за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.
12.05.2010, 15:11
Палешка РР
7505
Какво напуштање (што би рекла Шехерезад)
Јас еве тагувам по парите што си ги потрошив за ќилими за кумата
12.05.2010, 15:16
Anushka
1392
нели е обратно, тебе да ти купува кумата?
12.05.2010, 15:21
Палешка РР
7505
Па и таа ми купи нешто
12.05.2010, 15:24
Medo
250
Се купуваат подароци на сведоците, колку што јас знам. Е сега, зависи како ќе се договориш.
12.05.2010, 15:29
Палешка РР
7505
Какви сведови Медо, па јас не ќе се мажам, пу, пу Се омажив во далечната 1995 година..тукуречи како дете
12.05.2010, 15:30
Anushka
1392
ама па ќилими? Мора да има лоша свекрва, да ја витка како баба Зумбула во ќилим на Фиќо... Е Палешке, убаво е да се трошат пари за убави работи, па дури и кога ѓи немаш доволно... Јас пак, еве терам трет ден на работа по породилно и ќе се убијам од работа!
12.05.2010, 15:31
Glück90
333
e zenicki kolku ja mislam majkami nemate pojma ja zamisluvam sega kako place sega zatoa sto nema dovolno pari za svadbata a plus toa treba da sprema i darovi za kumovite,za postariot dever so zenamu i decata i za pomaliot dever.toa ni e naredeno pa mora da se ispocituva
12.05.2010, 15:33
Палешка РР
7505
Ееее Анушка....таа има предобра свекрва, туку..дај јас некој ќилим да купам, може да ми се најде
12.05.2010, 15:39
Anushka
1392
може, може! А купи си и тресалка за килими, па „Удри по њума!“ (кумановски) Купи си и уште еден, за летање - Пат околу светот... а з асвекрви... еве јас во план имам да и` купам плинска рерна. Ако слу~ајно и текне да се труе, баш ќе и се најде.
12.05.2010, 15:40
jovanka
1745
si zavrsiv rabota si gi zemav pasosot i licnata karta konecno
12.05.2010, 15:54
Glück90
333
luge tuka ne sme za da se karame dajte malku nesto ubavo napisete nesto bez" ti vaka ti taka jas ova onaj ona"
12.05.2010, 15:54
jovanka
1745
Ripce nemoj da se nerviras od komentarite i sakam da pisuvas kako sto go pravese toa prethodno.Sakam pozitivni luge ovoj forum postoi pred se za informacii,druzenje i ednostavno relaksacija.
12.05.2010, 15:58
fantom
173
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Мислам дека вакви препукувања треба да решите на ПП, Skype, MSN, каде сакате, овде не е место за вреѓање кој и каков фактор е на РР...посебно не ако тоа потекнува од Модератор.
POTPIS
12.05.2010, 16:02
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Ееее Анушка....таа има предобра свекрва, туку..дај јас некој ќилим да купам, може да ми се најде
Ај ако може и за мене еден ќилим . Ех, Anuske, ти си тргна на работа, а јас останав дома со свеки, па нема да ми дојде лошо еден ќолим, печка, што и да е ДАЈТЕ НЕШТО!
12.05.2010, 16:05
Maca25
7558
Ајдееее!!! сите отидоа а?!?! е тоа е!! него ај кажете нешто убаво, нешто што ви се случило денес, што правевте, како бебињата, децата....
ЈАс е еве денес целата ненаспана бев да правам некое испитување на реуматологија и само што влегов кај докторката гледам ми ги нема картончињата. ќе се самоотепав!!! Кај ми е главата. И сега утре треба пак да одам. После на факултет, да пријавам испити, да плаќам казни (срце ме боли за 15000 што ги плукнав за факултетот ама тоа е) и ни таму не завршив работа. Мм ми се јави дека нина повраќала многу па одма во такси и дома. Срце мое, уште не ми е оздравено!
12.05.2010, 16:08
April
1257
PEACE!!!
ајде сите во барот, частам денес за прваче, се запишавме сабајле...порасна сонцето на мама, девојки, уживајте во секој миг со вашите бебенца, за час растат и тргаат во школо
12.05.2010, 16:10
matushka
510
Of lele, znaci maca25 toa ti se vika, koga ke te spotera nesto, te spoteruva do kraj. Eve jas ke kazam za moeto malecko, deka stana vo 6h sabale dens , se frli vrz mene i me rzbudi i pravec u kujna otide da go donese lebot Dusha, dodeka da mu namackam nesto, suv leb jadese. Zatoa mama si go vika Cigansko torbice
12.05.2010, 16:11
Bogdancanka
5422
ајде Април чекаме во барот
12.05.2010, 16:11
ripce
2148
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25
Ајдееее!!! сите отидоа а?!?! е тоа е!! него ај кажете нешто убаво, нешто што ви се случило денес, што правевте, како бебињата, децата....
ЈАс е еве денес целата ненаспана бев да правам некое испитување на реуматологија и само што влегов кај докторката гледам ми ги нема картончињата. ќе се самоотепав!!! Кај ми е главата. И сега утре треба пак да одам. После на факултет, да пријавам испити, да плаќам казни (срце ме боли за 15000 што ги плукнав за факултетот ама тоа е) и ни таму не завршив работа. Мм ми се јави дека нина повраќала многу па одма во такси и дома. Срце мое, уште не ми е оздравено!
Е тоа е Маца25 криво ми е што нема веќе со кој да си направиш два збора вистински муабет, само некој изиграва жртва, се препокува со тебе, некој се прави паметен, друг пак зборува само во прво лице еднина, и тоа...
Ние се обидуваме да јадеме малку повеќе денес (зашто претходните неколку дена ептен слабо ми јадеше, а тоа е невообичаено за него), и некако ни оди денес јадеше добро.
Што и е на Нина?
12.05.2010, 16:12
Палешка РР
7505
И мене Марио ме разбудува наутро, пред да оди на училиште и ми бара нешто благо, како да не знае кај стои, ама тоа ти е...не за џабе го викаме чоколадниот Марио
12.05.2010, 16:17
jovanka
1745
April od se srce ti posakuvam uspesno skoluvanje na Kalija
12.05.2010, 16:18
Maca25
7558
Што и е на Нина?
Нина само што тргна во градинка одма се разболе. Првиот пат помина супер, ама сега ја повтори и има ептен секрет и не може сиротка да го исфрли, засипната е и многу е кенкава. навечер не може да диши кога ќе ја легнам, па и затоа не спиеме по цели ноќи. јас нешто се обидувам да учам, ама многу тешко ми оди, кај немам концентрација, изморена сум и трчам на 5 мин да ја видам нина во соба. Денес ја оставив со мм неколку саати, грвче цело време стоела покрај вртата со моја патика во раце и плачела по мене. Кога дојдов дома, ја изгушкав и си се изнаплакав и јас.
12.05.2010, 16:19
April
1257
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka
April od se srce ti posakuvam uspesno skoluvanje na Kalija
Фала, нека ви се враќа само за убаво...
12.05.2010, 16:28
nadica
4381
Денес ја оставив со мм неколку саати, грвче цело време стоела покрај вртата со моја патика во раце и плачела по мене. Кога дојдов дома, ја изгушкав и си се изнаплакав и јас.
кукла мила сонце слатко па мама си ја бара ем навикната со тебе ем болничка ова од надица за побрзо да оздрави