cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

RE: Муабетчилница:-)

clock-img

12.05.2010, 15:09

clock-img

Glück90

pencil-img

333

site li ja napustija rr vo ova vreme

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

12.05.2010, 15:11

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Какво напуштање (што би рекла Шехерезад) user posted image  user posted image  user posted image

Јас еве тагувам по парите што си ги потрошив за ќилими за кумата user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

12.05.2010, 15:16

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

нели е обратно, тебе да ти купува кумата?

clock-img

12.05.2010, 15:21

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Па и таа ми купи нешто user posted image

clock-img

12.05.2010, 15:24

clock-img

Medo

pencil-img

250

Се купуваат подароци на сведоците, колку што јас знам. Е сега, зависи како ќе се договориш.

clock-img

12.05.2010, 15:29

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Какви сведови Медо, па јас не ќе се мажам, пу, пу user posted image  user posted image  user posted image
Се омажив во далечната 1995 година..тукуречи како дете user posted image

clock-img

12.05.2010, 15:30

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

ама па ќилими? Мора да има лоша свекрва, да ја витка како баба Зумбула во ќилим на Фиќо...
Е Палешке, убаво е да се трошат пари за убави работи, па дури и кога ѓи немаш доволно...
Јас пак, еве терам трет ден на работа по породилно и ќе се убијам од работа!user posted image

clock-img

12.05.2010, 15:31

clock-img

Glück90

pencil-img

333

e zenicki kolku ja mislam majkami nemate pojma ja zamisluvam sega kako place sega zatoa sto nema dovolno pari za svadbata a plus toa treba da sprema i darovi za kumovite,za postariot dever so zenamu i decata i za pomaliot dever.toa ni e naredeno pa mora da se ispocituvauser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

clock-img

12.05.2010, 15:33

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ееее Анушка....таа има предобра свекрва, туку..дај јас некој ќилим да купам, може да ми се најде user posted image

clock-img

12.05.2010, 15:39

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

може, може! А купи си и тресалка за килими, па „Удри по њума!“ (кумановски)user posted image
Купи си и уште еден, за летање - Пат околу светот...
а з асвекрви... еве јас во план имам да и` купам плинска рерна. Ако слу~ајно и текне да се труе, баш ќе и се најде.user posted image

clock-img

12.05.2010, 15:40

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

si zavrsiv rabota si gi zemav pasosot i licnata karta konecnouser posted image

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

12.05.2010, 15:54

clock-img

Glück90

pencil-img

333

luge tuka ne sme za da se karame dajte malku nesto ubavo napisete nesto bez" ti vaka ti taka jas ova onaj ona"

clock-img

12.05.2010, 15:54

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Ripce nemoj da se nerviras od komentarite i sakam da pisuvas kako sto go pravese toa prethodno.Sakam pozitivni luge ovoj forum postoi pred se za informacii,druzenje i ednostavno relaksacija.

clock-img

12.05.2010, 15:58

clock-img

fantom

pencil-img

173

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Мислам дека вакви препукувања треба да решите на ПП, Skype, MSN, каде сакате, овде не е место за вреѓање кој и каков фактор е на РР...посебно не ако тоа потекнува од Модератор. 

POTPIS

clock-img

12.05.2010, 16:02

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Ееее Анушка....таа има предобра свекрва, туку..дај јас некој ќилим да купам, може да ми се најде user posted image

Ај ако може и за мене еден ќилим user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ех, Anuske, ти си тргна на работа, а јас останав дома со свеки, па нема да ми дојде лошо еден ќолим, печка, што и да е ДАЈТЕ НЕШТО! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.05.2010, 16:05

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Ајдееее!!! сите отидоа а?!?! е тоа е!!
него ај кажете нешто убаво, нешто што ви се случило денес, што правевте, како бебињата, децата....

