за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Некои луѓе се прави душкала, сакаат секаде да го пикаат носот, без никаква помисла дали треба или не. Сега ќе знаеш, внимавај на кој - што кажуваш. Не ти се сите пријатели. Човек можеби несвесно, сакајќи да помогне, со некои свои постапки - одмага. Биди си со најблиските, избегнувај гужви, ако треба и биди директна - кажи им дека ти треба одмор, мир, сон...
11.05.2010, 01:00
Maca25
7558
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol
Lele Maca i jas se nadevav so ubav datum bese denes za raganje...10.05.10.
Многу убав датум. АЈ на 15.05 - може?!?! и тој е убав
Нина ми е родена на 09.02.2009 - се деветки и двојки.
11.05.2010, 01:29
Rossana
1239
kako Sara, najlesen datum 22.02.2010 A da ve prasam nesto sto ne mu e vreme sega za prasuvanje... Odi nekoj za Dojran na 02 Avgust? Nie odime sekoja godina pa ako ima tamu nekoja ringerajka bi mozele da se sretneme i da odime na po edno kafe i na edna prosetka.
11.05.2010, 06:15
Rossana
1239
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana
Eve me i mene navrtev da ve pozdravam. Sara se iznaplaca edno ubavo i zaspa, abe nisto da ne i pogodis breeee. Celo inat na tatko i Vie kako ste?
e ova sum go napisala vo 00:07 i posle toa nekade nakaj 02:00 koga stana i do sega ne zaspa, pa pocna da se smee, da guka eheee... Umiram za son, ic nemozam ni oko da sklopam koga Sara ne spie... A i ako legnam sega, Sara garant edno 7-8 saati ke spie koj ke ja slusi sveki kako ke vika eeee spies do 12 saato, ami ona koga si legnuva uste od 21 koj i e kriv eve uste od 04:30 mi zirka na klucalkata da vidi zosto zboruvam i zosto mi sveti svetlo Ajde odam da spijam pa sto ke bide neka bide a i Sara nesto mi mrda nikako dlaboko da zaspie... mu se cudam na mm kako uspea da ja prespie cela vecer koga nie se setkame niz soba, si peeme.hmmmm mens. Ajde ubavo da si go pominete denot
11.05.2010, 08:48
tereza
784
Па каде сте жени,ми недостигате за дружба,јас 3 дена немав нет дури синоќа ме приклучија.Ајде пријавете се за разговор
11.05.2010, 08:53
Anushka
1392
еве Тересче, јас имам нет, а бе преимам... ама време немам... толку ми недостига РР. А најмногу кога набрзина ќе отворам да ѕирнам, гледам убави дискусии, а неможам од обврски да се вклучам. А бееее, ќе си пукнам: да и` забраниш на жена да зборува и коментира! Ужас.
11.05.2010, 08:56
tereza
784
ех,Анушка јас имам слободно време за продавање,ако сакаш да ти дадам малку,да можеш да не дружиш повеќе
11.05.2010, 09:13
melody
743
Eve me i mene mrtva bolna na ovaa toplina tuka kaj nas.Da nema vetre da duvka ke se svarime site zivi ,a jas kaslam li kaslam i nos zatnat i tece i se vo duet so kerka mi.Izgleda si prefakame edna od druga
11.05.2010, 09:18
tereza
784
ИЗВОРНА ПОРАКА: melody
Eve me i mene mrtva bolna na ovaa toplina tuka kaj nas.Da nema vetre da duvka ke se svarime site zivi ,a jas kaslam li kaslam i nos zatnat i tece i se vo duet so kerka mi.Izgleda si prefakame edna od druga
леле мелоди драга побрзо да ни издравите со ќеркичката,знам како е на жешко време настинат уффф...
11.05.2010, 09:47
ikipp
432
lele melody,i nie sme site doma bolni,i bebeceto,i pogolemoto bebece,i mm,site od mene prafatija,kako mi e zal za decava,ama ajde ke pomine
11.05.2010, 09:49
ikipp
432
Eve me i mene navrtev da ve pozdravam. Sara se iznaplaca edno ubavo i zaspa, abe nisto da ne i pogodis breeee. Celo inat na tatko i Vie kako ste?
e ova sum go napisala vo 00:07 i posle toa nekade nakaj 02:00 koga stana i do sega ne zaspa, pa pocna da se smee, da guka eheee... Umiram za son, ic nemozam ni oko da sklopam koga Sara ne spie... A i ako legnam sega, Sara garant edno 7-8 saati ke spie koj ke ja slusi sveki kako ke vika eeee spies do 12 saato, ami ona koga si legnuva uste od 21 koj i e kriv eve uste od 04:30 mi zirka na klucalkata da vidi zosto zboruvam i zosto mi sveti svetlo Ajde odam da spijam pa sto ke bide neka bide a i Sara nesto mi mrda nikako dlaboko da zaspie... mu se cudam na mm kako uspea da ja prespie cela vecer koga nie se setkame niz soba, si peeme.hmmmm mens. Ajde ubavo da si go pominete denot
abe so ti e gajle za sveki,spij si tamu
11.05.2010, 09:50
nadica
4381
тука сум и јас ама само да ве поздравам и заминувам на пазар пред да стане многу топло
11.05.2010, 10:45
Палешка РР
7505
Брее домаќинки жении јас се извинувам ама сега станувам, а што да правам, Миа ми заспа во 3 По се изгледа заспана на крштевање ќе ја носиме
11.05.2010, 11:01
Glück90
333
zdravo mamicki kako ste
11.05.2010, 11:04
profesorica
5709
здраво среќо90
како си? еј баш ме занима твојот ник е составен од????кажи ни нешто повеќе во темата ВАШИОТ НИК
11.05.2010, 11:09
Glück90
333
profesorica sega mozes da vidis od kade e mojot nik
11.05.2010, 11:25
Glück90
333
pomos mamicki si ja izgorev rakata vo meguvreme
11.05.2010, 11:27
arh_diz
7198
Stavi pasta za zabi ako ne e mnogu pomaga
11.05.2010, 11:30
Glück90
333
fala arh_diz staviv veke me pece lele majko
11.05.2010, 11:36
profesorica
5709
намокри ја со вода и стави сол среќо леллеее како бре така
11.05.2010, 11:42
Glück90
333
ttoa mi se slucuva cesto ali vo srce me zegna sega.koga pravam nesto vo rerna obavezno go vadam so rakavica ali otkako ke go izvadam obavezno mora so gola raka da go fatam.taka i sega go izvadiv tavceto i sakav da go stavam na masa i op se zalepiv za nego.pozdrav mami pa pokasno pak ke ve druzam
11.05.2010, 11:43
Maca25
7558
белка од јајце помага да не излезат пликови. само изматена и одма полиј на рака, да се исуши па после неколку мин пак. Мене ми се истури врело кафе на рака и тоа ми помогна
11.05.2010, 11:48
Палешка РР
7505
Како сол? Не сте слушнале за изреката " Ме пече како сол на рана " Јас мислам никако сол.
11.05.2010, 11:50
profesorica
5709
палешка од искуство зборам, сол помага за да не остане белег
само мора да биде мокра изгореницата
11.05.2010, 11:50
matushka
510
Jas sekogas koga ke se izgoram stavam obloga od ocet so sol i pomaga. D, pece malku na pocetokot, ama mnogu pomaga i luznata sto ke ostane pomalku se gleda.