cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

09.05.2010, 12:57

clock-img

ikipp

pencil-img

432

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

ИЗВОРНА ПОРАКА: ikipp

eve sum i jas,vcera me nemase,bev na svadba deverica,se pravev vaznauser posted image ,si gi dadov site pariuser posted image ,i sega sum bolna,me boli grloto,koskite,mi e stav decava da ne gi prafatamuser posted image
blagodaram,ama kako so e nedela deneska,nema koj recept da mi pise,duri utre da si kupam cefaleksin

Икипп вреди да се видат слики од деверицата... Побрзо оздравување ти посакувам!

clock-img

09.05.2010, 12:59

clock-img

ikipp

pencil-img

432

sakav da pisam blagodaram,a ne se pisalo

clock-img

09.05.2010, 13:18

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Девојки што направивте за ручек? Јас доцнам но што да правам кога имам ноќен живот user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

09.05.2010, 13:37

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

кај мене во недела мм прави. ама не знам што... нешто пржи и салата зелка со краставици... страв ми е да припарам во кујна, да не ме вработи user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

09.05.2010, 13:42

clock-img

brineta88

pencil-img

459

Јас сум кај мајка ми така да неделава не бев зафатена со ручеци си уживавuser posted image user posted image

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

clock-img

09.05.2010, 15:14

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Еве сум и јас, жива ненаспана, нина пак ми е болна, има 39 температура и многу тешко и се симнува. Ноќеска во 12 ја носевме на дежурен, се извадивме од памет, немаше глас детево, не можеше очите да ги отвори и немаше сила ни за плачење. Душичка. Ја масираа со алхохол, има многу шлаем и се плашеше докторката да не и се спушти на плуќа и затоа одма антобиотик и даде. Кога дојдовме дома одма ја туширавме, едно чепче дијазепам и едно ефералган и после 1 саат и се спути тепмературата. Еве ја сега пак качи 39  и одма иста послапка како синоќа. Па сега заспа. Јас сум крш!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

09.05.2010, 15:30

clock-img

melody

pencil-img

743

Aman be sto taka.Nego znam kako ti e imase i kerka mi 39 temperatura i nie edvaj ja simnavme so cepcinja...Ne se sekiraj kaj decata se lesno pominuva pa taka i ova ke pomine nego ti ako taa spie zemi pa odmori se malku.
inaku i nie dvete tuka imame blaga nastinka so nos tecenje i kaslanje pa i jas sum umorna ne spie kerka mi od nosot pa i jas nemozam zosto koga e nastinata celo vreme cica od meneuser posted image Aj ke pomine i ova...

clock-img

09.05.2010, 20:16

clock-img

Rossana

pencil-img

1239

veke cel cas zjapam vo kompjuter i nema nikoj user posted image user posted image user posted image Ajde odam i jas

clock-img

09.05.2010, 20:25

clock-img

melody

pencil-img

743

Eve me tuka sumuser posted image

clock-img

09.05.2010, 20:45

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

срце мало user posted image
пролет, ни ладно, ни топло... вируси. Ќе пројде. Од некои работи едноставно не можеш да ги заштитиш. Само нека проаѓа!
Инаку кога се закрчуваа моите деца од шлајм, ги носев на инхалација кај матичната. Инхалираа само физиолошки раствор и кога ќе се разводнеше шлајмот леле, леле. Кога го повраќаа и од уста и од нос им искачаше...Па така не ни пиеја многу антибиотици. Е сега малце мачно беше затоа што ги носев по 2 пати на ден, ама тоа е.

< Поракaта ја уредил виктори -- 9.5.2010 20:48:17 >

clock-img

10.05.2010, 00:08

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Здраво женски. Еве ме и мене, по завршувањето на денот, но без промашај user posted image Како сте? Јас "окапав" денес пред компјутер (по продолжение на непроспиената ноќ поради важен mail), психички се изморив. Пред малку се вратив, бевме на кафе со либето user posted image Демек да се видиме, но се расправавме, по навика - капаче на денот. Си реков да ве подружам пред да легнам - да се расположам малку user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

10.05.2010, 13:47

clock-img

Glück90

pencil-img

333

mami kako ste sto ima novo?

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

10.05.2010, 13:49

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

здравоооо јас сум супер а вие ригерајки како сте денес?