ЈАс е еве денес целата ненаспана бев да правам некое испитување на реуматологија и само што влегов кај докторката гледам ми ги нема картончињата. ќе се самоотепав!!! Кај ми е главата. И сега утре треба пак да одам. После на факултет, да пријавам испити, да плаќам казни (срце ме боли за 15000 што ги плукнав за факултетот ама тоа е) и ни таму не завршив работа. Мм ми се јави дека нина повраќала многу па одма во такси и дома. Срце мое, уште не ми е оздравено!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

12.05.2010, 16:08

clock-img

April

pencil-img

1257

PEACE!!!

ајде сите во барот, частам денес за прваче, се запишавме сабајле...порасна сонцето на мама, девојки, уживајте во секој миг со вашите бебенца, за час растат и тргаат во школо user posted image

clock-img

12.05.2010, 16:10

clock-img

matushka

pencil-img

510

Of lele, znaci maca25 toa ti se vika, koga ke te spotera nesto, te spoteruva do kraj.
Eve jas ke kazam za moeto malecko, deka stana vo 6h sabale dens , se frli vrz mene i me rzbudi i pravec u kujna otide da go donese lebotuser posted image user posted image user posted image  Dusha, dodeka da mu namackam nesto, suv leb jadese. Zatoa mama si go vika Cigansko torbiceuser posted image user posted image

clock-img

12.05.2010, 16:11

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

ајде Април чекаме во баротuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

12.05.2010, 16:11

clock-img

ripce

pencil-img

2148

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

Ајдееее!!! сите отидоа а?!?! е тоа е!!
него ај кажете нешто убаво, нешто што ви се случило денес, што правевте, како бебињата, децата....

ЈАс е еве денес целата ненаспана бев да правам некое испитување на реуматологија и само што влегов кај докторката гледам ми ги нема картончињата. ќе се самоотепав!!! Кај ми е главата. И сега утре треба пак да одам. После на факултет, да пријавам испити, да плаќам казни (срце ме боли за 15000 што ги плукнав за факултетот ама тоа е) и ни таму не завршив работа. Мм ми се јави дека нина повраќала многу па одма во такси и дома. Срце мое, уште не ми е оздравено!

Е тоа е Маца25 криво ми е што нема веќе со кој да си направиш два збора вистински муабет, само некој изиграва жртва, се препокува со тебе, некој се прави паметен, друг пак зборува само во прво лице еднина, и тоа...

Ние се обидуваме да јадеме малку повеќе денес (зашто претходните неколку дена ептен слабо ми јадеше, а тоа е невообичаено за него), и некако ни оди денес јадеше добро.

Што и е на Нина?

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

clock-img

12.05.2010, 16:12

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

И мене Марио ме разбудува наутро, пред да оди на училиште и ми бара нешто благо, како да не знае кај стои, ама тоа ти е...не за џабе го викаме чоколадниот Марио user posted image

clock-img

12.05.2010, 16:17

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

user posted image April od se srce ti posakuvam uspesno skoluvanje  na Kalijauser posted image

clock-img

12.05.2010, 16:18

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Што и е на Нина?

Нина само што тргна во градинка одма се разболе. Првиот пат помина супер, ама сега ја повтори и има ептен секрет и не може сиротка да го исфрли, засипната е и многу е кенкава. навечер не може да диши кога ќе ја легнам, па и затоа не спиеме по цели ноќи. јас нешто се обидувам да учам, ама многу тешко ми оди, кај немам концентрација, изморена сум и трчам на 5 мин да ја видам нина во соба.
Денес ја оставив со мм неколку саати, грвче цело време стоела покрај вртата со моја патика во раце и плачела по мене. Кога дојдов дома, ја изгушкав и си се изнаплакав и јас.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

12.05.2010, 16:19

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

user posted image April od se srce ti posakuvam uspesno skoluvanje  na Kalijauser posted image

Фала, нека ви се враќа само за убаво...

clock-img

12.05.2010, 16:28

clock-img

nadica

pencil-img

4381

Денес ја оставив со мм неколку саати, грвче цело време стоела покрај вртата со моја патика во раце и плачела по мене. Кога дојдов дома, ја изгушкав и си се изнаплакав и јас.

кукла мила сонце слатко па мама си ја бара ем навикната со тебе ем болничка
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ова од надица за побрзо да оздрави

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Последни статии

article-img