да ја пуштам...

не дај боже да ти затреба мојот мајстор, ама ако ти треба ќе ти го дадам бројот, супер е човекот...

clock-img

13.04.2010, 09:55

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Професорица тоа се за единечни кревети или бебешки?Фала ќе проверам и таму.

има и големи за еднинечен кревет.јас имам земено едно како фротирско со ластици за да го ставис на душек.одоздола е обложено со мушама и бело е.мислам дека го земав 800 денари од Анжи

clock-img

13.04.2010, 10:45

clock-img

mis.

pencil-img

3845

april за сега мм е мајстор и заврши успешно работа иако прв пат отвара машина за перење,но во секој случај ако ми затреба ќе ти пишам да ми го дадеш бројот.
Фала професорица сигурно ќе ми треба и таков со мушама,ќе побарам во анжи.

clock-img

13.04.2010, 11:30

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

жени, дај кажете што правите за ручек!! дајте некоја идеа!!!

Последни статии

article-img