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

10.05.2010, 13:52

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

јас сум супер... вклучи-исклучи. Фарбам каси по дома user posted image
На маж ми 5 пати му реков, 6тиот си купив боја и  фарбам. user posted image

clock-img

10.05.2010, 13:53

clock-img

melody

pencil-img

743

Jas od sabajle dobro sega mi se rika od sto mi se placeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 13:54

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

еве сум и јас, на кратко. Презафатена сум. Почнав на работа, а дома ми е хаос: нешто преуредувам, малата ми ја чува жена дома, децата завршуваат школо, поправаат оценки, а бе жив хаос!
Ама јас постојано во мислите сум со вас РР!!!user posted image user posted image

clock-img

10.05.2010, 13:55

clock-img

Glück90

pencil-img

333

hehehhehe abe nie zeni za nas sekogas ima rabota za nas sekogas ima pricina za mala doza nervozauser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

10.05.2010, 13:58

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

што ти е , драга Мелоди?

clock-img

10.05.2010, 14:02

clock-img

majka 79

pencil-img

836

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

еве сум и јас, на кратко. Презафатена сум. Почнав на работа, а дома ми е хаос: нешто преуредувам, малата ми ја чува жена дома, децата завршуваат школо, поправаат оценки, а бе жив хаос!
Ама јас постојано во мислите сум со вас РР!!!user posted image user posted image

anuska ti se voodusevuvam!!!!
majka na 5 deca cinam bea, rabotis , preureduvas i stignuvas da mislis na nas!!!
kazi nekoja mana, ako voopsto ja imas.

clock-img

10.05.2010, 14:03

clock-img

Glück90

pencil-img

333

melody draga sto ti se desilo sto tolku ti e teskouser posted image

clock-img

10.05.2010, 14:07

clock-img

melody

pencil-img

743

Saka maz mi da ja napusti tuka rabotata vo hotelov vo Antalija i da odime da ziveeme vo Istanbul.mene toj grad ama voopsto ne mi se dopaga kako prvo kako vtoro uste kolku vreme ke mi treba da se naviknam da go naucam  preeeegolem e ,a treto i najvazno maz mi voopsto ne misli za mojata kariera nego si misli samo kako toj da uspee....Jas si sakam tuka da ostaneme.Tuka e raj bozji za site nas more cist vozduh i plus jas i kako pejacka mozam da zarabotam mnooogu ,a toj saka toj da uspee pa jas posle i da me odnese tamu  vo istanbul da gi disam smogovine??Ih bre veke od ovie mazi.user posted image

clock-img

10.05.2010, 14:10

clock-img

Glück90

pencil-img

333

navistina neznam sto da ti kazam draga melody ova bara dolg i razumen razgovor pomegu vas.sekogas ima pozitivni i negativni strani za sekoja rabota pa razgledajtegi.I bez nervozi se ke se sredi.

clock-img

10.05.2010, 14:19

clock-img

melody

pencil-img

743

Znaes kolku pati sme razgovarale na taa tema i ostanal samo poradi mene i znam kolku mu e tesko i kolku e premoren i kolku mu treba odmor.Mislam nikoj ne moze bez odmor da raboti na 50 stepeni vo Antalija i go razbiram i preeeemnogu. i mu rekov ostani doma 6 meseci jas ke peam ke zarabotam a toj na toa mi vika e dobro pa odi i kupi mi suknjauser posted image i aj sega...Neznam valjda ke se sredi se i ke ostanem ovde..Plus za kerka mi e mestovo izmisleno,ni gradska vreva ni ulici da se plasis deke nesto ke se sluci znaci ziveeme ko pod stakleno zvono.I toj pak ...neznam moze treba i nego da go poslusam i da pokusam za mene da nejdam drug pat odnosno da si ja zavrsam muzickata akademija ...

clock-img

10.05.2010, 15:04

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

Драга Мелоди,
јас го обожувам Истанбул. Дури, еднаш на мм му реков: ич не ми е гајле ако сум и петта сопруга на некој тајкѕн тука, веднаш би дошла да живеам покрај Босфор...
Ама, тоа сум јас, само на звборови силна.
Искрено, би ми било страв да живеам во Истанбул, само заради тој пуст земјотрес "TO BE".
Па обиди се на таа „карта“ да играш кај тм.
Инаку, се` во животот е компромис. Од каде знаеш, со таа преселба можеби ќе добиеш многу повеќе отколоку ќе изгубиш, а тоа ти уште не го ни знаеш.
Во секој случај, кога би буила на твое место, а не би можела да ја сменам одлуката на мм, би го сватила сето ова само како голем предизвик и авантура.

clock-img

10.05.2010, 15:14

clock-img

amelbebe

pencil-img

1105

ah Anuska ti so svojot vedar duh vnesuvas samo pozitivna energijauser posted image

Последни статии

article-img